7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Flere og flere mennesker prøver å drive bort fra animalske produkter, med fokus på et bedre sinn og kropp, samtidig som de gir mer oppmerksomhet og betydning for dyr og miljø. Men la oss innse det, mange "måltid erstatning" pulver der ute smake brutto, enten de er veganer eller ikke.

Vi setter slutt på bruttoproteinpulver og gir deg topp 7-listen med veganskminneskompresjonspulvere som ikke bare er deilig, men pakket til randen med essensielle næringsstoffer kroppen din er ute etter.

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Powerootz Superfood Nutritional Shake Powder

Fullstendig plantebasert og deilig, PowerPoint Superfood Nutritional Shake Powder er et klart must-try. Det er fylt opp med et stort 23 gram protein laget av rå Belgia erter og USA organiske peanøtter. Sammen med 5 gram fiber per porsjon og 1500 milligrams rå superfoods, er det også en fantastisk 500 milligram av et sjeldent jordalkalsium som kroppen din virkelig kan dra nytte av.

Hver shake er designet med en deilig smak, enten du velger en herlig sjokolade- og peanutsmørskhet for å knuse søte cravings, peanutsmør salighet for peanøttsmørelskere der ute eller den pulserende vaniljen som skaper en søt og herlig smak i munnen din.

Med absolutt ingen grusete tekstur, er dette ikke-Gmo og vegansk måltid erstatningspulver laget uten noen form for soya, mais, kjemikalier, konserveringsmidler, fyllstoffer, kunstige søtningsmidler eller andre motbydelige og uønskede ingredienser, slik at du vet at du virkelig får den best ut av pulveret ditt.

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Sun Warrior Warrior Blend Sjokolade

Sun Warrior er utvilsomt en av de mest populære merkene der ute, og med god grunn også: det er produkter som er rett og slett fantastiskog de smaker godt også!

Denne spesielle vegan erstatter pulver fra Sun Warrior er designet med en saftig sjokolade smak som hvem som helst ville elske å fortære. Det er enkelt å blande inn med din favorittdrikk, og du vet at du vil få et kraftverk av næringsstoffer med hver nippe.

Hva er inne i dette utestående vegansk måltid erstatningspulver? Vel, la oss ta et blikk: Dette pulveret er unikt designet for å gi deg det beste plantebaserte proteinforhøyelsen fra en spennende blanding av erter, hampfrø og tranebær. Fusjonert i alt, blir disse tre næringsmiddelbestanddelene en utrolig jevn og deilig superfoodpulver du vil elske.

Ikke bare kan du høste fordelene av disse næringsstoffene, men det er også tilsetning av kokosolje inne i dette pulveret for å skape et alvorlig vakkert pulver, kroppen din vil være takknemlig for å ha.

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Blenditup Protein og Smoothie Mix

Det er en hel masse fantastiske ting som er pakket inn i dette deilige smaker av vegansk proteinpulver, og den beste delen er, den kan lett brukes som en smoothie i stedet for et vanlig proteinpulver. Legg det inn i din favoritt smoothie oppskrift for å øke næringsstoffet og smaken!

Hva er inne i denne veganske drømmen? Vel, det enkle svaret er: tonn. Men for å få bedre titt på dette pulveret, la oss sjekke ut noen av de andre fantastiske ingrediensene som finnes inne: soyabønner, amaranth, quinoa, bokhvete, hirse og chia. Alle disse kombinerte skaper et seriøst kraftig protein som vil gi kroppen din et raskt løft i alle essensielle næringsstoffer, noe som betyr en veldig glad og energisk kropp som vil se deg gjennom hele veien og alt som kommer deg.

Bare legg til i favorittfrukter og grønnsaker og ha en deilig smoothie når som helst på dagen med Pitchblende Protein and Smoothie Mix.

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Vega One All-in-One ernæringsmessig risting

Du har utvilsomt hørt om 'Vega' vegansk proteinpulver de siste årene, og det er ganske enkelt fordi de er et av de beste proteinpulverene på markedet. Pakket til randen med næringsstoffer og et stort utvalg av smaker, det er raskt og enkelt å finne et vegansk proteinpulver du skal elske. Noen av smaker inkluderer det grunnleggende: sjokolade, vanilje og bær; men noen av de mer unike (deilige) og eksotiske smaker inkluderer: kokosnøtt mandel, vanilje chai og naturlig.

Med bare 170 kalorier per porsjon, vil du ende opp med en stor mengde 20 gram i protein for å hjelpe til med å bygge og reparere disse musklene, 6 porsjoner grønnsaker bestående av brokkoli, kale, spirulina og chlorella og 50% av det daglige inntak av vitaminer og mineraler som er nødvendige for å holde seg frisk. Å, og selvfølgelig må vi nevne at det inkluderer 27% av fiberinntaket ditt samt 1,5 gram essensielle fettsyrer fra linfrø og hamp.

Å velge dette veganske proteinpulveret betyr å velge smak og næringsstoffer du ikke har noe imot å drikke hver eneste dag i livet ditt. Velg en smak og kom til å drikke - du vil absolutt ikke glemme det.

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

KingFisher Naturals SuperGreens

Hvis du er ute etter et vegansk proteinpulver som er mer enn bare et "proteinpulver", vil du ikke bli skuffet av KingFisher Naturals SuperGreens.

Alvorlig - "greener" er noen av de viktigste tingene våre krefter trenger, men de fleste av oss får ikke den anbefalte daglige mengden "greener" som vi virkelig virkelig trenger. Når du sliter med å pakke inn nok grønnsaker og frukt hele dagen, kan det virke umulig; Vel, det er her dette praktiske og deilige pulveret kommer inn i spill.

Denne spesielle pulveret er lastet til toppen med over 15 porsjoner av vital organisk rå frukt og grønnsaker. Dette betyr at du får en stor mengde 50 energikompakte hele matvarer i bare en scoop. Det er lett å bruke, og du får alle enzymer, fibre, probiotika, vitaminer og mineraler du muligens kan drømme om med en enkel drink hver eneste dag.

Legg til noen alvorlige næringsstoffer til livet ditt og gjør kroppen din lykkelig enn det noen gang har vært ved å bare kaste i dette "grønnsjens" proteinpulver til din favorittdrink eller smoothie; hva en cinch!

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Biochem Sports Vegan Protein Vanilje

Du kan sikkert henvise til Biochem Sports Vegan Protein som et "grunnleggende" veganproteinmelteutbyttepulver, men selv om det er noe på den tradisjonelle siden, betyr det ikke at det ikke er AMAZING.

Biochem har vært i bransjen i over 15 år, og de har definitivt en kundebase som ikke ville endre pulveret til verden; og hvis det ikke forteller deg alt du trenger å vite, kanskje å vite ingrediensene i dette proteinpulveret vil.

Innenfor dette praktiske veganskeproduktpulveret finner du en proteinblanding som består av ikke annet enn ertprotein, økologisk hampfrøprotein og tranebærfrøprotein. Kombinert med triglycerider med middels kjede fra kokosnøttolje er dette definitivt et must for menn og kvinner der ute som vil ha en god smaksbevegelse som vil brenne kroppen etter en intens trening.

Det er ingen "fluff" eller cuteness her. Alt du får med dette fantastiske proteinpulveret er rent protein fra alle naturlige kilder. Det finnes ingen soya eller ekkel ingredienser som finnes i dette pulveret, så du vet at du bare brenner kroppen din med det beste. Tjue gram protein og bare 110 kalorier, er det et godt valg for idrettsutøvere der ute som trenger å mate musklene og hjelpe dem å gjenopprette og bygge opp.

7 Vegansk mat erstatningspulver som smaker godt

Garden of Life RAW Organic Shake and Meal Replacement

Jeg skal fortelle deg dette før jeg går videre og diskuterer det: Jeg ELSKER dette spesielle veganers erstatningsproteinpulver og vil aldri prøve noe annet. Jeg elsker det veldig. Du kan ikke gå galt med dette produktet.

Men du lurer sikkert på hvorfor jeg er så besatt av Garden of Life RAW Organic Shake and Meal Replacement proteinpulver. Dette proteinpulveret er alvorlig DELICIOUS, enten du velger sjokolade eller vanilje (og begge er like gode, så det avhenger av dine spesielle smakpreferanser!). Og som jeg har prøvd mange forskjellige yucky pulver, var det definitivt forfriskende å smake noe anstendig - spesielt når det ble blandet med mandelmælk og en banan for et raskt måltid eller en snack.

Men bortsett fra den deilige smaken er det en annen grunn til å forelske seg i dette proteinpulveret: Det er en latterlig mengde fantastiske superfoods pakket inn.

Alvor. Ta et blikk på ingrediensene som er funnet inne i dette proteinpulveret. Du vil bli overveldet av den enorme mengden fantastiske matvarer som finnes i, fra økologiske frukter og grønnsaker som asparges, kirsebær, rødkål, alfalfa juice og spirulina, til en fiberblanding av hør og chia.

Jeg kunne fortsette om dette produktet, men det beste er å lete etter deg selv. Ta et blikk på ingrediensene, og du vil bli ASTONISHED. Det er et fantastisk superfood kraftverk som helt forvandler kropp og helse.

Gi det et forsøk.

Hvilken er din favoritt?

Leave A Comment

7 + 1 =