Как да се насладите на Луи Вютон

LV

Луи Вюйтън е може би най-реномираната марка чанта на пазара. Известното лого на LV е взето през цялото време и е измазано през чанти и други аксесоари, които всъщност не са изработени от големия френски производител и са закупени за част от цената. Ако искате да сте далеч от фалшификатите, ето някои начини, по които можете да ги забележите.

Първото нещо, което трябва да направите, е да разгледате самия монограмен печат. В един автентичен Louis Vuitton, LV's винаги са в перфектна симетрия и се подреждат перфектно по целия път през аксесоарите, независимо какво е. Фалшивите производители няма да плащат толкова голямо внимание на това. Също така, Луи Вюитон никога не отрязва логото на LV шев или ръб, така че това е определен определител, ако даден обект има това.

Кожата, която се използва, е важна. Това може да е много по-трудно да се каже. Лош фалшив ще използва винил, който изглежда като кожа, но добър фалшив ще използва различен тип кожа, отколкото действително използва Луи Вюитон. Ако кожата изглежда изключително лека, тя е фалшива. Погледни внимателно и шевовете. Трябва да има линия до шева в самата кожа. Това ще ви каже, че е ръчно изработено, тъй като торбичките на Louis Vuitton са.

Логото е следващото нещо, което трябва да погледнете. Когато търсите фалшив, погледнете двата T в думата Vuitton. Ако се докоснат, това е фалшива. Ако не се докоснат, вероятно е автентичен. "О" в Луис и Вюитон също трябва да са напълно кръгли.

Следващото място, което трябва да погледнете, е вътре в чантата. Чантата трябва да има правилния интериор. Всеки тип отпечатване на чанта ще има свой собствен подплата. Вътрешността на елементите от монограмно платно е кафява, хартията е сива, а бялото е червено. Багажът е изключение от това правило, но няма много багаж, направен като фалшив.

Последното нещо, което можете да направите, за да разберете дали чантата ви е фалшива, е да видите дали чантата е направена дори от Луи Вюйтън. Някои фалшиви компании ще направят фалшиви чанти, които дори не са реални копия на предмети, създадени от Луи Вюйтън.

Ако искате да забележите фалшив Louis Vuitton, има много начини да го направите. Можете да избегнете купуването на фалшива чанта, ако спазвате тези правила всеки път, когато купите чанта на Louis Vuitton от някъде другаде, освен магазина на Louis Vuitton.

Leave A Comment

+ 77 = 80