Mitä pukeutua Rap-konserttiin

Pukeminen sopivasti on erittäin tärkeä osa konsertteja. Voit kutsua sitä pukeutumiskerrokseen tilauksesta. Nyt jokainen musiikkityylin vaatii sen seuraajia käyttämään tiettyä tyyliä. Rock-konsertissa käytäsi ei yleensä ole sama kuin hip-hop-konsertissa.

Kun olet pukeutunut oikeisiin vaatteisiin, yleiskokemuksesi on huomattavasti parantunut. Ihmiset yleensä haluavat nauttia musiikista enemmän, kun heillä on jotain sellaista, jolla on samanlaisuus tai yhdistys niiden musiikin luonteeseen, jota he kuuntelevat. Se antaa heille tunnetta kuulumisesta. Siksi tarvitset jotain, joka saa sinut tunnelmaan. Tarvitset jotain, joka saa kädet heiluttavan ja lantionne heiluttavat. Tärkeintä on, että tarvitset vaatteita ja lisävarusteita, jotka määrittävät sinut tiettyyn taiteilijan tai tyylilajimen innokkaiksi tuulettimiksi.

Olemme jo puhuneet siitä, mitä pukeutua rock-konserttiin. Entä rap-konsertti? Se voi olla varsin haastava tehtävä. Jos olet overdressed tai underdressed varten tilaisuus, saatat päätyä naurua varastossa joukosta. Etenkin vaatekappaleet, jotka eivät sovi rap-konsertille, voivat vähentää jännitystä tapahtumalle itsessään.

Jotta voit päättää lopettaa itsesi kokonaan rap-koncertissa, tässä on muutamia vinkkejä, jotka näyttävät sopivilta rap-tapahtumassa.

  1. Tyylikäs T-paita.
Missy Elliot

Missy Elliot

Et koskaan näytä rap-tuulettimelta, ellei irrota funky-värikäs, pitkä ja pitkähainen t-paita, jossa on runsaasti kuvia ja kirjoitus painettu siihen. Tämä voi kuulostaa kliskeältä joidenkin kanssa, mutta se on oikeastaan ​​paras sellainen vaatetus, jota voit laittaa rap-konserttikokonaisuuden aikana. Jos paita on liian pitkä mukavuuttasi varten, työnnä sitten pohja pohjaan etupuolella solmussa. Irrallinen sopiva paita helpottaa sinua liikuttamaan kätesi ja tanssimaan MC: n lyöntiä.

Hihaton paidat ovat hienoja, mutta pitkähihainen niistä todella tuovat esiin badass rap -faneerin sisälläsi.

  1.  Harem shortsit.

2

Baggy housut ovat melkein synonyymit rapperien kanssa, vaikka muiden muusikoiden muusikot pitävät myös näitä housuja. Raapin tuulettimenä sinun on saatava nämä housut kuluneet takana vyötärösi alle. Älä pelkää paljastaa hieman hullua, polka-pisteviivaa punaista alusvaatetta, jonka alla on huonoja shortseja. Jos lämpötilat ovat alhaisemmat kuin normaalit, voit valita laukkuhousut tai kolme neljäsosaa pikkuhousujen sijaan. Voit myös yhdistää laukkuhousut värikkään vyön kanssa. Varmista vain, että tiedät mikä taskukseesi puhelimesi on. Konsertit voivat olla ihanteellinen paikka vetoketjuille.

  1. Korut.
Nicki Minaj

Nicki Minaj

Rap-konssin pukeutumiskoodilla on hyvin vähän tekemistä eleganssin kanssa. Kyse on siitä, kuinka mukavasti olette vaatteissasi. Kun sanotaan, on aina tilaa, että voit näyttää erinomaisen herkullisen kaulan ja rannerenkaan. Sparkling kulta- tai hopea-lisävarusteita suositellaan.

  1. Kirkkaat lenkkarit.
Zendaya Coleman

Zendaya Coleman

Sandaalit, sandaalit ja saappaat rap-konserttiin voidaan pitää kardinaalisina synteinä. Ainoa asia, joka on tarpeeksi viileä kääntää päät ja nostaa kulmakarvat rap-rakastavien veljen ja sisarten joukossa, ovat silmiinpistäviä kirkkaita lenkkarit. On ihanteellista, ettei niitä käytetä sukkia. Jos käytät yhtä, varmista, että ne ovat valkoisia ja lyhyitä. Et halua, että sukusi vetää huomiota pois upeista lenkkareista, joita käytät.

  1. Huivi.
da Brat

Da Brat

Riippuen siitä erityisestä rap-tyylistä, jota kuuntelet, bändejä voi olla viileä lisävaruste, joka lisätään vaatteeseesi, kun osallistut tällaisiin konsertteihin. Mustat ja siniset bandanat eivät enää ole trendiä, joten voit kokeilla joitain kirkkaimmista väreistä vihreässä, vaaleanpunaisessa, keltaisena ja oranssina.

  1. Killer sävyjä.
Jean Grae

Jean Grae

Suurin osa konserteista alkaa siitä, kun aurinko on edelleen taivaalla, ja lämpö kuumenee iholle. Jos haluat näyttää hyvältä, rauhalliselta ja uhkaavalta rap-koncertin aikana, saatat haluta laittaa joitain näistä tappajaan mustia sävyjä, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Varmista, että otat heidät kerran yönä, ellei teistä ole Pitbullia.

Nämä ovat joitain perusvaatteita ja lisävarusteita, joita kannattaa harkita rap-konserttiin. Voit vapaasti muokata ja muokata vaatteenne niin paljon kuin pystyt. Muista, että rap-konsertin vaatteissa on kyse rentoista, jäähdytetyistä ja sävellyistä.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterestistä)

Leave A Comment

7 + 1 =