Как да се носят Sheer Tops

Показването на бельото ви и носенето на артикули с ултрависока видимост са били модно престъпление едва преди десетилетие, но благодарение на модните икони и знаменитостите, чистият връх в момента е доста горещ и когато се носи правилно, може да бъде елегантен и елегантен. Погледнете тези 10 стилни начина да носите чист връх и да излезете от кутията с ново модно парче.

  1. Layered.

Ким Kardashian

Ким Кардашиан

Отнема малко смелост да носите чист връх, тъй като това е причината да я поставите с нещо друго, ще бъде добър начин да започнете пътуването си в света на блясъка и прозрачността в хубав достоен режим. Нанасянето на чист връх с жилетка, блейзер или деним яке ще добави някаква структура към ефирното облекло и ще направи целия изглед по-сложен и дълбок. Ким Кардашиан изглежда несъмнено елегантен в този черен костюм с дълъг палто над чист връх.

  1. Закопчавам.

Тейлър Swift

Тейлър Суифт

Класически бутон ще получи ново значение, когато се изработва от прозрачни тъкани. Цялата динамика и конотацията на традиционно консервативно облекло се преместват в съвсем ново измерение и се превръщат в игриво парченце. Отидете в лек цвят, като Тейлър Суифт, и ще можете да постигнете много женствен романтичен външен вид.

  1. разпокъсан.

Miranda Kerr

Миранда Кер

Твърде срамежлив да носите чист връх? Има идеално решение за вас - изберете нещо, което не е прозрачно отвсякъде и дебели тъкани покриват вашите стратегически точки. По този начин вашият външен вид ще бъде пълен и балансиран, без да изглежда вулгарно и смело. Блузата на Миранда Кер няма да бъде прекалено смела дори за вечеря с родителите на БФ. Шийските ръкави доказват, че сте романтичен дух, а твърдият корсаж показва вашата сериозност и скромност.

  1. печатен.

Оливия Palermo

Оливия Палермо

Избирането на печатна чиста риза е печеливша. Тя е едновременно раздразнителна и различна и носенето означава, че правите сериозно изявление за отличния моден вкус и несъответствието. Удебелените печати са за смели момичета, които знаят какво искат и как да ги получат. Отпечатаният прозрачен плот на Оливия Палермо се откроява и заслужава да бъде разгледан при търсенето на чист връх.

  1. хлабав.

Дженифър Lopez

Дженифър Лопез

Правилото с чистите върхове е, че те са най-добре изхабени. Тесните дрехи са разкриващи и провокативни, което ще направи изчерпването на цялото облекло, когато говорим за нежност. Светлините на върха са секси и разкриващи се по подразбиране, но носенето им по един спокоен начин ще неутрализира опасността от неразбран. Дженифър Лопес изглежда е балансиран и в същото време секси благодарение на удобната свободна чиста риза.

  1. Играйте с текстури.

Селена Gomez

Селена Гомез

Този вид не е за скромните. Трябва да сте смели и красиво нетърпеливи да направите изявление, ако искате да гледате спокойно, съчетавайки чисто и солидно. Големият екип на Селена Гомез е подходящ за парти, а определено не и за улицата. Съчетавайки два елемента с различна текстура, тя подчертава ярката си горна част, оставайки елегантна и елегантна в същото време.

  1. Съвпадение на бельо.

Как да се носят Sheer Tops

Кейт Мос

Сега нека да говорим какво да носите под един чист връх. За черни или ярко оцветени върхове е безопасно да се носи хубава черна сутиен. Разбира се, не забравяйте да се уверите, че сутиенът е с добро качество и изглежда красив. Красивата черна сутиен, съчетана с чист връх, е един от най-популярните начини да носите този труден елемент и винаги изглежда добре и стилно. Кейт Мос е отличен пример за външния вид.

  1. Контрастно бельо.

Джесика Alba

Джесика Алба

Когато чистата ви горна част е бял или цвят на кожата, по-добре е да подчертаете цвета, като добавите контрастираща сутиен под него. Ако горната част е неутрална, точно както в тази снимка на Джесика Алба, неутрален цвят сутиен ще създаде гола илюзия и никой наистина не иска това. Черният сутиен е добър избор, но поставянето на нещо по-светло и оптимистично ще направи по-позитивно изявление.

  1. Над горната част на реколтата.

9.1

Носенето на чиста риза над върха на реколтата е чудесен начин да покажете любимите си предмети, без да изглеждате твърде смели. Както горната, така и чистият връх не са предназначени да се носят само от себе си, но комбинирането им прави перфектното съвпадение.

  1. Над рокля.

Ема Stone

Ема Стоун

Този външен вид е абсолютно невероятно и придава интересна обратна връзка както на рокля (може да е всяка рокля, но и без лента работи най-добре) и чиста риза. Погледът на Ема Стоун е ясен, различен и вдъхновяващ. И е лесно да се възпроизвеждат. Всичко, от което се нуждаете, е старата ви рокля и чист връх. Резултатът ще бъде приятно изненадващ и ще даде нов живот на вашите стари светски обекти.

Leave A Comment

− 3 = 6