15 Стилни начини да носите жилетка

Cardigans влезли в нашите килери и живее преди няколко години и са доказали, че е елегантен елемент, който е изключително универсален и приспособим към всяко облекло. Все още не сте сигурни как да го носите освен закопчана или отворена? Тези 15 съвета ще ви помогнат да подправите гардероба си и да получите нов облик за Вашите случайни и парти аксесоари.

 1. Извънгабаритни.

Селена Gomez

Селена Гомез

Един от най-добрите начини да изберете една жилетка е да купите един с няколко размера по-големи от вашия размер. Тя ще ви помогне да създадете спокоен случайен външен вид. Отидете на дебел плетен, или просто заемайте един от приятелите си и го сдвоявайте с небрежно облекло. Изключително голямото жилетка е чудесно за всички; това ще ви направи да изглеждате по-крехки и много женствени. Селена Гомес оглавява външния вид безупречно.

 1. опасан.

Лорън Conrad

Лорън Конрад

Персонализираните, както и всички плетени дрехи, може да са доста безформени (особено когато са извънредно големи) и може би не винаги ще ви помагат, особено ако имате пълна ампутация и искате да избегнете подчертаването й. Има интелигентен изход, който ще ви помогне да се наслаждавате на любимата си жилетка и да изглеждате невероятно - просто да го зарежете. Можете да използвате всеки колан - тънък или дебел, или дори да опитате шал вместо това, изборът е ограничен само от вашето въображение. Дебелият черен пояс на Лорън Конрад превърна жилетката си в зимна рокля.

 1. хлабав.

Блейк Lively

Блейк Лайвли

Блейк Лайви е кралица на непринуден стил. В този случай тя избра свободно отворена жилетка, която изглежда толкова голяма при високи жени. Той няма бутони и създава приятен външен вид, добавяйки текстура към обикновена екипировка. Отидете за един бурен за по-структуриран външен вид, или тънък за ефекта на движение. Във всеки случай, една свободна жилетка винаги е драматична и грандиозна.

 1. Натиснат нагоре.

Hailee Steinfeld

Хайле Щайнфелд

Вземете шарени къси жилетки, които да носите с официалното облекло и вашият външен вид ще се превърне драматично. Официалната пола и риза ще го запазят като бизнес, докато ярката жилетка, вдъхновена от тартана, ще го направи стилен и елегантен. Изгледът на Hailee Steinfeld е съвсем различен, особено в комбинация с ярък съединител Chanel. Не забравяйте да нагласите жилетката си за правилен тържествен поглед.

 1. С блуза.

5

Носенето на жилетка с бизнес облекло ще я подправят и ще ви затоплят в това време. Сдвояване на жилетка с блуза на носа за красив външен вид. Използвайте контрастиращ цвят, за да изпъкнете, или отидете в една и съща палитра, за да получите по-ясен и чист вид. Жилетка тук е прекрасна алтернатива на строго яке.

 1. С копринена рокля.

Elle Fanning

Ел Фанинг

Сдвояването на жилетка с женствена копринена рокля веднага ще засили външния ви вид и ще подчертае вашата романтична страна. Ел Фанинг добавя здрава жилетка към обикновена кремава рокля, която я повдига на следващото ниво и прави цялото облекло по-изтънчено и изразително.

 1. случайно.

Дженифър Lopez

Дженифър Лопез

Жилетките са чудесно да се носят с каквото и да е - от дънките до тренировъчните дрехи. Сдвоете го с любимата си ежедневна екипировка и ще изглеждате и ще се чувствате чудесно. Дженифър Лопес облече плетената си джинска жилетка и е готова да се пазарува.

 1. На парти.

Джейми King

Джейми Кинг

Жилетките могат да бъдат доста забележими. Доброто нещо за тях е, че те идват с всякакви цветове, текстури, дизайни и дължини. Те могат да бъдат сдвоени с всичко в зависимост от техния стил. Удължената жилетка веднага ще превърне вашето облекло в готово за парти. Сдвоете го с обикновена рокля или пола, добавете хубави обувки и аксесоари за изтънчен външен вид и дори ще засеннете Джейми Кинг.

 1. Смесени и съвпадащи текстури (чисти с буци).

Феба Tonkin

Фийби Тонкин

Ако все още не сте сигурни какво точно да направите с жилетка, използвайте слоеве. Смесете и подхождайте с жилетката си с шал, яке, тениска и др. Използвайте различни текстури и структури, за да постигнете съвсем нов облик. Ако жилетката ви е дебела, носете я с чиста риза, ако е тънка и дълга - с обемиста пола. Фийби Тонкин смеси сивата си жилетка с ясни джинси, ботуши и тънка риза с рисувана риза и не изглежда много стилна в това облекло?

 1. Като рокля.

Риана

Риана

Панталоните с дължина на дъното са нерадостни и хип и страхотно нещо за тези, които можете да ги носите като рокля. Добавете бижута с изявления и инвестиционна чанта, а вечерната ви рокля е готова. Изключената жилетка на Риана й дава смел секси вид. Не забравяйте да изберете по-тънки модели, ако искате да възпроизведете външния вид. Използвайте колан с него, за да създадете някаква форма.

 1. Като палто.

Ким Kardashian

Ким Кардашиан

Това е един от най-простите външен вид да дърпате. Носете жилетка вместо палто за нов ярък вид. Изберете топла плетена за студен зимен ден и го сдвоете с плетен шал и чанта. Ако все още е топло, отидете за без ръкави, точно както направи Ким Кардашиан. Тя ще запази образа ви заедно и ще донесе окончателното докосване до него.

 1. Като върха.

Рийз Witherspoon

Рийз Уидърспун

Носете къса жилетка вместо върха си с нищо отдолу. Тя ви дава секси и в същото време спокоен и скромен външен вид. Рийс Whitherspoon изглежда удобно и спокойно в тази сива жилетка, снабдена с черни панталони. Облеклото изглежда достатъчно прилично, за да се носи в офиса.

 1. С колани.

13

Кой би помислил, че жилетките наистина могат да изглеждат толкова добре с гамаши! Отидете по-дълго, за да покриете бедрата си и дайте пълния си облик. Ярката жилетка ще изсветли вашето монохромно облекло и ще запази тялото ви топло и вашето изображение безупречно.

 1. Като униформа.

Еми Rossum

Еми Росъм

Жилетката може да превърне целия ви образ в играчка за ученичка, когато се сдвоява с плисирана пола, вратовръзка, чифт оксфорд обувки и обикновена риза. Крайният резултат е изключително сладък и флиртуващ. Друг начин да отидете на ученичка е да я сдвоите с дънки с гадже и с кожена риза. Не забравяйте да добавите поне един момичен елемент в този случай. Еми Росъм изглежда много учителка и цъфтят в екипировката си като ученичка.

 1. Обвързани около кръста.

Селена Gomez

Селена Гомез

Този прост външен вид е супер спокоен и ежедневен, а жилетката, вързана около кръста, е перфектна работа при предаването на посланието. Това е чудесно за пътуване, пазаруване, висящи с приятели, всичко. Селена Гомез изглежда спокойна и спокойна в непринуденото си облекло. А вечерта жилетката ще ви предпази от студа.

Надявам се тези 15 съвета да носят жилетка ще ви помогне да интегрирате този стилен елемент във вашите екипировки и да го носите с увереност и стил.

(всички изображения, идващи от pinterest)

Leave A Comment

57 + = 60