20 söpöä talviasut ideoita

Talvella kulman takana nämä ajatukset motivoivat ja innostaa sinua pysymään trendikkäinä ja tyylikkäinä riippumatta sääolosuhteista.

 1. Valkoinen.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Kysy keneltä tahansa, mitä perinteinen talviväri on, ja vastaus on aina sama - valkoinen. Valkoinen talvi, valkoinen joulu ... Tällä kaudella pidämme perinteitä elossa ja ylistämme talvea valkoisena. Kate Beckinsalen valkoinen takki tuo loman tunnelman lähemmäksi. Valkoinen takki on täydellinen valinta - se pitää sinut lämpimänä, kirkkaana ja tyylikkäässä.

 1. tulosteita.

2

Monet muotisuunnittelijat ehdottavat tämän talvikauden tulosteita. Eläimet, kukat, lumottu metsät, visuaaliset vaikutukset, mysteeri - kaikki menee. Toisin kuin aikaisempina vuosina, kun sinun oli varottava, kuinka monta painettuja esineitä sinulla on, tällä hetkellä on hyväksyttävää, että kaikki on painettu mukaan lukien takit ja takit. Tulosteista tuli kaikkialla läsnä ja yleismaailmallinen, joten älkää olko ujo käyttää niitä päätä varpaisiin. Ne varmasti kirkastavat talvimäisen tunnelman ja tekevät sinusta haaveilevan ihastuneesta Narnia.

 1. kerroksia.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Mitä mieltä olet mielessäsi talvella? Ellet ole onnekas asukkaita trooppisilla saarilla, kylmä on todennäköisesti vastauksesi. Se on totta - talvi on kylmä, mutta paljon me voimme tehdä sen suhteen. Silloin kerrokset tulevat kätevästi. Layering pitää sinut kodikas ja lämmin, ja antaa sinun nauttia talven toimintaa kokonaan. Suuri pashmina huivi ja villatakki, joka kerrostuu pehmeän jumittumisen päälle, tekee tempun. Miley Cyrus hallitsee talven ilmeen täydellisyyttä. Jos haluat hämmästyttää ulkoasua, tässä on joitain ideoita pashminaa käytettäessä. https://www.herinterest.com/7-stylish-ways-to-wear-a-pashmina/

 1. Urban retro.

Eva Mendes

Eva Mendes

Sinulla on tietty allekirjoitus tyyli, eikä kylmää tai tuulta saa sinut muuttamaan sitä? Älä huoli; voit näyttää tyylikkäältä riippumatta lämpötilan ulkopuolella. Kirkas retro-takki, joka innoitti 60-luvun muotisuuntauksia, suojaa kaikilta sääolosuhteilta ja vie meidät pois Mad Menin tyylikkäälle aikakaudelle. Eva Mendes täällä on tyyli ja tyyli ruumiillistuma.

 1. 80: n herätys.

Jessica Hart

Jessica Hart

21. vuosisadalla on aika muistuttanut muotin ja trendien aiempia vuosikymmeniä. Tarkkailimme 60- ja 70-luvun paluuta. Tietenkin 80-luvut tekivät loistavan paluun. Sekalaiset leggingsit, kirkkaat disco-paidat, faux-turkki, jotka ovat sekoitettuja ja sopivat yhteen lenkkitossut tai taistelukengät kanssa ovat yhtä tärkeitä kuin koskaan. Jessica Hartin tyyli sopii tähän juuri oikeaan.

 1. Lady punaisena.

Nainen Gaga

Lady Gaga

Jos kävelet kaduilla talvella, huomaat todennäköisesti, että useimmat ihmiset käyttävät tummia värejä, jotka vastaavat yleistä synkkyyttä ja kylmän talviolion kurjuutta. Tutkijoiden mukaan talvi liittyy salaperäiseen tilaan, jota kutsutaan talven masennukseksi. Se aktivoituu paitsi auringonpuutteen lisäksi myös kirkkauden puutteen vuoksi. On meidän käsissämme, ettemme anna masennuksen lyömään meitä, ja anna meidän tehdä syvästä tuli- ja värimaailmasta liittolamme tässä taistelussa. Esimerkiksi Lady Gagan ilme on äärimmäisen jännittävä ja motivoiva ja miksi ei tule tulemaan tulevana kautena kirkkaan punaisena ja pitää positiivisena?

 1. Poikien tyyli.

emma Watson

Emma Watson

Oletko koskaan huomannut, että miesten vaatteita on erittäin mukava käyttää, mutta ei oikein sopiva keväällä ja kesällä? No, nyt on sinun aikaasi! Jättämällä jaroottinen asu talvella, pitää kaikki ruumiinosat lämpimänä ja suojattuna ikävältä kylmältä. Eikö se näytä poikkeuksellisen tyyliltään? Emma Watsonin asu on aina tyylikäs ja rohkaiseva.

 1. Suojaa ja selviää.

Rihanna

Rihanna

Parkas hallitsee kaikki syksy-talvikaudet, joten ei ihme, että ne ovat aina halutuimmilla vaatemyymälöillä. Mene klassiseen armeijan vihreään, tai kokeile jotain erilaista denim tai kukka parka. Valinta on sinun. Älä tietenkään yritä kopioida Rihannan ulkonäköä! Kiinnitä se suojaamaan kehoa tuulelta ja lumelta.

 1. Nahkaa ylöspäin.

9 (jennifer lawrence)

Talvi ei ole syy jäädä kotiin. Nahkahousut ovat erinomaisia ​​kaikkina vuodenaikoina, mutta enemmän talvella, koska raskaan materiaalin ansiosta kylmä tuuli ei pääse läpi. Yhdistä ne lihavoituihin nahkahousuihin ja lausuntoihin koruja täydelliseen valmis-puolueeseen tänä kaudella.

 1. Oversize it.

selena Gomez

Selena Gomez

Miksi monimutkaistaa elämää ja tapaa, jolla näytät? Ylisuuret villapaidat, joissa on polvisuojat, luovat miellyttävän viihtyisän ilmeen ja mukava ja mukava käyttää. Selena Gomez hallitsee ulkoasua aivan hyvin ja voi palvella meitä tosi innoituna oman kodikas ulkoasun rakentamiseksi. Ylivoimainen pusero pitää sinut kuumana, kun se on kylmä. Asu on äärimmäisen monipuolinen ja kaiken korkeuden ja painon omaava nainen näyttää hyvältä siinä.

 1. Kierrä se ylös.

Kate Middleton

Kate Middleton

Erittäin yksinkertainen ehdotus tyylikkäille naisille, jotka ovat tyylikkäitä ja tyylikkäitä talvella, on valita sopiva takki anorakin sijasta. Monet julkkikset menevät tähän valintaan ja tulokset ovat todella palkitsevia. Takit vaihtelevat pituuksina ja väreinä, joten valitse jotain, joka heijastaa hahmosi. Mutta riippumatta siitä, mitä valitset, muista pariliitos pitkä tai nilkkuri saappaat, jotka vastaavat jotain oman asu.

 1. Villapakkaus.

12

Tänä talvena käy eko ja kokeile yhtä supermateriaaleista, että villaa. Sillä on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia, se voi dynaamisesti vastata sääolosuhteisiin ja joko viilentää sinut tai pitää sinut lämpimänä, ja se sopii iholle (paitsi jos olet allerginen sille, jätä tämä kohta). Ei tekokuituja voi olla sama kuin luonnollinen villa, ja siksi suunnittelijat eri puolilta maailmaa viittaavat siihen, että käytämme sitä. Pipo ja poncho tekevät työnsä tällä kaudella pitäen hyvää huolta hyvinvoistasi.

 1. Lisää väriä.

Taylor Swift

Taylor Swift

Jos kaikki punainen on liian paljon sinulle ja se saa sinut tuntemaan ahdistusta ja paikoillaan, on olemassa muita tapoja valaista talosi olematta silmäkoko kaikille. Taylor Swift saavuttaa oikean lopputuloksen sekoittamalla ja sovittamalla eri värejä ja lisäämällä punaisen huuhtelun olkapäähänsä. Hän onnistuu pysymään kirkkaana olematta kaikkialla paikassa.

 1. Sininen sametti.

14

Velvet on jälleen kerran kirkkautensa tällä talvella. Pehmeä, runsas, huomaamaton ja lämmin - se sai sydämemme ja komerot. Hanki yksinkertainen sametti takki, joka sopii pareille minkä tahansa asun kanssa, tai mene kaikkiin samettisiin tämän fantastisen takin kanssa, joka voi olla myös maxi-mekko, joka kuiskaa sinulle pehmeästi keijut ja taikaa.

 1. Yksinkertaisesti turkista.

Nainen Gaga

Lady Gaga

Mikä vielä lisää tällaista ylellistä koskettaa mihinkään talvivaatteeseen, kuten turkiksi! Pehmeä, pehmeä ja ehdottoman kiehtova materiaali tuo ulkoasun uudelle tasolle, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä ja pehmeänä. Kaikilla tyylillä ja väreillä on laaja valikoima väärennettyjä turkislakkoja, joten on helppo löytää jotain aivan oikein.

 1. Helppo ratsastaja.

Cara Delevigne

Cara Delevigne

Jos et ole koskaan kokeneet katkeraa pakkasta talvia ja alueesi nauttii miellyttävistä sääolosuhteista, voit varmasti vetää pois biker-asut ilman, että katsot absurdilta ja outoilta. Hanki inspiraatiota Cara Delevingnen rohkeasta ulkoasusta ja olet valmis kiireiseen työ- ja opiskeluun.

 1. C on Capes.

Gabriella Wilde

Gabriella Wilde

Vanhanaikainen kenkä on taas talven suuntausnäkymässä, joten valmistaudu itsellesi mukavaan kääreeseen. Kaikki aika-suosikki, cape voi maagisesti muuttaa yksinkertaisen asu upeaan lausunto näyttää. Käytä sitä kirjaimellisesti mitä tahansa ja sinä tuntuu hetkiltä ja näytät hienostuneemmalta ja tyylikkäältä. Gabriella Wilde on yhdistänyt päähänsä hyvin perustavaroihin - farkut ja valkoinen paita, ja tulos on muuta kuin selkeä.

 1. Virkkaa aikaa.

18

Juhla-kausi on kulman takana, ja se tarkoittaa, että lämpimät juomat ja istutukset ovat täällä. Mikä muu voisi tehdä sinulle mukavampaa kuin käärimällä itsesi mukavasti vaatteita! Uggit, lämpimät sukat, kerrokselliset villapaidat - se on todella kätevä aika.

 1. Kaikki se glitter.

19

Toinen söpö tapa tuoda lomaa lähemmäksi on integroida paljetteja kohteita arjen ilmeeseen. Glittery top mixed with jotain vähemmän kirkas valaisee sinun ja kaikkien muiden mieliala. Ainoa sääntö glitterin kanssa ei ole kuitenkaan liikaa. Pidä muut asusteet yksinkertaisina ja pisteeseen ja erottamaan päivän ja yön tyylejä.

 1. Accessorize (käsineet, hatut, huivit).

Leighton Meester

Leighton Meester

Ulkonäkö ei ole täydellinen ilman lisävarusteita. Ne ovat koko varustuksen mausteen. Talvi tarjoaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden käyttää uusia erillisiä lisävarusteita, joita emme laita muuhun vuoden aikaan. Nyt on aika söpöihin käsineisiin, pehmeisiin huiviin ja huomiota herättäviin hatuihin. Lisävarusteiden ansiosta voit luoda uuden ilmeen kauden jokaisena päivänä.

Talvi on täällä ja se tarkoittaa, että on aika juhlia ja iloita kauniista lomatunnelmasta. Nämä yksinkertaiset ideat auttavat sinua varmasti tässä jännittävässä ja seikkailussa.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinteresta)

Leave A Comment

+ 46 = 54