20 stilige måter å bære kjæreste på

Kjæreste jeans er noe som nesten hver jente har i skapet sitt. Imidlertid synes mange unge damer ikke å vite hvordan de skal bruke den i dagens verden av stadig skiftende motetrender. Som et resultat forblir disse jeans støvbelastet inne i skapet, mens jentene holder på å ha ingenting å ha på seg om morgenen eller før en natt ute.

Kjæreste jeans har vært i trend for en stund nå. Å ha det som det ble slitt for 2 år siden, vil definitivt ikke få deg til å skille seg ut fra mengden. Du kan imidlertid blande og matche, prøve ut forskjellige kombinasjoner og gjøre litt ledig stil eksperimentere med elementene i skapet ditt for å få det beste ut av kjæresten din.

Problemet med kjæreste jeans er at når de ikke bæres på bestemte måter eller presenteres på en bestemt måte, kan de faktisk redusere moteklagen din. Kanskje dette er grunnen til at så mange jenter holder disse jeansene så langt ned i skapet som mulig.

Men hvis du får din kombinasjon riktig, så er du nødt til å se helt spektakulær ut i de kjæreste jeans. Så derfor er det absolutt verdt risikoen for å prøve dem ut. Nå trenger du ikke å tilbringe den neste timen i livet ditt, og prøver å finne ut hvordan du skal bruke kjærestenes jeans. Vi har det dekket for deg. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, slapp av, slå på favorittmusikken din og les vårt utvalg av de 20 beste måtene å bære kjæreste jeans på. Nyt!

 1. Med en bluse.
Kristin Cavallari

Kristin Cavallari

For det ultimate 2015-moderne utseende, bland pastaens fargetopp med disse dårlige guttene. Denim for kjærestenes jeans bør være bleknet. Faktisk, klø det, det burde bli ødelagt. Den nedre delen skal brettes i løse mansjetter. Et par leiligheter eller klassiske pumper ville gå veldig bra med denne lyse fargen.

 1. Denim på denim.
Elle Macpherson

Elle MacPherson

Denim på denim-kombinasjonen er noe som aldri vil gå ut av mote. Nyanser av denim skal være forskjellige. Det er alltid bedre å bære kjæreste jeans med en lysere fargetone og en chambray skjorte av mørkere fargetone. Ikke glem å strippe et stilig, vintage og formelt belte rundt midjen din. En mørk skinn veske uten nonsens passer perfekt til dette antrekket.

 1. Fransk, elegant.
Gwen Stefani

Gwen Stefani

Stripete skjorter og kjæreste jeans er en av de beste klær kombinasjonene som du noen gang kommer til å finne. Hold skjorten enkel, løs og lett i materialet. Svart og hvitt striper er de beste fargene du kan velge her. Et trendy, lyst og kontrasterende tynt belte kompletterer dette antrekket. For ikke å nevne, bleknet denim for kjærestenes jeans. For de dristige jentene, prøv denne Gwen Stefani's antrekk.

 1. Feminin.
Emmy Rossum

Emmy Rossum

Så du trodde baggy kjæreste jeans er bare for de geeky gamer jentene? Ikke egentlig. Match de mest feminine klærne du finner med baggy boyfriend jeans av en mørk fargetone. Resultatet kan være at du har på seg en silkeaktig, floral og fargerik skjorte med rød leppestift, retro solbriller, strappy heels og selvfølgelig badass baggy boyfriend jeans.

 1. Koselig.
Rachel Bilson

Rachel Bilson

Kjæreste jeans er passende for de kaldere dagene på våren. Pass på at du setter på en koselig genser og et mykt skjerf på toppen. Koble disse opp med et par lær støvler. Hold toppen og tilbehørene i gråtonene for å skape en kontrast med metallblå denim jeans.

 1. Enkel.
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

For de varmere dagene av året er en velegnet tank topp med løse baggy jeans en iøynefallende kombinasjon faktisk. Et enkelt, bleknet lærbelte og en svart lærveske er det perfekte tillegget til å gå med dette antrekket.

 1. Med et brev jakke / skjorte.

7

Den gode gamle kombinasjonen av varsityjakken med kjærestenes jeans kan virke dagligdags for noen, men når du er trukket av riktig, får du deg til å se så elegant ut som noen gang. Du trenger ikke alltid å bære noe som briller øynene. Hold det enkelt og se kult, rolig og uformell.

 1. Mysterie dame.

8

En annen for kjølige vårdager. En enkel mørk hued genser, med jeans med mørk blå denim kjæreste, gir deg det elegante mysteriet utseende uten å gjøre deg til en sosial utstøt. Et flerlags halskjede kan tjene som et passende tilbehør til denne "mystiske dame" -klæren.

 1. Glamorøs.
Rihanna

Rihanna

Hvem sa jeans kan ikke være glamorøse? En skinnende, glitrende og spektakulær sequin topp kan enkelt parres med mindre prangende casual kjæreste jeans. Kontrasten i denne kombinasjonen vil la folk snu hodet og øke øyenbrynene når du danser på klubben. Ta lys på tilbehør med denne.

 1. Bøhmisk stil.
Bar Rafaeli

Bar Rafaeli

Tettsittende klær egentlig ikke dine ting? Gå helt boho med en løs passform skjorte. Legg til en jakke for en kulere dag og se. Dette kan ikke få deg til å se ut som den mest energiske unge dame i verden, men det er absolutt klasse på sin egen måte. Dette vil få deg til å skille seg ut i enhver mengde. Bare se på Bar Rafaeli.

 1. lag.
Olivia Palermo

Olivia Palermo

For det ultimate polerte utseendet, ta en løs te og dekke den opp med en tung blazer med samme farge. Vær elegant med ditt utvalg av sko og sørg for at fargen på kjærestenes jeans er av den mørkeste nyansen av blått. Et par stilige nyanser vil fullføre utseendet.

 1. Uformelt.
Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Hvis du ikke er i "tunge artilleri" klær, så kan du like godt sette på den enkleste hvite tee du kan finne og parre den sammen med vanlige kjæreste jeans. For fottøy går du på sandaler og tilbehør for valg av aviatorer. Ikke bare er dette et passende sommerutseende, men det gir inntrykk av at du har din egen, ikke-pretensiøs stil.

 1. Slim tee.

1. 3

En annen måte å holde ting helt enkelt på, er å gå på marineblå vanlig slank tee med dine cuffed up boyfriend jeans med litt lysere fargetone. Et tynt turkis belte rundt midjen sammen med et turkis halsbånd gjør for en skinnende match.

 1. Sofistikert.
20 stilige måter å bære kjæreste på

Kelly Ripa

Kjæreste jeans og god jente er egentlig ikke synonymt. Du kan imidlertid alltid se sofistikert og formell med en velutstyrt blazer (helst maroon), en enkel hvit skjorte og kjæreste jeans med vanlig denim materiale og farge. Hælene er et must, mens kjedet er ganske valgfritt.

 1. Med en knapp opp.
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Ikke i humør for å vise frem armene dine? Ikke noe problem. Bruk en full-sleeved, knappet opp skjorte med godt passende kjæreste jeans. Hvis du tror at dette antrekket gjør at du ser for kjedelig og fotgjenger, så ta en øye-candy-rød veske og legg på noen leopard-trykte hæler eller lyse tilbehør. Dette Reese Witherspoon-inspirerte utseendet vil øyeblikkelig øke til neste nivå av raffinement og elegant.

 1. Biker chic.
20 stilige måter å bære kjæreste på

Jessica Alba

Bruk din kjæreste jeans med en skinnjakke for den ultimate dårlige jentaopplevelsen. Legg til lærbiker støvler og en uttalelse veske for det ferdige utseendet.

 1. Nytt utseende.
Søtnos Karrueche

Cutie Karrueche

Syk og lei av å se akkurat som alle andre? Følg Cutie Karrueches utseende og trekk jeansene høyere opp for et helt nytt, utestående utseende. Legg til et par dristige sko, og du er klar til å erobre verden. Dette utseendet vil definitivt sørge for at alle øyne er på deg.

 1. Business-aktig.
Olivia Palermo

Olivia Palermo

Hvis du har en god hårdag, kan kjærestenes jeans definitivt gjøre dagen din mye bedre. Alt du trenger å gjøre er å sette på en strukturert jakke, som Olivia Palermo gjør i dette bildet. Bruk en enkel tee eller en bluse under, og sport jeans med mørk denim kjæreste. Som sko, ville de klassiske svarte hælene gå veldig bra med denne typen jeans. Et par fine sandaler vil også gjøre, bare ikke glem å ta vare på føttene dine før.

 1. uncuffed.

19

Manchet din kjæreste jeans virker 9 ganger ut av 10. Imidlertid, for spesielle sjeldne anledninger, prøv å stikke jeans i dine joggesko. En stripet tank topp, og et tenkt svart belte ville utfylle falmet denim kjæreste jeans virkelig godt her. Du vil kanskje sette lås et funky armbånd rundt håndleddet din også.

 1. Med en grafisk t-skjorte.
Hailey Baldwin & Kendall Jenner

Hailey Baldwin & Kendall Jenner

Den beste måtte bli reddet for det siste. Den ultimate elegante stilen med å ha på seg kjæreste jeans, er ved å koble den sammen med et grafisk trøye. Dette er en prøvd og testet måte å få mest mulig ut av din denim. En ganske overdimensjonert pose og fargerike hæler fremhever smaken av dette modige antrekket veldig bra.

Nå som du er fylt med ideer om hvordan du skal lyse på moteverdenen med de kjæreste jeansene, kan du også begynne å lete etter toppene og tilbehørene som passer sammen med parene av kjæreste jeans i skapet ditt. For de som ennå ikke kjøper et par, hva venter du på? Gå deg selv en nå!

Leave A Comment

39 − = 36