11 Söpö tapoja päästä Bandana

Aiemmin bandanoja on usein pidetty maskuliinisena lisävarusteena, mitä macho käyttää. Nämä mielenkiintoiset lisävarusteet ovat kuitenkin tulleet naisten vaatekaappeihin, ja nyt on monia tapoja, joilla voit käyttää kaistaleita, jotka täydentävät monia naisellisuuksia. Vaikka sitä voi käyttää yksinkertaisesti pitämään hiukset pois kasvoistasi tai puhdistuksessa, voit myös käyttää sitä lisätäksesi jotain tyyliä tai väriä varusteen.
Tässä on joitain teemoja ideoita siitä, kuinka käyttää bandanaa.

 1. rockabilly.

1

Ensinnäkin Rockabilly on tyyli, joka alkoi 1950-luvulla. Vaikka miehet vauhdittivat pompadours, nahkatakit ja se voisi innostaa sinua muistamaan Elvis; tytöt kuitenkin pyrkivät pukeutumaan uskomattoman naisellisiin. Big hameet, tiukat korkokengät ja korkokengät, vedä hiustesi ylös sekaisin ja varmista vyötäröllä haluamallasi värillä. Tai harkitse vintage halter mekko sijasta hame.

 1. Denim pin-up.

2

Voit myös kokeilla parikaapelia bandanaa toisen tyyppisen rockabilly-asun kanssa. saatat muistaa monia vanhoista 1950-luvun tyylistä julisteita, joissa naiset näyttävät voimilta farkuissa ja tiukka flanelli-tyylin yläosassa napit, samalla kun hihat kääritään. Voisit vielä laittaa huivin hiuksiinne; kuitenkin voit myös harkita yrittää kääriä bandana ympärilläsi käsivarteen tämän asu. Korkea-vyötäiset farkut tai shortsit viimeistelevät ulkoasua, kova mutta naisellinen.

 1. Halloween.

3

Voit laittaa bandanan suuhusi ja nenäsi päälle ja pukeutua pankkiraporteeksi tai ninjaksi. Molemmat työskentelevät mustalla tai tummalla värillä. Heitä joihinkin mustan vaatteisiin hupullinen hiki-paita ja sinulla on täydellinen ninja-puku.
Tai pukeutua kuin lehmä-tyttö. Laita se kaulasi ympärille ja käytä farkut, vaaleanpunainen Wranglers-paita ja cowboy-hattu. Heitä jotkut cowboy-kengät ja sen sijaan, että laitat sen kaulasi ympärille, voit sitoa sen hattusi ympärille, jos haluat vaihtaa sen.

 1. kiharat.
Rihanna

Rihanna

Laita hiukset pullaan ja taita kääpiö alas kaistaleeksi. Voit sitoa sen pään ympärille ja yhdistää sen erilaisiin asuihin. Vaikka se on tehokas auttaa pitämään hiukset pois kasvoistasi, se on myös söpö.
Käytä kaistaleita tekemään ponihäntä. Vedä hiustesi takaisin sen sijaan, että käytit scrunchiä; sitoa bandanasi ympärilläsi. Voit kaksinkertaistaa sen, tai vain sitoa sitä löyhästi ja anna sivut laskeutua hiuksillesi.

 1. Pitkät hiukset.
5

Amy Winehouse

Pitkälle suoralle hiukselle voit myös käyttää sitä alaspäin ja vain kääri sen ympäri pään pitämään hiuksesi paikallaan. Tämä oli erittäin suosittua 1960- ja 70-luvuilla. Hippy-tyyliset paitapuvut ja hameet / housut ovat kauempana groovy-asuja, kun lisäät hiusnauhan.

 1. Lyhyet hiukset.

6

Kierrä se sitten ja sitota se pään yläosaan. Tämä luo muotinäytön, joka osoittaa, että olet menossa rennon näköiseksi ja toimii hyvin lyhyillä hiuksilla.

 1. Rock it.

92f47d0f64f5e098c55a00947b2e93d5

Käytä sitä rock-asuilla. Se pitää silmäsi kovaa vaikka naisellinen. Valitse tummemmista väreistä kaveri, jos olet rock-tyttö. Tämä yksinkertainen lisävaruste auttaa sinua säilyttämään hiuksesi paikoillaan samalla, kun silmät näyttävät olevan valmiita kallioon.

 1. Tuhkimo tyyli.

7

Olemme kaikki nähneet elokuvan Cinderella, ja kun hän työskentelee, hänellä on aina huivi / kääpiö hiuksissansa taitettuna V-muotoisena. Kun laitat tämän hiusneesi päälle ja sitoat sen alle leuan tai kaulan alla hiustesi alla, tämä luo tyylikkään ja ajattoman muistutuksen kovasta tytöstä. Yhdistä se sundressin tai hameen kanssa, ja sinulla on täydellinen asu menemiseen rannalle tai arkipäiväiselle työlle.
Sen sijaan, että peität koko pään päätä, voit myös sitoa sen taaksepäin, joten suurin osa kankaasta kattaa kaulan ja hiuksen takapuolen pään yläpuolella.
Voit myös taittaa sen suorakulmioksi ja käyttää sitä otsaasi tai pitää hiuksesi paikallaan perinteisen V-kertaiseksi. Cinderellan ulkoasu on klassinen, joten varmista, että se yhdistetään kesävaatteisiin. Miehille, jotka tarvitsevat pienen värin, sopivat tähän.

 1. Kravatti.

8

Olemme kaikki nähneet koirien kaulapussit kaulaansa. Se ei ole vain tyyli, joka toimii söpöissä pennuissa. Yritä yhdistää se lyijykynällä, valkoinen pusero ja sitota se niskan ympärille lisäämällä väriä. Muuta hetkessä jokapäiväinen asu yhdellä houkuttelevalla tavalla.
Voit myös kokeilla sitä farkuilla ja säiliön päällä, jos haluat mieluummin miehisemmän ilmeen. Varmista, että farkut ovat muodoltaan sopivia, ja säiliön yläosa on mautonta lisätä tarpeeksi "girly figure" vibe kokoonpanoon.
Roll bandana ylös ja sitoa se samanlainen kuin lyhyt huivi. Tämä toimii hyvin Jean-takit ja Denim. Varmista, että sinulla on naisellinen alkuun tasapainottaa ulos maskuliinisuutta denim vaikka, jos olet menossa koko tomboy näyttää.

 1. Hihana.
9

Fergie

Kiinnitä nauha vyötäröllä ja käytä sitä vyön sijaan. Tämä antaa koko asustasi kapinallisen, vaikka rento näyttää. Täydellinen asu päiväksi ulkona.

 1. Muut ruumiinosat.

10

Voit sitoa vyötärönauhan ympärillä olkavarsi, ranne, nilkanne tai polvenne. Kaikki nämä sanovat jotain erilaista, erityisesti pariksi eri asuilla.
Urheilullisen näköinen, joka sanoo, että työskentelet paljon, kokeile sitomalla nauhaa polven yläpuolella ja yhdistämällä se tiukkojen lenkkeilysäilöiden sekä työtason paita tai urheilullinen rintaliivit. Tämä ilme toimii myös sitomalla sitä käsivartesi ympärillä.
Liitä vyötärösi pieni solmu kohti päitä ja käytä sitä huivin mukana hippi-hameen ja säiliön yläosaan. Heitä pari hienoa sandaalia ja olet valmis lyömään kauppakeskusta. Casual, mutta tyylikäs, tämä ulkoasu myös toimisi piknikille ja perhetapahtumiin. Voit myös käyttää sitä kaulan ympärillä, jossa on liike-asu, jotta voit lisätä väriä lounaalla ja rentoutua.
Taita bandana suorakulmioksi. Käytä tätä ympäri otsaasi. Pair it hieman ylimitoitettu aurinkolasit ja ranta kulumista ja sinulla on rohkea ulkoasu, joka sanoo olet valmis mitään.

Kaikki nämä söpöt tavat käyttää bandanaa auttavat sinua lisäämään mausteita vaatekaappiisi ilman mitään vaivaa.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterestistä)

Leave A Comment

11 − 4 =