8 tapaa käyttää villapaitaa

Talvi ei ole syy näyttää tavalliselta. Se on täydellinen hetki, että villapaidat pukeutuvat ulos kaapista. Neuleet tai neulotut mekot ovat monipuolisia ja sopivat kenelle tahansa. Vain otat huomioon kehon muotoa, kun valitset oman villapaita mekko. Voit käyttää sitä monella eri tavalla, joten saat uuden ilmeen päivittäin vain yhdistämällä sen erilaisiin lisävarusteisiin tai muotoilemalla sitä uudella tavalla. Valikoima kuuma villapaidat ja 8 tapaa käyttää niitä auttaa sinua pitämään lämpimänä, mukavana ja trendikkänä tänä kautena.

  1. Kaivannolla.

1.1

Yksinkertaisen villapaitaisen pukeutumisen ja tyylikkään kaavion takia tuo koko kuva uudelle hienostuneisuudelle ja ranskalaiselle tyylikkäälle, ja pari kumisaappaita lisää leikkimielisen luonnetta koko asuun. Tämä on loistava tapa hioa tavallinen mekko ilman lisävarusteita ja koristeita, ja välttää liian rentoa (mikä on vaatetusvaatteiden riski). Ja älä unohda laittaa hymyillen!

  1. Hihnalla.

Pippa Middleton

Pippa Middleton

Yksi villapyykkien mekaanisista heikkouksista on se, että se saattaa näyttää muodoltaan ja jos et välitä midriffisi, se saattaa erota hieman enemmän kuin haluat. Loistava tapa korjata se ja lisätä muotoa suosikki mekko on yksinkertaisesti vyön sitä. Pippa Middleton hallitsee ulkoasua ja ohuen nahkavyö, joka sopii mokkakengät miehelle, tekee mieleen aiemmin muotoutumattoman esineen julistekappaleeksi.

  1. Korkea saappaat.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Kun se on kylmä ulkona, laittaa pusero pukeutua pari erittäin korkeat saappaat pysyvät kaikki suojattu ja mukava. Toisin kuin pikkuhousujen parittaminen yksinkertaisella mini-mallilla, tämä asu ei näytä kelvolta, sillä neuloksessa on vakava talvimaisema. Seuraa Miranda Kerr -tyyliä lonkkaiseen tyyliin.

  1. Leggingsin kanssa.

Fearne Cotton

Fearne puuvilla

Kun neulottu mekko on hieman lyhyempi kuin sinulla olisi varaa käyttää sitä aivan kuten se onkin, se yhdistetään leggingsteihin. Tai tee se riippumatta siitä, mikä pituus puseron mekko on. Puseripukujen sekoittuminen leggingsit, jeggings tai suosikki laiha farkut muuttaa sen lämmin tunika, mikä luo täysin uuden ilmeen sinulle. Fearne Cotton paria hänen koristekuvioaan trendikkäillä nahkahousuilla ja näyttää upealta! Jos pusero pukeutuu tavalliseen, niin värikkäät pohjat tekevät vaatteesi erottuvan.

  1. Polvien sukkina.

Zoe Saldana

Zoe Saldana

Voi, tämä ilme on vain niin viihtyisä, että heti halunnut houkutella mukavaan tuoliin suosikki kirja ja kuppi kuumaa teetä. Ylisuuren villapaidat-mekon liittäminen pari mukavasti ja miellyttävää polvi-sukkia vastaan ​​on äärimmäinen talvi ilme, joka kertoo, että talvi on täällä lomapuhuttelun ja hauskan toiminnan ansiosta. Tämä rento ulkoasu pitää sinut paitsi pysyä lämpimänä ja mukavana, mutta myös näyttää seksikkäältä ja houkuttelevalta, aivan kuten Zoe Saldana ei.

  1. Erilaisen kankaan alla.

natalie Portman

natalie Portman

Tämä on loistava tapa tehdä tavallinen villapaita mekko näyttävät mielenkiintoisemmalta ja erilliseltä. Yhdistä se alhaalta ylöspäin erilai- sella kankaalla, se voi olla farkku, pitsi, silkki tai jokin muu materiaali, joka eroaa sen rakenteesta ja rakenteesta, ja voit saavuttaa romanttisen naisellisen ulkoasun. Voit vapaasti lisätä lisävarusteita vaatteisiin saadaksesi enemmän puolueen ulkoasua tai seurata Natalie Portmanin kuvaa, joka on selkeä mutta itsenäinen samaan aikaan.

  1. kerroksittainen.

Blake Lively

Blake Lively

Pusero pukeutuminen tulee huomiota tarttumalla, kun siihen lisätään ylimääräisiä kerroksia. Takki, huivi, kauluspaita ylhäältä alhaalta - kaikki toimii täällä. Käytä kiinteitä värejä välttääkseen kirkkaalta linnulta katsottuna ja näytät taidokkaalta ja trendikkäältä. Blake Lively on sekoitettu ja sovitettu villapaidatekniin, jossa on strukturoitu takki ja paksut sukkahousut..

  1. Lausunnon käyttöoikeudet.

Olsen twins

Olsenin kaksoset

Olsenin kaksoset sekoittavat neulepuseroineen niin paljon yksityiskohtia ja lisävarusteita, että tuskin huomaa mitään mekkoja. Tämä ilme on hieman liioiteltu päivittäiseen käyttöön, mutta saat käsityksen. Pitkien korvakorujen lisääminen, tyylikäs kaulakoru ja koristeelliset yksityiskohdat lisäävät glamoitasi ulkoasuun ja tekevät sinusta valmiina juhliin! Suunnittelija aurinkolasit ja lausunto korut muuttavat tavallisen neulottua pukua taideteokseksi ja haute-couture-tuotteeksi.

Nämä inspiroivat ulkoasut auttavat sinua pukeutumaan villapaidat pukeutua yhä uudelleen ja silti näyttää erilaiselta ja viileältä. Päätä itse, minkä tyyppistä lausetta haluat luoda tänään, ja käytä vinkkejämme, jotka näyttävät parhaimmassasi puseron pukeutumisessa.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinteresta)

Leave A Comment

6 + 3 =