20 страхотни начини да носите черно-бели

Имате много причини да следвате черно-белите тенденции. Може би не ви харесва смесване и съвпадение на цветове, или може би сте минималистичен, или може би просто като мода и нови тенденции - Във всеки случай тези 20 начина да се носят черно-бели ще ви помогне да направите правилния избор и никога не остана скучно тези два цвята.

 1. печатен.

Тейлър Swift

Тейлър Суифт

Когато мислим за черно-бели дрехи, по някаква причина идват на ум обикновени черни и обикновени бели предмети. Но пребиваването в черно и бяло не е толкова просто! Приятно отпечатано облекло ще подправят целия ви вид и никой няма да се осмели да ви нарече скучен минималист, тъй като преплитането на тези два цвята заедно в една перфектна печатна рокля е всичко друго, но не е скучно.

 1. Изкуство.

2

Ако сте изкусен човек, който не приема посредствеността и иска да включи вашата художествена визия в начина, по който изглеждате, една обикновена черно-бяла рокля е само за вас. Тя е доста гадообразна, но различните форми на два контрастни цвята я превръщат в произведение на изкуството, като ясно заявява, че този сезон ще направите свои собствени правила.

 1. Полка точки.

Камерън Diaz

Камерън Диас

Точки точки точки, точки са навсякъде! Те са просто перфектни на женската рокля. В случай на ваша собствена пунктирана рокля, това е недовършена мисъл или видно изявление? Или това е само почит към епохата, когато жените прегърнаха кривите си и вървяха със стил и достойнство? Изборът на Камерън Диас е похвала за нейната безкрайна женственост, постигната с просто средство за дамска рокля.

 1. под прикритие.

Ким Kardashian

Ким Кардашиан

Ако имате ярки контрастиращи свойства и вашата кожа и вид коса ви карат да се откроявате независимо от това, което носите, тогава определено можете да издърпате голяма бяла козина, която ще ви направи отличителни. Справедливата игра на противоположни цветове между външния й вид и нейните дрехи е ключът към този образ на Ким Кардашиан. Ако искате да опитате нещо подобно, но имате бледа кожа, променете акцентите и използвайте голяма черна козина с бели аксесоари и бельо вместо.

 1. двуполов.

Ема Watson

Ема Уотсън

Това е един от най-невероятните изгледи за изискана дама, която иска да направи изявление и да подчертае нейното великолепие. Във всеки случай е необходимо да знаете, че се стремите към андрогенозен поглед, а не към костюма на гаджето ви. Костюмът трябва да ви пасва перфектно и моля, не забравяйте да го допълните с високи обувки за петата и светло червило. Погледът на Ема Уотсън се свежда до най-малките подробности.

 1. Бизнес подобни.

Анджелина Jolie

Анджелина Джоли

Черно и бяло са традиционни цветове за офис обзавеждане. Всеки е наясно със стандартното правило: бял връх, черно дъно; и работи перфектно, ако трябва да изглеждате сериозно и професионално. Черна молива молив с хрупкава бяла риза и светъл висулка ще осигури успеха ви на всяка бизнес среща или семинар. Добавете безкрайни токчета за красив външен вид или просто черни апартаменти, за да покажете готовността си да поемете дори и най-трудните задачи.

 1. Визуални играчки.

7

Обичате минималистичен стил, но скоро бяхте започнали да ви носят черно-бели и бихте искали да опитате нещо ново? Опитайте визуални ефекти, когато различните шаблони преминават в различни посоки и създават нов облик, който трябва да бъде разчленяван. Хаотичните ивици в горната картина ще създадат илюзия за движение и скорост и ще се уверите, че тези два цвята никога няма да ви отеглят отново.

 1. Слоеве.

8

Черно-бялата комбинация е направена, за да бъде смесена и подредена по всякакви начини, по които можете да се сетите. Ето защо нанасянето на тези цветове се оказва толкова ефикасно и впечатляващо. Използвайте различни цветове за различните слоеве и, като те плавно се вливат един в друг, ще постигнете нов, различен вид. Настройте въображението си безплатно и резултатите ще бъдат изключителни.

 1. Докосване на цвета.

Кейт Middleton

Кейт Мидълтън

Интересен подход към смесването на черно и бяло заедно е да оставим един цвят да бъде основен, а другият допълващ цвят, който да подчертава белотата (или чернотата) и непосредствения цвят. Нашата любима принцеса Кейт Мидълтън е идеалният пример за това как можете да интегрирате три черни детайли (обувките, съединителя и пръстена) във вашия изцяло бял ансамбъл и да изглеждате страхотно.

 1. Оставете аксесоарите да говорят.

10

За разлика от предишния благороден облик, който говореше с перфектен ясен глас, вместо да крещи и да направи смело изявление, този екип почти вика, но въпреки това успява да говори разкошно. Този външен вид е толкова добре балансиран и толкова перфектен, че всички допълнителни подробности няма да бъдат на място. Когато решавате за аксесоарите за яркото си бяло облекло, помислете за минимализма - няма нужда от декорация и допълнителен интериор, цветът на вашите аксесоари ще върши цялата работа.

 1. която има дисбаланс.

Бионсе

Бионсе

Какво ще кажете, че цялото ви облекло е в един цвят? Звучи скучно, нали? Но какво ще кажете за добавяне на елемент, който обозначава неравномерни части към тези два цвята? Тогава говорим за разграничение. Понякога, когато всичко е балансирано, не води никъде, а малко небалансиран поглед всъщност ще направи изявление и ще изглежда необичайно. Бионсе изглежда чудесно само като смесва този небалансиран връх с чифт прости черни панталони. Помислете за това следващия път, когато пазарувате за черно и бяло.

 1. Френски шик.

Амал Clooney

Амал Клуни

Бяло и черно са перфектни цветове за стилни жени, които искат да подчертаят своята лекота на съществуване и да потърсят вдъхновение във френския начин на живот и шик. Яркият костюм, съчетан с елегантна широка шапка, прави Амал Клони грациозен и ефирен. Смесването на черно-бяло по такъв начин е идеалният начин да добавите яркост към вашето изображение, без да добавяте нищо друго освен монохромни нюанси.

 1. Смесете тъканите.

13

Един от най-големите начини да се носят черно-бели със сложност и шик е да се смесват различни и понякога дори противоположни тъкани. Козината е доста популярна през последните няколко сезона, фалшивата козина може да е по-приемлива за някои от нас и все още изглежда прилична и класическа като истинска. Това е само една от опциите, но с разнообразието от различни платове - кожа, велур, кадифе, коприна, кашмир - изборът е ваш!

 1. Един акцент.

Кейт Beckinsale

Кейт Бекинсейл

Ако сте фен на случаен уличен стил, тази проста опция е за вас. Кейт Бекинсейл изглежда очарователно в черния си костюм с един бял дрехи - палтото си. Забележете, обаче, че палтото се влива в останалата част благодарение на черни копчета и черна ключалка. Имайте предвид това, когато добавяте акцент към монохромната си екипировка.

 1. Спортно момиче.

15

Тези прости, но изтънчени цветове са не само за изящни дрехи и луксозни облекла, но и за черно-бяло облекло. Този избор ще ви организира и няма да отклони вниманието ви от тренировката ви. Интегрирането на някакъв необикновен дизайн във върха и ботушите ще направи визуалния ви облик визуално мотивиращ.

 1. Нови класики (бяло дъно, черен връх)

Амал Clooney

Амал Клуни

Както вече знаете, традиционното черно-бяло облекло предполага бяло горно и черно дъно. В нашия бързо развиващ се свят на модата това вече не е така. Време е за нови класики, където въпреки всичко, което се обърна с главата надолу, то не ви шокира или обърква. Амал Клуни отново внася тези цветове на ново ниво, доказвайки, че нарушаването на стандартите и правилата се отплаща. Опитайте бяла пола вместо бял панталон и прост черен връх и вие сте въплъщение на класа и добър вкус.

 1. С обрат.

Ребека Romijn

Ребека Ромиен

Опитвали ли сте някога да носите бели обувки с черна рокля? Невъзможен и лош вкус, не е ли? Е, това вече не е толкова просто и Ребека Ромийн е ярък пример за това как този малък изкуствен пас обогатява и обръща целия образ в нещо, което си заслужава да бъде разгледано. Определено си заслужава да опитате!

 1. Нови нюанси.

18

Дълбоко черно-бяло може да изглежда малко прекалено категорично за някои момичета. Всъщност животът не е черно-бял; има много нюанси и нюанси, които го правят толкова различен, сложен и красив. Черно-бяло, също като всички други цветове, също имат нюанси. Тъмно или светло, светло или тъмно. Или можете да ги смесвате заедно и да получите много нюанси на сивото. Опитайте да работите с тези нюанси, ако все още не сте удобни, като използвате два основни цвята или ако не искате да изглеждате само черно-бели.

 1. Бяла яка.

Виктория Beckham

Виктория Бекъм

Проста комбинация от чистота и чувственост. Чифт прости черни обувки ще ви позволи да носите тази рокля да работи, дръзките високи токчета и сте готови за среща, чифт секси чорапи - и вашата вечер ще бъде гореща. Ето защо тази малка бяла яка е толкова невероятна и гъвкава - човек никога не знае кога служител в офиса може да се превърне в съблазнител.

 1. Добавете цвят.

черно Lively

Черно оживено

Виждал си всичко и сте усвоили умението да носите черно-бели цветове на много напредналите нива - това означава, че е време да го подправите, като добавите нов цвят. Не се притеснявайте, няма да убиете минималистичното настроение, всъщност ще донесе най-доброто от всички цветове и нюанси. Опитайте и ще ви хареса!

Черното и бялото са прости и в същото време силни цветове, предаващи мощно послание. Тези различни черно-бели стилове, надяваме се да ви вдъхновяват да изглеждате страхотно всеки ден.

(всички изображения, идващи от pinterest)

Leave A Comment

53 − = 43