20 søte vinter outfit ideer

Med vinteren rundt hjørnet, vil disse ideene motivere og inspirere deg til å forbli trendy og stilig, uansett værforholdene.

 1. Hvit.

Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Spør noen hva den tradisjonelle vinterfargen er, og svaret vil alltid være det samme hvite. Hvit vinter, hvit jul ... Denne sesongen la oss holde tradisjoner levende og ros vinteren i hvitt. Kate Beckinsales hvite frakk bringer feriestemningen nærmere. En hvit frakk vil være ditt perfekte valg - det vil holde deg varm, lys og stilig.

 1. utskrifter.

2

Mange mote designere foreslår utskrifter for denne vintersesongen. Dyr, blomster, fortryllede skoger, visuelle effekter, mysterium - alt går. I motsetning til i de foregående årene da du måtte passe på hvor mange trykte varer du har på, er det for øyeblikket akseptabelt å ha alt skrevet ut, inkludert jakker og jakker. Utskrifter ble allestedsnærværende og universelle, så vær ikke sjenert å ha dem til hodet til tå. De vil definitivt lyse din wintery humør og vil gjøre deg drømmer om sjarmert Narnia.

 1. lag.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Hva kommer i tankene når du tenker på vinteren? Med mindre du er en heldig bosatt i tropiske øyer, vil kaldt trolig være ditt svar. Det er sant - vinteren er kaldt, men det er mye vi kan gjøre med det. Det er da lagene kommer til nytte. Lagring vil holde deg koselig og varm, og vil la deg nyte vinteraktiviteter til det fulle. Et stort pashmina skjerf og en cardigan lagret på toppen av et koselig jumpsuit vil gjøre trikset. Miley Cyrus mestret vinterkikket til perfeksjonen. Hvis du ønsker å krydre ut ditt utseende, kan du finne noen ideer om hvordan du skal bruke en pashmina. https://www.herinterest.com/7-stylish-ways-to-wear-a-pashmina/

 1. Urban retro.

Eva Mendes

Eva Mendes

Har du en viss signaturstil og ingen kulde eller vind vil få deg til å endre det? Ikke bekymre deg; du kan se elegant ut uansett hva temperaturen er ute. Bright retro jakke inspirert av 60-talls motetrender vil holde deg beskyttet mot alle værforhold og vil bære oss bort til den elegante epoken av Mad Men. Eva Mendes her er utførelsen av klasse og stil.

 1. 80-årig vekkelse.

Jessica Hart

Jessica Hart

21. århundre har vært ganske minner om tidligere tiår i mote og trender. Vi observerte retur på 60- og 70-tallet. Selvfølgelig gjorde 80-tallet deres strålende tilbake også. Sequined leggings, lyse disco skjorter, faux-fur blandet og matchet med joggesko eller kamp støvler er like relevant som noen gang. Jessica Harts stil passer akkurat her inne.

 1. Dame i rødt.

dame Gaga

Lady Gaga

Hvis du går på gata om vinteren, vil du sannsynligvis legge merke til at folk flest har mørke farger som passer til det generelle dyster og elendighet i kaldt vintervær. Ifølge forskerne er vinteren forbundet med en mystisk tilstand som kalles vinterdepresjon. Det aktiveres ikke bare av mangel på sol, men også av mangel på lysstyrke. Det er i våre hender å ikke la depresjon slå oss, og la oss lage dyp skarlet farge vår allierte i denne kampen. Lady Gagas utseende er for eksempel ekstremt energisk og motiverende, og hvorfor ikke gå for en lys rød denne kommende sesongen og hold positiv?

 1. Guttens stil.

Emma Watson

Emma Watson

Har du noen gang lagt merke til at herreklær er ekstremt behagelig å ha på seg, men egentlig ikke hensiktsmessig på vår og sommer? Nå, nå er det din tid! Å ha en androgynt antrekk om vinteren, vil holde alle kroppsdelene dine varme og beskyttet mot ekkel kulde. Og ser det ikke så bra ut? Emma Watsons outfit er som alltid stilig og oppmuntrende.

 1. Beskytt og overlev.

Rihanna

Rihanna

Parkas regner alle høst-vintersesong, så det er ikke rart at de alltid er på de mest etterlengtede lister over klærforretninger. Gå for en klassisk hærgrønn, eller prøv noe annerledes med denim eller blomsterparka. Valget er alt ditt. Og selvfølgelig ikke prøv å kopiere Rihanna utseende når ute! Zip det opp for å beskytte kroppen mot vind og snø.

 1. Skinn opp.

9 (jennifer lawrence)

Vinter er ikke en grunn til å bli hjemme. Lær leggings er flott for enhver sesong, men mer så for vinteren siden det tunge materialet ikke vil la noen kald vind komme igjennom. Pair dem med dristige lær ankel støvler og uttalelse smykker for en komplett klar til fest-denne sesongen utseende.

 1. Oversize den.

Selena Gomez

Selena Gomez

Hvorfor komplisere livet og måten du ser ut? En overdimensjonert genser med over knesokkene vil skape et hyggelig, koselig utseende og er hyggelig og koselig å ha på seg. Selena Gomez mestrer utseendet perfekt og kan tjene oss som en ekte inspirasjon for å bygge vårt eget koselige utseende. En overdimensjonert genser vil holde deg varm når det er kaldt der ute. Antrekket er ekstremt allsidig og en kvinne av hvilken som helst høyde og vekt vil se bra ut i den.

 1. Bli ferdig.

Kate Middleton

Kate middleton

Et veldig enkelt forslag til stilige damer å forbli stilig og elegant, selv om vinteren, er å velge en skikkelig pels i stedet for en anorak. Mange kjendiser går for dette valget, og resultatene er virkelig givende. Frakkene varierer i lengder og farger, så velg noe som reflekterer karakteren din. Men uansett hva du velger, husk å para det med lange eller ankel støvler som passer til noe i antrekket ditt.

 1. Ullpakken.

12

Denne vinteren går øko-miljøet, og prøv en av supermaterialene, det er ull. Det har naturlige antibakterielle egenskaper, det kan dynamisk reagere på værforholdene og enten kjøle deg ned eller holde deg varm, og det er bra for huden din (unntatt når du er allergisk mot det, så bare hopp over dette punktet). Ingen menneskeskapte stoffer kan være det samme som den naturlige ullen, og derfor foreslår designere fra hele verden at vi bærer den. En beanie og en poncho vil gjøre sitt arbeid denne sesongen og tar godt vare på ditt velvære.

 1. Legg til farge.

Taylor Swift

Taylor Swift

Hvis du går alt rødt er for mye for deg, og det får deg til å føle deg engstelig og ikke på plass, er det andre måter å belyse vinteren din uten å være øye for alle. Taylor Swift oppnår de riktige resultatene ved å blande og matche forskjellige farger og legge til et skvett med rødt med skulderposen. Hun klarer å holde seg lys uten å være over alt.

 1. Blå fløyel.

14

Velvet har igjen sitt øyeblikk av herlighet i vinter. Myk, overdådig, diskret og varm - det kom inn i våre hjerter og skap. Få en enkel fløyelsjakke til å parre med noe antrekk, eller gå med alle fløyel med denne fantastiske jakken som også kan være en maxi kjole som hvisker deg mildt om feer og magi.

 1. Bare pels.

dame Gaga

Lady Gaga

Hva legger til en så luksuriøs berøring til vinterdekket som pels! Mykt, mykt og helt fascinerende materiale vil gi ditt utseende til et nytt nivå av ekstravaganza, mens du hjelper deg å holde deg varm og koselig. Med et stort utvalg av falske pelsfrakker i alle stiler og farger, er det lett å finne noe akkurat.

 1. Enkel rytter.

Cara Delevigne

Cara Delevigne

Hvis du aldri har opplevd bitter frostig vinter og regionen har mildt vær, kan du definitivt trekke av en motorsyklertøy uten å se absurd og bisarre. Få inspirasjon fra Cara Delevingnes dristige utseende, og du er klar for en travel dag med jobb og studier.

 1. C er for Capes.

Gabriella Wilde

Gabriella Wilde

Den gammeldagse kappen er tilbake på vintertrenescenen, så forberede deg på en fin innpakning. All time-favoritt, cape kan magisk forvandle et enkelt antrekk til et nydelig utsagnsutseende. Bruk det med bokstavelig talt noe, og du vil øyeblikkelig føle deg og se mer sofistikert og elegant. Gabriella Wilde har sammenkoblet henne kappe med svært grunnleggende elementer-jeans og en hvit skjorte og resultatet er alt annet enn vanlig.

 1. Snuggle tid.

18

Festlig sesong er rundt hjørnet, og det betyr at tiden for varme drikker og kose er her. Hva som ellers kan gjøre deg mer komfortabel enn å pakke deg i snuggly klær! Uggs, varme sokker, lagdelte gensere.

 1. Alt som glitter.

19

En annen søt måte å bringe ferien til, er å integrere sequined elementer i ditt daglige utseende. En glitrende topp blandet med noe mindre lyst vil belyse din og alle andres humør. Den eneste regelen med glitteren er imidlertid ikke å overdrive den. Hold resten av antrekket enkelt og til poenget og skille mellom dag og natt stiler.

 1. Accessorize (hansker, hatter, skjerf).

Leighton Meester

Leighton Meester

Et blikk er ikke komplett uten tilbehør. De er krydderet til hele antrekket. Vinteren gir oss en unik mulighet til å bruke nye, distinkte tilbehør som vi ikke vil bruke på noe annet tidspunkt på året. Nå er det tid for søte hansker, kosete skjerf og oppsiktsvekkende hatter. Med hjelp av tilleggsutstyret vil du kunne skape et nytt utseende hver dag i sesongen.

Vinteren er her, og det betyr at det er på tide å feire og glede seg over den vakre ferieånden. Disse enkle ideene vil definitivt hjelpe deg i denne spennende og eventyrlystne oppgaven.

(alle bilder hentet via pinterest)

Leave A Comment

42 + = 45