10 mote retningslinjer for kvinner over 50 år

Femti er den nye førti av vårt århundre, med tanke på at kvinner i dag tar mer vare på seg selv og ikke alder så fort som de bare gjorde for noen tiår siden.

 1. Alder i stil.

  Monica Bellucci

Monica Bellucci [/ caption] Det er to typer kvinner over femti-de som klær på Forever 21 og de som har hatt på seg favorittkjoler de siste tjue årene. Begge er feil. Hvordan unngå disse vanlige feilene? Inspirasjon i kjendiser over femti. Monica Belucci's antrekk er et perfekt eksempel på aldersmessig mote, det er en demonstrasjon at du ikke trenger å bruke minikjoler og spaghetti topper for å se fantastisk ut.

 1. Pass på at klærne passer.

  Madonna

Madonna [/ caption] Ikke bruk klær som er for stramme eller for lette, ta ekstra innsats ved å sørge for at klærne passer. Denne regelen gjelder kvinner i alle aldre, men mer til kvinner over femti, som noen ganger kan gå fra en ekstreme, som å ha tett avslørende klær, til en annen, som å velge baggy antrekk. Det ser heller ikke godt ut, og derfor bør klærne dine være passende for å understreke kurvene dine, som de fleste kvinner får når de blir femti.

 1. Bruk varme toner.

  Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer [/ bildetekst] Med alder endrer huden din tone og kalde toner understreker alle de små rynkene du ikke virkelig vil understreke. Varme toner i sminke vil belysere ansiktet og øynene dine. Her kan du se at Michelle Pfeiffer, 56 år, appellerer til varme og milde sminketoner, og det oppvarmer henne bokstavelig talt.

 1. Omvurder kapslene klesskapet.

  4 - Copy

Det er på tide å bygge en ny kjerne. Du trenger en sprø hvit skjorte, et knelangskjørt, en trenchcoat, et par ullbukser; fire forskjellige typer sko, for eksempel svarte ryggsekker, komfortable leiligheter, et par kveldsko og et par casual sko; støvsuger eller rett mørk og hvit jeans. Bland og match kjernen din ved å legge til trykk, skjerf, trendy tilbehør. Pass på at skoene og vesken din ikke passer. Ja, rett, ikke mer sko og veske som passer etter femti!

 1. Ditch den svarte.

5 - Copy

I motsetning til de populære trosene passer ikke svart klær til hver kvinne, særlig kvinner i femtiotallet. De gjør heller ikke at du ser skinnier ut. Bli kvitt dine rolige antrekk og legg til et fargestoff i både garderoben og livet ditt.

 1. Komfort tar over.

  Sandra Bullock

Sandra Bullock [/ caption] Femti er riktig å endelig bli kvitt de stramme jeansene og beskjærne toppen som du hadde på deg fordi du alltid trodde skjønnhet krever ofre. Det er på tide å begynne å bære ting som er komfortable for deg. Merk, komfort betyr fortsatt ikke vanlig, velg elementer som er både enkle og meningsfulle.

 1. Bruk dine eiendeler.

  Sharon Stone

Sharon Stone [/ caption] Nøkkelen til å se bra ut i noe er å skjule dine feil og for å avsløre dine eiendeler. Det bør definere klærens valg. Vanligvis har kvinner i femtiotallet fortsatt store ben, så hvorfor ikke gå for en slitskjørt. Hvis du er glad for dine tonede armer, er tre fjerdedeler er laget for deg.

 1. Hårforhold.

  Heather Locklear

Heather Locklear [/ caption] Frisuren som så bra ut på deg for ti år siden, kan ikke se det smigrende lenger, derfor få en profesjonell stylistråd på hvilken frisyre du skal velge. Legg merke til at hårfarge kan bli grå, så hvis du har tenkt å fargestille håret, gå flere nyanser lettere enn din naturlige farge. Det vil bidra til å lyse opp ansiktet og de-understreke eventuelle linjer og rynker. Også, å vende femti krever ikke nødvendigvis at du har kort hår. Lange, skinnende, velholdte låser er ganske elegante og sofistikerte.

 1. uttrykk deg selv.

  Angela Bassett

Angela Bassett [/ caption] Hva er din sanne identitet, hva liker du i livet, hva er din personlighet? Er du eventyrlystne, risikabelt og utadvendt eller mer stille og romantisk? Spør deg selv disse spørsmålene, og velg antrekkene dine basert på din personlige stil og mote, det vil si hvis du er mer myk og avslappet, kan en knelang blomsterkjole være et godt valg for deg.

 1. Husk størrelse og alder er bare tall.

10

Mange kvinner innser bare når de er femti hva de virkelig vil ha i livet og hvem de virkelig er. Det er mange gode eksempler på kvinner som reinvented seg etter femti og ble rollemodeller for sine venner og familier. Samtidig er listen over vellykkede varme kjendiser som er i form og i høy etterspørsel endeløs, fordi det å være femti betyr ikke at det er på tide å gi opp drømmene dine.

Til slutt vil jeg gjerne legge til at en femti år gammel kvinne som bærer kvalitet godt passende klær og har en særskilt signaturstil, vil alltid se bedre ut enn noen ungdom som ikke tar vare på seg selv.

Leave A Comment

79 − 76 =