7 Mote Tips for Curvy Girls

Å ha kurver er ikke noe å skamme seg for; Faktisk bør kvinner i alle former og størrelser være stolte og selvsikker i sine kropper, uansett hva! Men hvis du sliter med å finne klær som viser de vakre kurver på en måte som er tiltalende og søt, kan du trenge litt ekstra stylinghjelp. Flaunt hva du har og avslør den vakre kroppen med disse 7 modetipsene for svingete tenåringer.

dda28bd868a05af0d68a71dbbf35693e
1. Ingenting for tett - eller for løs

Når du har en svingete figur, kan du hoppe for å finne klær som er baggy, slik at du kan "dekke opp" din kvinnelige figur; men ved at du gjør det, accentuerer du kroppen din på en måte som ikke er smigrende. Tvert imot finner det ikke klær som passer for tett, heller ikke på din velstående figur. Du må finne et godt medium; Å finne klær som passer til kroppen din uten å være for stram eller for løs er den beste måten å se vakkert ut, uansett hvilken form eller størrelse du er.

2. Skreddersy klærne dine

Hvis du har problemer med å finne klær som passer deg akkurat, si at buksene passer deg perfekt på lårene og baksiden, men er litt stramt rundt magen - du kan få den skreddersydd. Skreddersy klærne dine kan ikke være den enkleste løsningen, men du vil bli veldig imponert og spent på hvor godt ditt skreddersydde klær passer og hvor fantastisk det ser ut og føles på kroppen din. Du kan enkelt ha bukser, kjoler og skjørt som er skreddersydd for å passe din kroppstype, og skreddersy betyr at den er laget nøyaktig for deg - som er veldig spesiell og fantastisk, er det ikke?

3. Legg på N flare kjoler

Også kjent som "skater kjoler" i moteindustrien, er disse søte kjoler gå-til for sommeren. Toppen er igjen litt stramt. som betyr at du kan vise frem den store øvre halvdelen på en måte som er flørtende og tiltalende. Knippet i midjen og flakket ned under dette, legger mer oppmerksomhet på den mindre midjen og skaper et slankere utseende helt. Flare på bunnen skaper en bekymringsløs strøm som er veldig flink og søt, samtidig som du får deg til å vise litt ben i mellomtiden. Pakk opp med dine favoritt sommer sandaler for en virkelig trendy stil som ser helt fantastisk ut på kurvige figurer.

a08f6204d718a3b0d070d50aaa204bfe

4. Flared Jeans

På samme måte som 'fit n flare' kjoler ser fantastiske, flared jeans ser utrolig ut på en svingete figur også. Fakkelen balanserer perfekt dine kurver for en livlig, slående finish. Og ja, vi vet alle hvor utrolig populære skinny jeans er akkurat nå. Du trenger ikke å helt unngå tynne jeans - damer kan sikkert rocke disse uten problem - men det beste alternativet er å investere i mer flared jeans enn tynne jeans!

5. Knestøvler

Når støvlene kommer med, damene, anbefaler jeg deg å nyte et par høye støvler. Knestøvler legger litt lengde på bena, noe som betyr at du skaper et slankere og høyere utseende generelt. For disse støvlene, må du investere i noen søte leggins eller skinny jeans for å matche opp. Du kan også rocke knestøvler med strømpebukse og kjørt også!

4df41ef284baa82512b648cd33cff96e

6. Beskjæringsplagg!

Jeg vet hva du tenker: "En avling topp? ALDRI! "Damer, jeg oppfordrer deg til å omfavne kroppen din, din mage og dine kurver, og prøv på en avlingstopp. Det er noe så utrolig om en svingete jente i en avling topp; det ser veldig varmt ut. Prøv en avling på toppen med noen høyt buede shorts eller et veldig flatterende blyantskjørt, slik at du ikke viser for mye hud, mens du fortsatt har noe trendy som ser veldig bra ut på en svingete figur. Beskjære topper har en måte å vise frem dine beste funksjoner på en måte som er utrolig tiltalende og søt, så alvorlig, legg dette til din handleliste.

7. Big Waist Belts

Når du har en svingete figur, vil du trekke mer oppmerksomhet til kurvene dine på en måte som er tiltalende og sulten. Et stort midje belte gjør midjen din ser mindre, og legger mer oppmerksomhet til de tantalizing hofter og kurver. Disse belter går bra med topper og spesielt kjoler, så vær så snill å få tilgang til med denne typen belte når du vil.

Hva er dine favoritt mote tips for svingete jenter?

Leave A Comment

9 + 1 =