Hot Designer-laukut vuoden 2012 julkkikset

suunnittelija

Naisten käsilaukut ovat kirjaimellisesti yksi tärkeimmistä lisävarusteista. Ja mitkä ovat kuuluisat rocking tänä vuonna? He rocking joitakin kuumin käsilaukut markkinoilla. Tässä muutamia näistä suurista osista:

1. Michael Kors tote 

Tämä musta kantokassi on kokonainen koko kiireiselle naiselle, joka viettää vähän aikaa kotona. Kaikki sopii tähän pussiin, mutta silti se näyttää siltä puhtaalta ja teräkseltä, jossa on suuri musta nahkamalli ja allekirjoitusharmo. Tämä sopii erinomaisesti lentokoneen ratsastukseen tai pitkän työpäivän ajamiseen jokaisen olennaisen täydellisessä tyylissä.

2. Prada Blue Nahkainen käsilaukku 

Vaaleansininen on suosittu uusi nahkaväri. Tämä Prada-laukku on erittäin yksinkertainen ja erittäin kivaa ihastuttavalla vaaleansinisellä värillä. Se on täydellinen täydennys kaikkiin asuihin.

3. Valmentajan monogrammi tote 

Tämä laukku on klassikko, ei vain julkkiksia vaan kaikenlaisia ​​naisia ​​edullisen hinnan takia. Tämä suosittu laukku pysyy suosittuna monien vuosien ajan. Allekirjoituksen valmentaja on painettu etupuolelle ja pussi on leikattu tummanruskealla nahalla.

4. Gucci monogramman käsilaukku 

Aivan kuten Coach tote, Gucci design on klassikko. Tämä käsilaukku on oikea koko kaikille naisille, ja julkkikset rakastavat tätä ylisuuria kangasta. Gucci on suosikki julkkikset. Tämä kaunis kangaslaukku on koristeltu Guccin kuuluisasta erittäin laadukkaasta nahasta.

5. Rebecca Minkoff Mab Mini Olkalaukku 

Tämä on täydellinen pieni päiväpussi. Julkkikset ovat äskettäin löytäneet tämän pienen neliönpussin yksinkertaisesti vastustamattomia. Se on saatavana monissa eri väreissä, joten voit aina olla täydellinen pussi tyyliisi ja makusi mukaan, vaikka ne eivät olisikaan perinteisiä mustia.

6. Longchamp Roseau Crocodile kohokuvioitu EW kantokassi

Tämä on varmasti vakava pussi. Crocodile on korkeatasoinen ylellinen kangas, jolla on kiistaton vetovoima julkkiksia varten. Tämä ihana saksanpähkinä väri paria melkein mitä tahansa ja pussi on yksinkertaisesti upea.

7. Kate Spade New York Cobble Hill - Pikku Minka Hobo 

Kate Spade tekee nimekästä käsilaukkuja niin, että monet muut käsilaukun yritykset ovat olleet äskettäin ja julkkikset eivät näytä saavan tarpeeksi. Eläinten tulosteita on loppu. Tämä metallinen käärmekynäpussi on erinomainen jokapäiväiseen laukkuun tai yöksi tai päivälle.

Leave A Comment

55 − 45 =