Какво да носите в 50 градуса време

Всички ние имаме собствени мисли и чувства около 50 градуса, но най-много от нас не мисля за това като резервоар и флип флоп времето. Какво е момиче да носите по време на тези леко студени дни? Ние сме измислили списък с 5 различни идеи за оформление, които ще ви видят през 50-градусов метеорологичен период, независимо дали търсите спокойна училищна екипировка или нещо просто просто пазарувате!

Какво да носите в 50 градуса време

Чудесен пуловер + кожухарки

Когато имате нужда от нещо каузално, спокойно и невероятно комфортно по време на 50 градуса, това трябва да е вашият стил. Известните пуловери са високи на тенденцията и те са невероятно топли; така че ако сте момиче (като мен), което мисли, че 50 градуса време може да я изпрати направо в студ, това е перфектна опция. Сдвоете го с любимите си кльощави джинси, за да компенсирате изгледа си; ако носите широки панталони или дънки с прекалено голям пуловер, може да се окажете срамливи и това определено трябва да се избягва. Завършете с сладка фланелка и чифт любими ботуши или маратонки, за да отстраните този непринуден стил.

Какво да носите в 50 градуса време

Дълга рокля + ботуши + шал

Само защото е по-студено отвън, не означава, че трябва да кажеш "сбогом" на роклите си за останалата част от сезона! Такава рокля, която висеше под коленете и имаше четвърт или пълен ръкав, все още ще ви накара да се чувствате прекалено топла, дори и в по-студените дни. Но една по-дълга рокля няма да бъде достатъчна, за да ви опази: и точно затова този стил трябва да се съчетае с някои високи ботуши, които се появяват най-малко до коляното и модерен, очарователен шал около врата. Ако наистина искате да сте сигурни, че се чувствате топло в по-студен ден, можете също да опитате да носите риза под роклята си, за да осигурите максимална топлина.

Какво да носите в 50 градуса време

Риза с дълъг ръкав + дънки + токчета

Когато става дума за екипировки за 50 градуса, повечето хора мислят, че трябва да носите ботуши само за да останете топло; но това не винаги е така, особено ако останалата част от облеклото ви е подредена, за да ви накара да се чувствате прекалено топла!

Този конкретен избор на екипировка е невероятно универсален, което е една от основните причини, поради които го обичаме толкова много! Когато става дума за върха, върви напред и отиди с супер дълъг ръкав риза, която не свършва, докато не удари китките си, или отидете за нещо малко по-flirty и да реши на четвърт дължина върха. Върхът, върху който решавате, е изцяло зависи от вас: вземете нещо дантелен, отидете напълно ясен или дори решете копче нагоре; има толкова много възможности!

Когато става въпрос за панталоните, се чувствайте свободни да се развържете или да изтъкавате. Просто не може да се обърка в тази ситуация, но ако изберете чифт токчета, ще искате да се придържате към кльощавите джинси. Ако искате по-спокойно облекло, изключете петите за някои маратонки и продължете с тези свободни дънки.

Възможностите са наистина безкрайни, но, разбира се, не забравяйте вашите съвпадащи аксесоари като сладък съединител или торба с кръстче.

Какво да носите в 50 градуса време

Шорти + чорапогащи + чанта

Къси панталонки? В 50 градуса времето? Да, това просто се случи. Подобно на роклите не е нужно да се слепват от избора ви на костюми, нито да правите шорти - просто трябва да знаете как да ги носите, така че да не замразите плячката си!

Ако предпочитате по-смел поглед и искате да носите шортите си в (коварното) студено, препоръчваме да хвърлите джобни чорапи отдолу за тази допълнителна доза топлина; Искам да кажа, всички можем да се съгласим, че усещането за студено време на краката ни не е най-доброто усещане в света. Чорапогащи - без значение дали са тънки или дебели, ще ви помогнат да блокирате по-студеното време и да оставите усещането ви фантастично. Завършете долната част с чифт къси чорапи за глезена за по-модерен външен вид, който е модерен и сладък.

Не на последно място, дами, нека не забравяме чантата. Beanies са идеално решение за 50-градусови метеорологични екипи и те са чудесно допълнение към по-скучен избор на екипи като този. Но дали носите уютен пуловер или го държите случайно с върха с дълъг ръкав, не можете да се объркате с блуза. Те са модерни, изглеждат смешно сладки за жените и, разбира се, те държат главата ти топла през целия ден. (Това също е страхотна възможност за лоши дни за коса, когато НИЩО няма да ви бъде!)

Какво да носите в 50 градуса време

СЛОЕВЕ

Най-големият ми съвет, когато става дума за това, какво да носите при 50 градуса, е следното: ЗАДЪРЖАТЕ ЛАПИ! Носещите слоеве гарантират, че сте поддържани приятно и топло, дори ако температурата спадне под 50 градуса. И когато температурата започне да се повишава по средата на деня? Просто извадете няколко слоя и сте добре да тръгнете. Излишно е да казвам, че слоевете имат гърба ти, независимо от това, какво прави лудото време.

И така, как един "слой" облеклото им? Това е много лесно. Искате да започнете с просто излизане: да речем, любимата си чифт кльощави джинси и някои глезени обувки и къс ръкав, чист връх. Добавете към една наистина комфортна, но ласкава тениска, която прегръща тялото ви и се извива добре (не го искате твърде свободно или няма да можете да завършите наслояването). След това намерете яке с по-голямо размери, което можете да хвърлите върху блузата си; една, която съвпада с тази, която е удобна. Завършете стила си с сладък шал, който е предназначен да поддържа топлината на врата ви.

Виждаш ли? Намирането на перфектния костюм за 50 градуса време не трябва да бъде кавга. Само не забравяйте това: не кажете чао на вашите рокли и къси панталони, работете около тях. Винаги помнете да слой, независимо дали правите само един слой или правите тройни слоеве. Не може да се обърка с бобчета или шалове, когато е студено навън!

Кое е любимото ви облекло за 50 градуса?

Leave A Comment

44 − 42 =