Miten pukeutua Apple-muotoinen runko

kehonmuoto

Omena-muotoinen runko on vaikea, jos jotkut naiset pukeutuvat. Tämä on kuitenkin hyvin yleinen kehon tyyli. Perinteisen päärynämuodon sijaan tämä on muoto, jossa naisilla on enemmän painoa, joka on piilotettava keskiosaan kuin lantiolla.

omena shaped

Peittäminen piilottamiseksi on avain. Kaikkien muotivalintojen pitäisi tehdä vetää silmä irti vyötäröstä muualle kehoon, olkoon se rintakehä tai jalat. Keskittyä ongelma-alueelta, joka on vyötäröä omenan muotoiselle keholle, on avain näennäisempiin ja mahdollisesti pitempiin myös.

1. Korosta Bosom

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on tehdä vyötärösi näyttävän pienemmältä ja tarkemmin määrittämällä keernan korostaminen. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy maksaa vähän rahaa kalliille rintaliiville, joka tekee rinnat kiinni ja kiinnittää huomiota niihin. Kyllä, naiset, push-up-rintaliivit voivat tehdä kaiken eron.

2. Käytä alhaisia ​​kaulanauhoja

Ottakaa nämä kaulan matalat, kun ne rinnat näyttävät hienolta. Näytä ne pois, vaikka ne ovatkin pieniä. Tämä huomio vetää silmän ylöspäin ja poispäin vyötäröstä. On myös hienoa käyttää vaatteita, joilla on paljon etupuolen yksityiskohtia ja kääreitä.

3. Kuviot ovat ystäväsi

Käytä mahdollisimman pitkälle. Yksittäiset värit tekevät suuremmista alueista suuremman. Tulosta voi olla silmän harha ja vie sen koko kehon sijaan suuremmille alueille. Se voi piilottaa ne ja tehdä vyötärö tuntua pienemmältä.

4. Käytä pitkät päälliset

Varmista, että yläosat ovat pidempiä. Tämä pituus tekee teistä näyttävän ohuemmalta ja vetää silmän alas jaloille, vähentämällä ongelma-aluetta suuresti. Vyötäröä säätelevät vyöt voidaan yhdistää melkein mihin tahansa alkuun tai pukeutumiseen, kunhan se on riittävän pitkä. Tämä tekee vyötäryksestäsi näyttävän paljon pienemmältä kuin se on ja näyttää hyvin muodikas.

5. Slim farkut

Slim farkut ja leggingsit ovat aina loistava idea. Ne tekevät jalat näyttävät kauemmin ja ohuemmiksi, mikä taas kiinnittää huomion vyötäröön. Nämä ovat parasta pariksi lyhyillä leningit ja super-pitkät paidat. Jopa vyötärön määrittävä hihna toimii myös näiden kanssa.

6. Boot Cut -farkut

Flair tai boot cut farkut toimivat hyvin myös siksi, että ne vetävät silmän alaspäin vyötäröstä farkkujen pohjaan. Ne pidentävät jalkoja ja kiinnittävät huomiota.

Nyt, kun tiedät, miten pukeutua omena muotoiseen kehoon, on aika aloittaa ostoksia!

Leave A Comment

31 − = 22