Verdens mest sure Candy

Noen mennesker elsker bare sur smaker. Hvis du liker sure smaker, kan det hende at citroner ikke er nok for deg. Du trenger en smak som gjør munnen vann og forårsaker nesten smerte fordi det er så surt. Heldigvis er du ikke alene. For å imøtekomme etterspørselen etter super sur smaker, tilbyr mange candy-selskaper candies som gjør at du popper opp og ber om mer.

Verdens mest sure CandyAlle de sure syrene på denne listen er vurdert i forhold til tre faktorer. Vi så på hvor deilig candies er, hvor sure de er og hvor lenge deres smak varer. Hvert godteri er rangert på en skala fra en til fem. Et nivå fem er det ypperste nivået av smak, surhet og levetid. I mellomtiden betyr en som at candy er omtrent like smakfull som en bolle med ris.

Nummer 1: Giftig avfall

Verdens mest sure Candy

Sur: 5+++++
Deliciousness: 1
Langvarig smak: 2,5

Hvis du vil ha super sur candy som gjør at leppene dine pucker og øynene dine knuses, må du prøve giftig avfall. Av de åtte forskjellige candies på denne listen var Toxic Waste den klare vinneren. Som navnet antyder, er det utformet for å maksimere dine sure sensorer. Hvis du ikke liker sure smaker, vil du finne deg selv angre på din beslutning om å prøve giftig avfall. Innen sekunder finner du deg selv når du kommer til tannbørsten eller et glass vann for å rense paletten din. Det kan være det soureste candy noensinne oppfunnet.

For å virkelig elske denne typen godteri, må du virkelig elske sur smaker. Dette er for hardkjernen, intens sour lover. Hvis du liker sure smaker, men ikke nok til å forårsake munnpuckering, så hopp over denne.

Mens giftig avfall kan være den mest sure candy på denne listen, er det ikke for svak av hjertet. Det står også ganske dårlig i forhold til andre candies når du ser på hvordan det smaker, og det gjør det ikke så bra i hvor lenge smaken varer også. Det vinner fordi det er den mest sure candy. Hvis du jobber opp motet til å prøve giftig avfall, gjør det med forsiktighet. Du må skylle eller pusse tennene dine etterpå, eller det høye sitronsyreinnholdet vil ende opp med å ødelegge tannemaljen din. Som vi

Dette er greit ekkelt, uansett hvordan du ser på det. Absolutt sourest av gjengen. Det er nøyaktig navngitt, i det minste: å kalle det noe annet ville være falsk annonsering. Giftig avfallssykkel er så lastet med ansiktsskrankende, munnpuckering, spyttfremkallende sitronsyre som du anbefales - seriøst - å pusse tennene eller i det minste skyll munnen din etterpå slik at du ikke gjør vondt i tennene dine. Det er riktig, giftig avfall er så sur det kan oppløse tannemaljen din. Moro! Tro ikke på meg? Sjekk ut videoen nedenfor for folk som prøver å smake på det for første gang.

Giftig avfall kan være det soureste candy noensinne. Men hvis du kan gjøre det forbi de første 30-45 sekunder eller så, vil det sure belegget til slutt løses, og det vil faktisk begynne å smake som noe du vil spise. Men det første 45 sekunder eller så er ganske forferdelig.

Nummer 2: Atomic Warheads

Verdens mest sure Candy

Sur: 5
Deliciousness: 4
Langvarig smak: 4

Det er en rekke mennesker som absolutt elsker Atomic Warheads. Selv om disse kan være neste mest sure candy på denne listen, er de fortsatt drastisk mindre sure enn giftig avfall. Hvis du gradvis prøver å øke din sure toleranse skjønt, er disse et godt godteri å gå med. Atomic Warheads er lastet med sitronsyre som vil la dine lepper stikke og øynene dine vanner. Hvis du vil gjøre å spise Atomic Warheads litt mer moro, prøv å ha en konkurranse med vennen din. Den som spretter ut deres Atomic Warhead mister først spillet.

Som barn likte du sannsynligvis Atomic Warheads i sin tradisjonelle form som et hardt godteri. I de siste årene har en ny etablering rammet markedet. Nå kan du spray Atomic Warheads direkte inn i munnen din. I tillegg til å øke ditt sure nivå, betyr dette alternativet at du ikke bare kan spytte det ut. Dette nye alternativet er ikke for svak av hjertet. Hvis du absolutt elsker Atomic Warheads, kan Spray Warheads være det beste alternativet for deg. Forbered et glass vann på forhånd, bare hvis du trenger å skylle ut den ekstreme sure smaken.

Nummer 3: Altoider Apple Sours and Citrine

Verdens mest sure Candy

Sour: 4
Deliciousness: 3
Langvarig smak: 5

Du husker nok hva de opprinnelige altoider var. Laget av super sterk peppermynte, de var typen godteri som ikke engang fortjente navnet candy. Ærlig, de fleste av de som brukte disse tidligere altoider var enten på datoer eller forsøkte å dekke opp en duft som alkohol eller tobakk.

Mens de originale altoidene var bestemt mer av en mynte enn et godteri, er Altoids Apple Sours og Citroner ganske deilig. Som de originale altoider har de en langvarig smak som er perfekt for deg som er syrlige elskere der ute. Disse sure sukkene er ikke ekstreme sure, men de er fortsatt nok til å gjøre leppene dine litt små.

Du har i utgangspunktet to forskjellige sure Altoid-alternativer. Avhengig av hva du leter etter, vil du kanskje gå med Apple Sours eller Lemon Sours. Sour Citroner er ganske sur og sannsynligvis det beste valget hvis du virkelig liker sure smaker. Hvis du vil ha noe med en litt søt smak, gå med Altoids Apple Sours. Mens ingen av alternativene er sprø sur, vil det sjokkere noen som spiser noen av disse candies uten å forvente det!

Nummer 4: Cry Baby Tears 'Extra Sour Candy

Sour: 4
Deliciousness: 4
Langvarig smak: 3

Som navnet antyder, skal Cry Baby Tears få deg til å gråte fordi det er bare så surt. Igjen er dette sure candy ikke helt så surt som Toxic Waste eller Atomic Warheads. Disse candies er akkurat det rette nivået av surt hvis du vil kunne spise mer enn bare en om gangen. Husk at Cry Baby Tears 'Extra Sour Candy er fortsatt lastet i syrer, så du vil skylle munnen din eller børste tennene dine etter at du har prøvd dem hvis du planlegger å bevare tannemaljen din.

Nummer 5: Sour Flush

Sour: 3.5
Deliciousness: 4
Langvarig smak: 2,5

Mens Sour Flush kanskje ikke er den mest sure smaken på denne listen, står den høyt når det gjelder smaken. Dessverre bekjempes dette av ubeleilig forbruksmekanisme. I stedet for å kaste tilbake et hardt godteri, krever Sour Flush at du bruker et stempel. Den er laget i form av en toalettskål som er fylt med en søt og sur smak. Du dunk stemplet i "toalett", og så smur det av. Hvis du elsker sur, så må du eksperimentere litt. Hver smak har et annet nivå av surhet med alternativer som blå bringebær på toppen av sur skalaen. Hvis du er på utkikk etter noe litt mindre surt og litt mer søtt, prøv duften av Sour Flush.

Nummer 6: Sour Punch Straws

Sour: 2
Deliciousness: 4.5
Langvarig smak: 3,5

Hvis du noen gang har prøvd Sour Punch Straws, vet du at navnet deres er litt misvisende. Mens de har litt sur smak, er det bestemt ikke en kraftig, lip-puckering smak. Samtidig elsker vi fortsatt disse struggene. Du kan faktisk bruke dem som stråer - for de voksne der ute, prøv å bruke en sur punch halm for å slurpe din favoritt blandede drikke. Hver Sour Punch Straw er laget med sur smak i hele halmen, slik at du ikke bare slurp bort et surt belegg i en gulp. I stedet er den sure smaken der for å vare.

Nummer 7: Sure Nerds

Sur: 1
Deliciousness: 4
Langvarig smak: 2

Sure Nerds er en annen misnomer på denne listen. De har bare en litt sur smak, men de gjør opp for dette med sin generelle deilighet. Du kan ned mange av disse små fellas og fortsatt være igjen vil ha mer. Hvis du spiser nok av dem, vil du faktisk smake sur smaken. Du kan også prøve et lignende godteri laget av Wonka hvis du vil ha en mer intens sur. Sour Gobstoppers er litt mer sur, selv om du til slutt vil miste litt av deilighet. Du må virkelig bestemme hvilken smak som betyr mest for deg. Vil du helst ha det mest sure sukkertøyet eller den mest delikate?

Nummer 8: Søte tårer

Sur: 1
Deliciousness: 3
Langvarig smak: 1,5

Hvis du bare har begynt å teste ut syrlige godteri, så er Sweet Tarts et godt alternativ å gå med. De har bare en liten mengde sur smaker i hver Sweet Tart, så det er en god måte å øke toleransen din. Hvis du allerede biter ned på sitroner skjønt, vil Sweet Tarts smake så sur som havregryn til deg. De er egentlig ikke et spesielt surt godteri, men de er fortsatt en barndoms klassiker.

For en virkelig sur opplevelse, hopp ut over godteri helt. Du sparer på kalorier og ubrukelig sukker ved å bare bite ned på sitroner og limer. For en litt sur frukt, prøv noen pomelos. Bare husk - hvis noe er ekstremt surt, vil du sannsynligvis ønske å pusse tennene dine etterpå slik at syren ikke spiser i tannemaljen din.

Leave A Comment

79 − = 78