10 beste treningsvesker for kvinner

Bare fordi du er på vei til treningsstudioet, betyr ikke at du må slakke på stil! Sjekk ut disse 10 beste treningsposene til kvinner - fra små og søte tots til større enn livet essensielle stykker som kan bære alle elementene dine i et blunk.

1

1. Under Armour Undeniable Duffel - Medium

Under Armour Undeniable Duffel - Medium er den perfekte pose til jentene som har mye ekstramateriale å følge med på treningsstudioet. Det er den perfekte mellomrom: ikke overbærende stor slik at det er umulig å bære, men ikke så lite at du ikke kan skjule dine nødvendigheter. Den er laget med en unik UA Storm gear DWR-finish som vil avvise vann mens den polstrede skulderremmen gjør det enkelt å bære. Som en ekstra bonus kommer denne fantastiske treningsposen med 2 store lukkede lommer og en utvidbar lomme som er perfekt for skitne trenings klær og sko. Perfekt, for bare 44,84 dollar!

2

2. Adidas Team Speed ​​Duffel Bag - Medium

Med et sporty stil og lett oppbevaringssystem, er det ikke rart at Adidas Team Speed ​​Duffel Bag er en favoritt blant kvinner. Det er mange fantastiske fargekombinasjoner å velge mellom, hver komplett med flere glidelåser og en polstret skulderrem for komfort. En ekstra stor frontflap gjør det enkelt å lagre gjenstander i et blunk mens den vannavstøtende bunnen holder posen i toppform. Bruk det spesielle ventilerte rommet med alle dine stinkende trenings klær og sko! Super søt for $ 34,99!

3

3. Everest Bagasje Sporty Gear Bag - Large

For damene der ute som har 3 endringer av klær, 2 forskjellige gymsko, og flere tilbehør og ekstrautstyr for å ta med på turen, er Everest Luggage Sporty Gear Bag - Large det perfekte valget. Den ekstra store størrelsen har god plass til alle dine nødvendigheter (og til og med de ikke-essensielle som du bare elsker å ta med!) Mens de polstret skulderremmene holder det enkelt å bære. Unn deg et romslig hovedrom som følger med to lommer med glidelås og doble lommer i lommen for enkel og praktisk oppbevaring. Bare 26,65 dollar for denne store vesken!

4

4. LD Vesker Travel Cheer Gym Duffel Bag 

Seriøst har jeg aldri sett en større samling av absolutt ADORABLE treningsposer. Disse LD Vesker Travel Cheery Gym Duffel Vesker kommer i alt fra nydelige svart og hvite polka dots til boho design, army print til ugler og mye mer. Og du trenger ikke å være en cheerleader for å rocke denne søte, perfekt dimensjonerte duffelposen; det er perfekt for enhver kvinne som elsker en søt bag til tote til treningsstudioet! Tonnevis av rom inne for dine must-haves og dobbelthåndtak for enkel å bære (med en festbar skulderstropp bare i tilfelle!) Hvis cuteness er noe du er ute etter, KONTROLLER DISSE BAGENE.

5

5. Everest treningspose med våt lomme

Det er som din grunnleggende sportsduffelpose; men mer. Everest Gym Bag med Wet Pocket er et viktig utstyr som skal følge deg med på treningsstudioet. Det er den perfekte størrelsen i en firkantaktig struktur som passer perfekt inn i treningsstudioet. Nyt tonn på innsiden og en sidelomme som kan brukes til sko eller annet utstyr. To ekstra lommer, en flaskeholder og en spesiell sidelommer betyr at det er mange steder å skjule dine godbiter. Elsk det for bare $ 39,95!

6

6. Under Armour Women's Gotta Have It Tote

Hvem sa totes måtte begrenses til nattklubber og bygater? Tenk igjen! Dette søte lille nummeret fra Under Armor viser at du kan rocke en liten stil, selv når du treffer treningsstudioet. Under Armour Women's Gotta Have It Tote kommer i en rekke flotte dype farger som blå, oransje og hvit, og kommer med et stort hovedrom for alle treningsstudioene dine må ha. Det er også en spesiell vertikal oppbevaringslomme for vannflasker og en polstret laptop divider, bare i tilfelle du går på treningsstudio rett etter en lang dag på jobb! Super søt og praktisk for bare $ 53.64.

7

7. Augusta Sportswear Shoulder Strap Pocket Competition Bag

Med en trendy stil og en søt design, er Augusta Sportswear Shoulder Strap Pocket Competition Bag et fantastisk valg! For mindre enn $ 20 kan du nyte en søt pose med et stort interiørrom for alle dine treningsøktene. Den ekstra store skulderremmen gjør det enkelt å bære rundt, og med flotte farger å velge mellom, finner du en søt treningspose som passer til din stil, en synkronisering. Kunne ikke elske denne posen lenger!

8

8. Under Armour Women's Big Logo Tote Bag

Med den perfekte kombinasjonen mellom trendy stil og sporty holdning, er det ingen tvil om hvorfor denne totalen er så populær! Det er ekstra stort, noe som betyr at det er mye lagringsplass som venter på innsiden for alle dine nødvendigheter, og den leveres komplett med en søt wristlet for mindre gjenstander. Elske denne flotte Under Armour Women's Big Logo-veske for bare $ 29.99.

9

9. DALIX 14 "Small Duffle Bag To Toned Gym Travel Bag

Noen andre elsker den moderne stilen med to tonede gjenstander? Da vil du elske denne DALIX 14 "Small Duffle Bag Two Toned Gym Travel Bag. Ikke bare kommer den med to komplementerende farger for en moderne og ren stil, men den kommer med et stort glidelås hovedrom med en accenter mindre glidelås foran for mindre gjenstander. Elsk det friske utseendet på denne vesken, og elsk velcrohåndtakene og avtagbar skulderrem for å slå ut ditt utseende. Oh, og jeg nevner dette søte stykket er bare $ 10,95 ?! Det er en STEAL!

10

10. Enimay Women's 19 "Duffel Bagasje Tote Gym Bag

Det kan være stort i statur, men det betyr ikke at det ikke er helt lett og ubekymret! Kvinner elsker Enimay Women's 19 "Duffel Luggage Tote Gym Bag, fordi den kommer i en rekke vakre mønstre og design som passer til de villeste stilene, mens det store rommet er stort nok til å passe alt du kan tenke deg. Det fungerer som en fantastisk treningspose, men kan enkelt doble som en reisepose, med tonnevis med forskjellige oppbevaringsrom og god plass. Bær den med håndtakene eller ved skulderremmen. Elsker dette stykket for bare $ 26,99!

Hva er din favoritt treningspose?

Leave A Comment

88 + = 93