12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper

Når du har på deg undertøy, har du en ide i tankene: å se helt ut sexy som mulig, om du har på seg det til en undertøysfeste eller spiser det opp med kjæresten din i soverommet. Uansett hva resonnementet ditt kan være, vil du se drop-dead nydelig i ditt eget valg. Men hva antrekk fungerer best for din kroppstype?

Tro det eller ei, ikke alle undertøysstilene blir gjort det samme. Enkelte stiler vil fungere bedre og vise frem dine beste egenskaper mer enn andre, og det er det vi skal bryte ned for deg i dag!

12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper

Pæreform: Babydolls og Ruffle Bras

Pæreformede kvinner har en tendens til å ha en mindre overkropp med bredere hofter og lår. På grunn av denne spesielle strukturen, vil du virkelig legge til litt mer flare oppover for å se mer forholdsmessig. En enkel måte å vise frem disse tantaliske kurver er ved å kjøpe en babydoll. Flare vil gjøre hoftene dine mindre, mens du legger vekt på den øvre halvdelen. Hvis du jobber med mindre bryster, prøv å finne en babydoll med rikelig med polstring.

Ruffle bras vil også fungere samme magi på en pæreformet kvinne. Ruffles legger til litt ekstra dimensjon oppover som kan mangle med en normal lacy bra.

12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper
Invertert pæreform: Kjemikalier og bamser

I motsetning til en pæreform er en omvendt pæreform den nøyaktige motsatte bygningen: med en større øvre halvdel og mindre hofter. For å presentere denne strukturen ideelt, vil du ønske å gå med en kjemisme fordi de vil stramme rundt hoftene for å legge til noen ekstra kurver til din samlede ramme. En teddy er et annet flott valg fordi vevformen av en teddy vil fremheve alle dine beste funksjoner i et blunk.

Timeglassform: Korsetter og bodybukser

Ah, den herlige timeglassfiguren, med ALLE kurvene i ALLE rett sted. Hvis du har blitt velsignet med en timeglassfigur, vil du uten tvil vise deg de feminine og rett og slett tantaliske kurver på kroppen din. Den enkleste måten å sikre at kurvene dine er standout-funksjonen er å velge en korsett eller et stramt kroppsdrag. Begge disse undertøysstilene vil cinch i midten, og fremheve de nydelige kurvene oppe og ned under et øyeblikk.

12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper

Apple Shape: Lacy truser og korsetter

En epleform vil mest sannsynlig ha en større mage og øvre halvdel med slanke ben ned nedenfor. For å trekke mer oppmerksomhet til kroppens halvdel, prøv å bære et par sexy lacy truser. Du kan også gå på pyntede truser, eller noen form for trusser der det er rikelig med spennende design som øyeblikkelig vil trekke øyet til den heldige elskeren du er med.

Et annet godt valg som fungerer for epleformer er en korsett. Mens de har en tendens til å tegne i midjen og fremheve hofter, fungerer de også veldig bra for å skjule eventuelle mageproblemer med en slendering-effekt. Hvis du velger en korsett, vil du ønske å jobbe med et par hæler for å virkelig få oppmerksomhet på nedre halvdel. En dyp v-hals kutt vil også vise frem de saftige bryster på en helt ny måte som ikke kan ignoreres.

Bananform: Push Ups og High Rise Panties

Bananformede damer kan mangle i kurvavdelingen, men det betyr ikke at de vakre kroppene ikke kan beundres! Hvis du prøver å lage en illusjon av ekstra kurver, må du gjøre litt mer arbeid enn å bare kaste på et undertøy.

Pass på at bH din har rikelig med polstring. Inkludert en push up bh i undertøy antrekk vil sørge for at brystene får den gode løftet de trenger for å skape litt ekstra volum.

Koble opp din push up bh med et par høye bukser. Høyoppløksbukser - spesielt når de er paret med et sexy par hæler - vil definitivt vise de lange, slanke og slanke benene på kort tid.

Push up + high rise panties = banan form drøm går i oppfyllelse, det er så enkelt som det!

Mindre bryst: Strømpebukse og bustiers

Så du var ikke velsignet med ekstra store bryster; det er ok! Hvis du ble født med mindre bryster som ikke engang kommer opp med en push-up-bh, har du fortsatt mange muligheter for å se rett og slående.

Din beste venn kommer til å bli virkelig hva som helst som gir ekstra oppmerksomhet til din saftige nedre halvdel, spesielt benområdet. Strømpebukser gjør en fantastisk jobb på å trekke øynene til den nedre halvdelen, spesielt hvis de er sammen med en forførende bustier.

12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper

Større bryst: Halterundertøy

På den annen side, hvis du har fått en fin rack i livet, kan du like godt vise det! Enhver undertøy du bestemmer deg for, bør bygges med en halter stil. Halterremmen sikrer at brystene blir gitt oppmerksomheten de fortjener.

Kortere torso:

Finn noe lavt stigning, og det vil fungere som magisk forlengende midseksjonen din. Alt høyt eller et stykke kan ende opp med å svelge hele figuren opp!

Lengre torso:

På den annen side, hvis du rocker en lengre torso med et kortere sett med ben, vil du prøve det vanskeligste å kutte lengden på torso og gi mer fokus til resten av rockin-bodet ditt. Alt med en avlingstopp vil gjøre en god jobb for å vise frem dine andre funksjoner mens du forkorter midseksjonen din.

12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper

For alle: Silkeundertøy

Det er noe om silke som er umiddelbart tiltalende, uansett hva form eller størrelse er. Undertøy og silke går rett sammen som kaker og melk - det er deilig for øyet, og alle som ser deg iført silke, vil øyeblikkelig gjerne slå deg opp.

Den beste typen silke du kan ha på soverommet er sannsynligvis en silke, en bit nightie. De er ekstremt elegante med en helt seksuell appell, og det er nesten garantert å få din partner til å løpe sine fingre langs hver tomme av den fantastiske undertøy.

For å gjøre det enda mer tiltalende, prøv å bære silkebiten med noen elegante hæler før du går og brøler mellom arkene. La håret ditt ned på en elegant måte for den kvinnelige appellen som er sikker på at munnen skal slippe øyeblikket han ser deg.

For alle: Robes

Ja, en kappe kan absolutt være en del av dameundertøy - spesielt hvis du har noe til og med noe som ikke skjuler under.

Nå snakker jeg definitivt ikke om den tykke ullbekken du stikker rundt huset når den er under null utenfor. Jeg snakker om de korte, kanskje silke klærne som bare er helt fantastiske.

Kortere, sexierte robe-alternativer er en fin måte å vise frem de beina og drille kompisen din, før du overrasker dem med en deilig pakke under.

Så fortsett, få dem til å ønske og kreve deg før de selv ser hva som skjuler seg under den kappen!

12 Dameundertøy for forskjellige kroppstyper

For alle: Truser av alle design

En enkel måte å krydre forholdet ditt og få din kamerat å kreve deg med hvert skritt er å bare kaste på et nytt par sexy truser!

Det er så mange forskjellige alternativer å velge mellom, fra g-strenger til thongs, gutt shorts til høy stige. Finn et par truser som du vet, kommer til å drive din partner galen. Det kan være et par lacy truser, et par med kjeder rundt dem, eller bare en farge som de absolutt elsker.

Truser kan enkelt fungere på alle former og størrelser, spesielt hvis du kjøper et par som du vet at din elsker er sikker på å nyte!

Kjøpe undertøy trenger ikke å være et problem. Det burde være en morsom opplevelse som blir jevnere etter at du har brukt den foran kjæresten din! Følg denne enkle guiden for å finne den beste undertøyet for din kroppstype, slik at du kan fremheve dine beste funksjoner med en gang, mens du gjemmer de "problemområdene" på kort tid.

Hva slags kroppsform har du? Hvilken type undertøy fungerer best for din kroppstype? Del med oss ​​nedenfor!

Leave A Comment

− 3 = 2