12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille

Kun olet alusvaatteita, sinulla on yksi ajatus mielessä: näyttää täysin seksikäs mikäli mahdollista, olitko päällysvaatteita alusvaatemallille tai spiced it up with your rakastaja makuuhuoneessa. Riippumatta siitä, minkälainen päättelysi voi olla, haluat nähdä pudota kuolleen upea valitsemaasi asuasi. Mutta mikä sisustus toimii parhaiten kehosi tyyppisi?

Usko tai älä, kaikki alusvaatemallit eivät ole samoja. Jotkut tyylit toimivat paremmin ja näyttävät parhaan ominaisuutensa enemmän kuin toiset, ja se mitä me aiomme murtaa teille tänään!

12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille

Päärynä muoto: Babydolls ja rypyt Bras

Päärynäiset naiset ovat yleensä pienempiä ylävartaloja leveämmin lantiolla ja reiteillä. Tämän nimenomaisen rakenteen ansiosta voit todella lisätä jonkin verran lisävoimaa ylhäältä katsomaan suhteellisempaa. Yksi helppokäyttöinen tapa osoittaa näistä kiehtovista käyristä on ostaa babydoll. Särmäys tekee lantasi näyttävän pienemmältä samalla, kun korostat yläosaa. Jos työskentelet pienempiä rintoja, yritä löytää babydoll runsaasti pehmuste.

Ruffle bras toimii myös samaa taikaa päärynämuotoisella naisella. Röyhelöt lisäävät ylimääräistä ylimääriä, jotka saattavat puuttua tavallisesta pitsivartalosta.

12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille
Käänteinen päärynämuoto: Chemises ja Nalle

Toisin kuin päärynä muoto, käänteinen päärynä muoto on tarkka päinvastainen rakenne: suuremmalla yläpuoli ja pienemmät lantion. Jotta tämä rakenne olisi ihanteellinen, sinun kannattaa mennä neuletakkiin, koska ne kiristetään ympäri lantiota lisäämällä ylimääräisiä kaareja yleiseen kehykseen. Nalle on toinen hieno valinta, koska nallen v-muotoinen muotoilu korostaa kaikkia parhaita ominaisuuksia salamassa.

Hourglass muoto: Korsetit ja Bodysuits

Ah, tuo ihastuttava tiimalasi, jossa KAIKKI käyrät KAIKISSA oikeissa paikoissa. Jos sinua on siunattu tiimalasinäytöllä, voit kieltämättä näyttää naisellisilta ja suorastaan ​​tantalisoivilta kaareilta kehosta. Helpoin tapa varmistaa, että käyrät ovat standout-ominaisuus on valita korsetti tai tiukka bodysuit. Molemmat alusvaatemallit ovat keskellä, korostaen nämä upeat käyrät ylhäältä ja alhaalta hetkessä.

12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille

Apple muoto: Lacy pikkuhousut ja korsetit

Omenan muoto todennäköisesti on suurempi vatsa ja yläpuoli, jossa on ohuet jalat alla. Jos haluat kiinnittää enemmän huomiota kehosi puoleen, yritä yllään pari seksikkäitä pitsiä pikkuhousuja. Voit myös mennä kauniisiin pikkuhousuihin tai minkä tyyppisiin pikkuhousuihin, joissa on runsaasti tantalisoivia malleja, jotka vetävät välittömästi onnellisen rakastajan silmän.

Toinen loistava valinta, joka toimii omena muotoja varten on korsetti. Vaikka ne pyrkivät vetämään vyötäröön ja korostavat lonkat, he myös toimivat hyvin hyvin vatsakalvon ongelmien peittämisessä. Jos valitset korsetin, sinun kannattaa työskennellä parin korkokengillä, jotta se todella tarttuu huomion puoleen. Syvä v-kaula-leikkaus myös näistä kauniista rintoista näkyy aivan uudella tavalla, jota ei voida sivuuttaa.

Banaanin muoto: Push Ups ja High Rise pikkuhousut

Banaaninmuotoiset naiset saattavat puuttua käyrän osastoon, mutta se ei tarkoita sitä, että heidän kauniita ruumiitaan ei voi ihailla! Jos yrität luoda ylimääräisten kaarien illuusion, sinun on tehtävä hieman enemmän työtä kuin yksinkertaisesti heittää alusvaatetta.

Varmista, että rintaliivillä on runsaasti pehmusteita. Mukana push up brasetti alusvaatteita pukeutua varmistaa rinnat saavat runsaasti hissin ne tarvitsevat lisää ylimääräistä volyymi.

Pair up your up up bra kanssa pari korkea nousu pikkuhousut. Korkea pikkuhousut - varsinkin kun ne on yhdistetty seksikkään korkokengän kanssa - näyttävät ehdottomasti pois pitkiä, ohut ja tyylikkäitä jalkoja lyhyessä ajassa.

Push up + korkea nousu pikkuhousut = banaani muoto unelma, se on niin yksinkertaista kuin!

Pienet rinnat: Sukkahousut ja kengät

Joten teitä ei siunattu erityisen suurilla rintoilla; ei se mitään! Jos olet syntynyt pienillä rintoilla, jotka eivät edes ponnahda työntöhousutuksella, sinulla on vielä runsaasti vaihtoehtoja katsella suorastaan ​​henkeäsalpaavaa.

Paras ystäväsi tulee olemaan todella mitä tahansa joka kiinnittää erityistä huomiota herkulliseen alempiin puoleen, etenkin jalka-alueeseen. Sukkahousut tekevät hienoa työtä silmän piirtämisessä alemmalle puoliskolle, varsinkin jos ne on yhdistetty viettelevällä bustierilla.

12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille

Suuremmat rinnat: Halter Lingerie

Toisaalta, jos sinulla on mukava rack elämässä, voit myös näyttää sen pois! Kaikki alusasut, jotka päätät, olisi rakennettava halter-tyylillä. Halter hihna varmistaa, että rinnat ovat saaneet ansaitsemansa huomion.

Lyhyempi Torso:

Löydä KAIKKI matala nousu ja se toimii kuin magia laajentaa keskesi. Jokainen korkea nousu tai yksi kappale voi päätyä nielemään koko kuvaasi ylös!

Pitempi torso:

Toisaalta, jos kallistat pitempää vartaloa lyhyemmällä jalalla, voit yrittää vaikeinta leikata vartalon pituutta ja kiinnittää enemmän huomiota muuhun rockin 'bodsiin. Kaikki, jolla on sadonkorjuu, tekee hyvää työtä näyttäessäsi muita ominaisuuksia ja lyhentää keskesiään.

12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille

Kaikkiille: Silkkialusvaatteet

Silkistä on jotain, joka on heti houkutteleva riippumatta siitä, mikä muoto tai koko on. Alusvaatteet ja silkki yksinkertaisesti menevät yhteen kuten evästeet ja maito - se on herkullista silmään, ja kuka tahansa, joka näkee sinut silkkisen silmän alla, haluaa välittömästi ryöstää sinut.

Paras tyyppinen silkki, jota voit käyttää makuuhuoneessa, on todennäköisesti silkki, yksiosainen yöpaita. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja täysin seksuaalista kiinnostusta, ja on melkein taattu kumppanisi haluavansa käyttää sormiaan joka tuuman tuon upean alusvaatteen.

Jotta se olisi vielä houkuttelevampi, yritä silkkiosastasi yllään tyylikkäitä korkokenkiä, ennen kuin levyt irtoavat ja röyhtävät. Anna hiuksesi alaspäin tyylikkäästi naiselliseen vetoomukseen, joka varmasti saa suunsa pudota hetken, jolloin hän näkee sinut.

Jokaiselle: Vyöt

Kyllä, vaatekappale voi olla osa alusvaatteita - varsinkin jos sinulla on jotain jopa naughtier piilossa alla.

Nyt en todellakaan ole puhumassa paksusta villavaateesta, jota asut talon ympärillä, kun se on nollan alapuolella. Puhun niistä lyhyistä, mahdollisesti silkkiväristä, jotka ovat aivan suorastaan ​​upeita.

Lyhyemmät, seksikkäimpiä vaatekappaleita ovat loistava tapa esitellä ne jalat ja kiusata toveriasi ennen yllättäen niitä herkullisen paketin alle.

Joten mene eteenpäin, anna heidät haluamaan ja toivovat sinua, ennen kuin he näkevätkin, mikä piiloutuu tämän huivin alla!

12 Alusvaatetyylit erilaisille elintyypeille

Kaikille: All Designs -puvut

Yksi helppo tapa piristää suhdettasi ja olla kumppanisi joka kaipaa sinua jokaisella askeleella on yksinkertaisesti heittää uusi pari seksikkäät pikkuhousut!

G-merkkijonoista, hihansuihin, poikapusseista korkeaan nousuun on niin monta eri vaihtoehtoa. Löydä pikkuhousut, joiden tiedät aja kumppanisi hulluksi. Se voi olla pari pikkuhousuja, pari ketjuista ympäri tai jopa vain väriä, jota he ehdottomasti rakastavat.

Pikkuhousut voivat helposti työskennellä kaikissa muodoissa ja kooissa, varsinkin jos ostat parin, jonka tiedät rakastajanne SURE nauttia!

Ostaminen alusvaatteita ei tarvitse olla vaivaa. Sen pitäisi olla hauska kokemus, joka saa jopa suukappaleen, kun käytät sitä rakastajanne eteen! Seuraa tätä yksinkertaista ohjetta löytääkseen parhaan alusvaatteen kehon tyyppisi varten, jotta voit korostaa parhaita ominaisuuksiasi helposti piilottaen samalla ongelmatilanteet nopeasti.

Millaista kehon muotoa sinulla on? Minkä tyyppiset alusvaatteet toimivat parhaiten kehon tyyppisi? Jaa meille alla!

Leave A Comment

92 − = 82