Kuinka pukeutua, jos sinulla on lyhyet jalat ja pitkät vatsat

Jos olet pieni tai keskikokoinen nainen, jolla on lyhyet jalat ja pitkä vartalo, on joitain temppuja, joita voit käyttää luomaan pitkät, laiha ja houkuttelevat jalat sekä lyhyempi vartalo ja autamme sinä sen kanssa.
Käytä väriä eduksi. 

Megan Fox

Megan Fox

 1.  Yhdistä kengät yhdessä housujen tai sukkalmiesi kanssa. Esimerkkinä voit yrittää käyttää mustia sukkahousuja mustan kantapään kanssa. Tämä värikäs ulkoasu luo puhtaan viivan, koska silmä kulkee korkeimman jalkaasi suoraan menemällä alas pohjaan loppuun asti.
 2.  Valitse housut samalla värimallilla kuin saappaat tai kengät. Jos et pysty vastaamaan väriä tarkasti, päästä mahdollisimman lähelle visuaalisesti pidemmän linjan luomiseen. Esimerkkinä, syötä pimeimmät pesulippu suosikki musta polvipituisiin saappaisiin.
 3. Käytä yksivärisiä asuja. Sukkien väri sopii kenkiin ja luo illan laajennetuista, loputtomista seksikkäistä jaloista; mutta jos käytät täydellistä vaatetta samalla värillä, se lisää sen päälle ja tekee jalat näyttävät kauemmin ja vartalo lyhyempi.
 4. Peitä jalat tummilla väreillä. Musta ja vaihtoehtoiset vaimennetut sävyt ovat laihtumisvaikutuksia, ja niiden kuljettaminen jalkoihin voi tehdä jalat näyttävät hoikkailta.
  Drew Barrymore

  Drew Barrymore

 5. Osta nude heels. Niille meistä, jotka eivät tiedä, mikä alastomainen on, on sävy, joka sekoittaa tiiviisti ihon sävyyn, joten valitset huolella, että ihmisen ihon sävyt eroavat toisistaan ​​merkittävästi. Kun valitset kengän, joka sekoittuu ihon sävyyn, luo visuaalisen vaikutelman ja tempaat tarkkailijat huomaamatta, missä kenkä alkaa ja missä jalka päättyy. Tämän seurauksena jalka tuntuu pidennetyksi, koska alastomainen kantapä synnyttää illuusion, että pituus tulee kantapään kohdalta.
 6. Hanki pari housuja pystysuoralla kuviolla. Pystysuorat yksityiskohdat vetävät huomion ylös ja alas, "huijaavat" sen näkemään lisää pituutta. Vastaavasti pystysuorat rivit, putkistot ja suorat rivi- painikkeet tuottavat samanlaisen vaikutuksen.

Korkea vyötärö ja korkokenkiä

Diane Kruger

Diane Kruger

 1.  A A-linjalle . Hame siluetti piilossa missä jalka alkaa, varsinkin jos valitset lyijykynä tai A-line-hame. Mikään ei voi mennä vikaan näiden kanssa!
 2. Valitse hame tai mekko korkealla viivalla. Valitse minihameet ja vaihtoehtoiset yläpuoliset leikkaukset parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Se ei haittaa paljastaa enemmän jalkaa!
 3. Yritä hame epäsymmetrisellä linjalla. Suorat, horisontaaliset hemlineet keskeyttävät huomion, koska se kulkee jalkojen alapuolella. Maksimoi pituus, jonka saat hameen käyttämisestä valitsemalla sen epäsymmetrisen viivan, minkä vuoksi on vaikeampaa keskittyä vain yhteen kehon osaan.
 4. Pidä housut siististi hemmed. Pitkillä housuilla pitäisi olla helmet, jotka yksinkertaisesti naarmuttavat maata. Varo kuitenkin, että kun housut vetää pidempään, tuottaa hämmentävän ulkoasun ja voi rakentaa jalat näyttävät lyhyemmiltä kuin ne ovat.
 5. Pilaa shortsit ja Capri housut. Shortsit ovat pakollisia kaikissa vaatekaapissa, koska ne näyttävät yhtä paljon jalkaa kuin lyhyet hameet. Kokeile shortseja pitkin mukavan korkokengän kanssa ylimääräisen pituuden mukaan.
  Rachel Bilson

  Rachel Bilson

 6. Mene pitkät housut ja hameet. Jokainen luonnollisesti olettaa, että jalka alkaa, kun vyötäisi alkaa. Jos vedät housut vyötäröön tai sen yläpuolelle, tempaat innokkaita tarkkailijoita näkemään enemmän jalan pituutta kuin todella olette.
  kelly Clarkson

  Kelly Clarkson

 7. Pysy poissa alhaisen nousun farkuista tai housuista. Jos korkealla vyötäröisellä pohjalla on taipumus venyttää jalat, niin alhaisen vyötärön omaavat pohjat pyrkivät tekemään sinusta näyttävän lyhyemmältä, joten pysy kaukana niistä!

Käytä oikeita kenkiä

Keira Knightley

Keira Knightley

 1. Osta pari korkokenkiä. Korkokengät tarjoavat sinulle lisää korkeutta, mikä tekee loputtomien jalkojen illuusion. Päätä ihastuttavista korkokannoista yli karkeat, jotta vältät lisättävän suurempia jaloille ja reiteille.
 2. Vältä koukkuja hihnoilla. Vaakasuora viiva pyrkii katkaisemaan jalansi jalan päähän, mikä tarkoituksellisesti laskee sen pituutta. Jos rakastat hihnoja ja haluaisit päästä eroon niistä, valitse sitten vastaava pari sukkia näiden kanssa.
 3. Tutustu balettihuoneisiin teroitetulla kärjellä. Teroitettu kärki tekee jalastasi pitkiä, mikä vuorostaan ​​voi myös auttaa venyttämään jalkasi ja lyhentää ylävartaloasi.

Leave A Comment

27 − = 24