12 söpöä ja helppokäyttöistä DIY-pääpantaohjelmaa

Menemällä jollekin heille sitomaan päänauhaan tuskin tuntuu kypsä asia tehdä, mutta sivuuttaa sisimmän Blair Waldorf, kun se tulee etsiä söpö ja upea ihastuttavalla pääpanta on suora ei-ei. Päätuet ovat yksinkertaisesti tytön tapa sanoa: "Minä olen söpö" ja tietenkin eri tapoja, joilla voit vetää pääpanta on tapa tuoda esiin tyylisi ja tässä on muutamia tapoja miten.

 1. röyhelöt.

1

Rypyt ovat klassisia ja huutavat "tyylikkäitä". Sinun tarvitsee vain lisätä kangaspalasia valmiille kankaalle ja voilalle, sinulla on voimakkaasti valmistettu vielä kevyt pääpanta. Sinun tarvitsee vain tehdä:
Kääri päänauha liimalla nauhalla. Sitten leikkaa kaksi kangasta 4 tuumaa x 12 tuumaa ja ompele sitten rypyt pituussuunnassa suoraan kankaan keskelle. Ja sitten lisää kuuma liima takana rypyt ja päällä pääpanta ja sinne mennä!

oppitunti

 1. Kaksi yhdessä.

2

Mitä enemmän sen parempi. Lisää toinen nauha pitsiä, joka toimii oman päänauhasi kiinnittämällä kummankin pään molemmat nauhat toisiinsa liimalla ja sitoa hiukset sen kanssa, mutta pidät siitä, onko hiukset näiden kahden välillä tai ulos. Ei vain se näyttäisi elävämmäksi ja jännittäväksi, se myös toimii vahvasti pitämään hiustesi.

oppitunti

 1. Liitä se.

3
Neulo se niin kuin sinä tarkoitat liiketoimintaa. Vaikka se toimii erittäin hyödyllisenä kiireisinä päivinä, koska ne ovat melko helposti tekemisiä, niillä on myös keskeinen rooli tarttumisessa muotoiluun tuulisten ja sateisten päivien aikana.
Ota vain kangas päänauhaan ja käännä se puoleen. Sitten taita yläreuna alaspäin niin, että sinulla on neljä kerrosta kangasta. Leikkaa ne ja avaa kaksi kappaletta. Käytä siksak-ompeleita ja ompele 1/4 "poispäin sivuista ja sitota sitten kaksoissolmu. Voit käyttää myös vähän liimaa solmupäässä niin, että ne eivät flop paljon.

oppitunti

 1. Kumartaa.

4

Taivut, oh, jouset. Ne ovat yksinkertaisin tapa sanoa, että 50-luku oli paras aika koskaan. Kun kaikki ovat kaikki 2000-luvulla, mikä voi olla isompi kuin vetää pois 50-luvun ilme? Näin näin:

Leikkaa kaksi kappaletta kangasta (molemmissa päissä kolmion muotoinen) ja sitovat sitten viistopäät nauhaan. Mittaa onko se sopiva vai ei ja sitten leikata elastinen tuohon kokoon. Käytä niitä joustavia sisällä ompelemaan sen toisesta päästä kankaan toiseen päähän ja tekemään!

oppitunti

 1. Satin kukkia.

5

Kuka ei pidä kukista? He ovat niin rauhallisia ja girly!
Aloita 6 kpl satiinimateriaalia jokaiselle kukalle suuresta muodosta pieneen. Käytä kevyempiä (olla turvallinen!) Ja sulata reunat hieman, mikä heiluttaa niitä vähän. Lisää pienet suurien levyjen päälle ja sitten kun kukka on valmis, lisää liima-aineksen keskellä ylimmäistä kangasta ja lisää muutamia helmiä. Kun se on tehty, liimaa ne pääpantaan ja kyllä, näytät aivan kuin kukka.

oppitunti

 1. Vekki.

6

Leviäminen on hauskaa ja tyylikästä, kun taas jazzing se on vain bonus! Sinun tarvitsee vain leikata kangas ja siksak-ompele käyttöliittymään. Taita se puoliksi ja pudota reunaan. Sitten ompele alaspäin laskokset laskemalla sen alle tuuman tai niin ja ompelemalla ne alas. Nyt hiekkaa elastinen huovan ja vekkien väliin ja liimaa ne.

oppitunti

 1. Go Boho.

7

Carry Coachella kanssasi ottamalla muutaman ketjun, järjestä ne V-muotoon ja kiinnitä yksi ketju kuhunkin muoviin kuulokkeeseen ja WOW!

oppitunti

 1. Pudota pois.

8

Braiding on aina vaihtoehto, ja hiukset on jo tehty. Joten tällä kertaa, mene pääpanta tavalla:

Taita kangas puoliksi ja ompele pitkä avoin puoli. Liitä 2/3 kpl ja poraa ne. Leikkaa pää ja kiinnitä kimmoisa. Liu'uta "putki" niin, että se peittää elastisen. Helppoa, kun ne tulevat!

oppitunti

 1. lehdet.

9

Jos kukkia, niin miksi ei lähde? Tuo syksy etukäteen ja tee lehtiä pääpanta leikkaamalla kaksi, kolme väriä kangasta lomamuotoon ja ompele se alaspäin elastiseksi ja toinen päällimmäiseksi, mutta tietenkään ei päällekkäin, jolloin se näyttää lehtien putoamisen!

oppitunti

 1. Paljetti.

10

Tuo sisempi glamourtyttösi tänä iltana tällä kaksivaiheisella DIY-pääpanoksella. Sinun tarvitsee vain ostaa lanka, joka on nastoitettu, leikattu suoralla linjalla ja liimaa se pääpantaan. oppitunti

 1. Satin Jeweled.

11

Ota pitkä satiini ja ripusta se puoliksi. Ompele avoin puoli ja työnnä elastinen väliin. Kun alas, mittaa se päähän ja ompele päät sopivasti. Lisää silkki tai jeweled pala satiiniin liimalla ja voilulla!

oppitunti

 1. Morsiamen taikuutta.

12

Lopettamalla se iso päivä, se näyttää! Tee lopullinen pääpanta lopulliselle päivälle:
Kannattaa päänauha vaalealla värillä, valkoisella, jos käyt perinteisellä tavalla. Ota verkkokangasta ja leikkaa se neliöön. Siirrä ne ylös kukkaiseen muotoon ja sitota se keskelle pitämällä solmun kaksi päätä auki niin, että voit sitoa sen bändiin. Lisää höyheniä tai helmiä tyylikkääksi ja kuka odottaa suurta päivää? Käytä sitä nyt!

oppitunti

Leave A Comment

12 − = 5