Hva å bære på en landskonsert

Så du har nettopp blitt invitert til en landskonsert med dine gal venner. Enten du ser Keith Urban, Eric Paisley eller Jason Aldean, er det en ting du må huske på: ditt antrekk. Du ønsker ikke å dukke opp til konserten som ser ut som en fisk ut av ytre, ikke sant? Sørg for at du kommer inn i yeehaw-ånden til en landskonsert med disse fantastiske tipsene om hva du skal ha på en landekonsert.

5ff6bb5ff2e1633169547750eb5e6648

1. Kjoler: Alltid et vinnende alternativ

Hvis det er en artikkel av klær som alltid er akseptabelt ved en landkonsert, er det en kjole. Og nei, vi snakker ikke om den sexy, svarte kjole du bare reserverer for kjærlens øyne. Vi snakker om helt girly, søte, feminine kjoler med blonder og ruffles. Du vil uten tvil se (nesten) alle jentene på seg en kjole, og det er mange alternativer. En søt gul solseng, en søt kjole med et elegant blomstermønster, eller en hvit kjole med ruffles og et lysebrunt belte rundt midjen, er alle gode muligheter som ikke kan mislykkes. Komfortable maxi kjoler er også akseptable for landskonserter!

7cf08144df44fb61c7e79228474c1e39

2. Denim: En annen A + Alternativ

Hvis kjoler ikke er virkelig din ting, er det alltid alternativ nummer 2: DENIM. Det er alvorlig mange forskjellige alternativer når det gjelder denim, men nummer ett valg er åpenbart denim jeans. Gjør deg fri til å sport dine favorittmager jeans, kjæreste jeans, artist jeans eller bluss. Denim jeans er alltid en seier på country konserter, uansett hva den nederste stilen kan være.

På den annen side kan du også gå med en jeanskjørt eller shorts. Disse er også to fantastiske muligheter som er litt mer sexy, men likevel ubestridelig søte. Og for å knytte hele utseendet sammen (eller ha på deg med din kjole), velg en jeansjakke! Helt stilig og oh så søt, fullfører en denim jakke en hvilken som helst country konsert antrekk i et blunk. (Sterkt anbefalt!!)

fafb32795acf861bd1ce8d385fb19146

3. Skjorter: Hold det enkelt

Hvis du bestemmer deg for å gå for et par jeans eller jeans, lurer du sikkert på hva du skal matche med. Hva med den silkehalsen du hadde på Vegas? Umm, hva med ikke. Når det kommer til topper, kan du huske nummer 1-regelen for landskonserter: Hold deg på kjolen din feminin, søt og girly. Når det er sagt, bør du nesten alltid velge en tank top med en lys, perky farge som rosa eller gul, eller finn en tank top med en nydelig blomstertrykk. Vanlige hvite tees er også et stort hit på lands konserter, og topper med blonder og avlinger med bånd foran eller side er også store vinnere!

c95dda40c4b9c388b3b168df7737650e

4. Plaid: Et fantastisk alternativ for å bytte ting opp

Hvis du ikke er super inn i girly trenden og vil bytte den opp litt, så er plaid ditt svar. Plaid jobber nesten alltid på landskonserter - hvis den brukes riktig. Du vil ikke virkelig rocke en pledd skjørt. Det har mer av en punk / gotisk appell som ikke burde være selskap på en landskonsert. I stedet tenk fletteller. Disse kan bæres rundt livet som et søtt tilbehør med jeans shorts, eller de kan bæres med dine søte denim jeans.

20574d1d835e017eb4e33a6431156a63

5. Hatter: Det viktigste tilbehør

Ja det er sant. Cowboyhatter er viktig tilbehør på landskonserter, så hvis du ikke allerede har en, foreslår jeg at du kjøper en så snart som mulig. Hold det tradisjonelt med en nydelig lysebrun lue, eller vær partiets liv med en flørtende og feminin lyserød lue som passer til ditt antrekk. Uansett hvilken stil du velger, vil du sikkert være i stil og blande perfekt på landskonserten.

b336335ef107a934fc1f4e073c666a2e

6. Annet tilbehør å vurdere

Din jeweled halskjede og fancy ringer bør ikke delta i landskonserten. Faktisk, det meste av tiden er det best å bare grøft tilbehør helt og holdent. Men hvis du er virkelig kløe for å krydre antrekket ditt, prøv litt beaded smykker eller noe laget av lær som et søtt lærbundet armbånd. Målet her er å ha smykker som ikke er prangende eller stilig, men mer avslappet og søt. Selvfølgelig kan du alltid ta med aviatorsolbrillene og frynsepungene!

77120132706ec8f311f0592ace7511a1

7. BOOTS.

Vi sa det tidligere: Hatter er et MUST-HAVE på landskonserter. Men det er et annet element som er helt avgjørende: støvler! Tross alt, kan du tenke på hva som helst som sier "land" mer enn et par cowboy støvler? Selvfølgelig ikke! For denne kommende anledningen, bør du absolutt kaste på paret ditt, enten du valgte å ha på deg en jeans eller jeans.

1c536e132e4f6df7f88c0a7becd4584b 8. Sminke: Naturlig er best

Når det gjelder sminke for en landskonsert, er det egentlig ikke nødvendig å få alle dolled opp. Du vil gå med et mer naturlig og feminint utseende. Dette kan oppnås med lettere nyanser av leppestift og leppestamme (alt rosa vil gjøre!) Og lys rosa rødme som knapt kan ses over kinnbenet ditt. Og for øyesminke, hold det så enkelt og naturlig også. Pinne med lyse farger med øyenskygge (selv om ingen øyeskygge vanligvis foretrekkes) og minimal eyeliner. Mascara er velkomne, selvfølgelig!

Merk: Rød leppestift er noen ganger OK på landskonserter så lenge den passer til antrekkene dine og ikke er for overbærende.

29f02e7d6411ad9cdf4a6ab04dc22b4b 9. Hår: Pusles siste stykke

Nummer en stil når det kommer til hår for landskonserter er definitivt løs krøller. Disse elegante, løse krøllene er like feminine og girly som det blir. Du kan også komme forbi med noen bølger eller binde håret opp i en rotete bun eller hestehale. Hvis du ikke vil gjøre noe ekstravagant, vær så snill å la håret ditt være silkeaktig og rett.

Å finne det perfekte antrekket til en landskonsert er ganske enkelt. Velg om du vil ha på deg en kjole eller denim, og gå derfra. Men alltid, alltid, Husk alltid å bære et par cowboy støvler og ta med cowboyhatten sammen på turen. Gjør deg klar til å si YEEHAW!!

Jenter, hva er ditt favorittlandskonsertutstyr?

Leave A Comment

+ 33 = 43