Malerier av Vladimir Kush

Malerier av Vladimir Kush

Afrikansk sonata

Vladimir Kush er en moderne maleren av russisk opprinnelse, som fant en ubegrenset kilde til stilistisk inspirasjon innenfor riket av historisk surrealisme.


Født i Moskva i 1965, viste Vladimir Kush sin kreative natur som en veldig ung gutt, og i en alder av 7 begynte han å delta på kunstklasser. Han fortsatte å forfølge sin kunstneriske interesse, men i en alder av 17 ble hans studier avbrutt av en obligatorisk militærtjeneste. Etter at han hadde betjent sitt land, fortsatte Vladimir Kush sine studier ved Institutt for kunst, hvor han ble uteksaminert.

Tidlig i sin vei pleide han å jobbe som portrettist på Arbat Street for å tjene litt inntekt i krisen i Russland. Han sluttet aldri å male, og i 1987 begynte Kush å utstille på berømte utstillinger organisert av Artists 'Union.

Crucial punkt i hans livssti var en utstilling på Colburg, Tyskland. Kush realiserte seg i 1990. Showet ble utsolgt og tillot ham å reise til Los Angeles med tjue av sine fantastiske malerier, hvor han viste ytterligere 20 malerier som markerte et utgangspunkt av sin amerikanske reise.

Første dager i LA var vanskelige, da kunstneren var tvunget til å lage i et lite, leid garasjeplass, uten stor suksess med å finne et galleri. Hans eneste lønn kom fra portrett tegning på Santa Monica-bryggen, men etter en stund klarte han å kjøpe en billett til Hawaii, hans målte destinasjon.

Vladimir Kush ble oppdaget av en fransk kunsthandler i 1993, som organisert sin første store utstilling i Hong Kong, og introduserte sin opprinnelige tilnærming til surrealistisk til kunstmarkedet. Utstillingen var vellykket utover forventningene, og flere viser snart fulgt, i Hong Kong og de amerikanske galleriene i Hawaii og Seattle. Nytt århundre tok et nytt initiativ til Vladimir Kush, da han åpnet sitt eget galleri i 2001 i Lahaina, Hawaii kalt Kush Fine Art Gallery. I dag har denne vellykkede maleren fire gallerier rundt USA og planlegger å åpne mer i andre land.

Vladimir Kush malerier

Stilen til Vladimir Kush er et unikt tillegg til samtidskunstscenen. Selv om uttrykket hans generelt er beskrevet som surrealistisk, foretrekker han å merke det som "metaforisk realisme", som skiller seg bort fra de historiske konnotasjonene som surrealismen kan bære. Han benekter ikke den store beundringen han har for Salvador Dali, og heller ikke virkningen av Dali arbeid på hans oeuvre. Imidlertid er det andre innflytelser som leses i maleriene av Vladimir Kush, som tysk maleren Caspar David Friedrich og det 16. århundre nederlandske geni, Hieronymus Bosch.

Hans ikonografi er fylt med fine bilder av flora og fauna, som presenterer sommerfugler, skip, vinger, sjøliv og dyrebare detaljer, alt i et imaginært dalinsk landskap, som ofte illustrerer vill og utamet natur. Flytende vann er et av søksmålene til Kushs maleri, samt fusjon av menneskelige og dyre figurer.

Han maler hovedsakelig ved å bruke oljemaling på lerret eller bord. Som en allsidig og produktiv artist, skaper Kush også. Hans småskala skulpturer i bronseformede figurer stammer fra hans maleriske arbeidsform.

Vladimir Kush-malerier blir ofte gjengitt og trykt på lerret, og han utsteder også trykker og plakater med sitt vakre bilde. Vladimir Kush plakater og utskrifter er tilgjengelige gjennom hans gallerier, så vel som hans originale verk.

LISTE OVER MASKINER

Giant tubas malt i stedet for elefanthoder fremkall lyden som disse edle, gigantiske dyrene produserer, mens det levende landskapet tar oss til hjertet av Afrika.

Malerier av Vladimir Kush

Født til å fly

Dette maleriet presenterer en romantisk skildring av skjebnen. Det er kjent at sommerfugler gjennomgår en forvandling, og den herlige fortellingen her optimistisk introduserer fremtiden for den lille eller enhver sjel.

Malerier av Vladimir Kush

Frokost på sjøen

Det er ikke noe bedre enn å nyte et fantastisk landskap første ting om morgenen. Dette maleriet presenterer metaforisk den perfekte frokosten for øyet og sjelen, ved å bruke et tilpasset bilde av et tradisjonelt tilberedt egg.

Malerier av Vladimir Kush

Crusaders

Illusjon og doble bilder gir dette arbeidet et liv. Da korsfarerne i dag er en relikvie av fortiden, så er det store skjelettet av en fisk de danner med sine kropper.

Malerier av Vladimir Kush

Nåværende

Alder på et tre er kjent av antall ringer på stammen. Den virkelige alderen til en mann er kjent av antall og dynamikk av strømmer som markerer livet hans, noe som er en fantastisk parallell laget i dette maleriet av Kush.

Malerier av Vladimir Kush

Avreise fra det bevingede skipet

En av de mest populære maleriene av Vladimir Kush, blir det ofte produsert som en utskrift. Massivt tre-mastet seilskip seiler mot det åpne hav, drevet av enorme sommerfugler i stedet for seil. Den står for frihet og eventyr, avbildet i et fantasifullt oseanisk landskap.

Malerier av Vladimir Kush

Nålens øye

En annen metafor for livet. Den menneskelige levetiden spenner over tid som en campingvogn gjennom ørkenen på jakt etter vann og velstand, mens vanskeligheter som oppstår er skildret av det store øyet av nålen som vi alle må passere.

Malerier av Vladimir Kush

Fasjonable broen

Et Cezanesque landskap gir et bakteppe for en ganske popartet bro. Tatt som et symbol på skjønnhet, skaper høyhælte sko en vakker linje for folk å krysse - en annen metafor for et bedre livs reise.

Malerier av Vladimir Kush

Fauna i La Mancha

En åpen referanse til Don Quijote er avbildet ved bruk av typisk Kush-ikonografi: turbulent himmel, slanke figurer og store, levende sommerfugler som gjør vindmøllevingene.

Malerier av Vladimir Kush

Glemt solbriller

Noen ganger, ved å avvise små gjenstander av hverdagen, glemmer vi betydningen de bærer. Disse brillene inneholder en visning og et minne, mystisk til betrakteren, men likevel stemningsfull.

Malerier av Vladimir Kush

Gyllene jubileum

Banan folk i et fantastisk landskap kan bare være et morsomt billedspill på en måte som Arcimboldo, mens de reflekterer over livets korthet.

Malerier av Vladimir Kush

Haven

Enten vi vet det eller ikke, er vi alle en del av en fly som flyter mot en slags havn.

Malerier av Vladimir Kush

Babel Horn

Dette maleriet inneholder en kommentar til det moderne samfunnet, som blir fortært av det hellige babel fra fortiden.

Malerier av Vladimir Kush

Jeg reddet min sjel

En dynamisk symfoni av indre søken og fred oppnådd av kunstneren, gjennom sin livslange utforskning av dypere mening.

Malerier av Vladimir Kush

Metamorphosis

Har du noen gang vært i skyer? Hver sky ligner noe, og forvandles til noe annet. Dette nydelige bildet er faktisk en sjanger scene, mye mer intimt enn det som vises ved første øyekast.

Malerier av Vladimir Kush

Musikk av skogen

Skogen er skinnende og det synger, med alle farger, liv og skjønnhet det holder. Kush maler sangen av skogen som spiller på en naturlig grammofon, og viser til naturens harmoni.

Malerier av Vladimir Kush

Perle

Den mest dyrebare perlen til vår planet er livskilden på den - Solen, her malt som en perle i den gigantiske musling vi bor i.

Malerier av Vladimir Kush

Redwood kutte

Dette maleriet representerer en miljøkommentar til den massive skogsskæringen, og et bildeforslag fra kunstneren at denne ødeleggelsen burde stoppe.

Malerier av Vladimir Kush

Soloppgang ved havet

Vi er født hver dag, takket være solen. Inneholder samme allusion som frokosten på sjøen.

Malerier av Vladimir Kush

Til trygg havn

Kunstnerens visjon om den høyere kraften som alltid ser på og holder oss trygge, uavhengig av stormen eller trøbbel vi kan finne oss i.

Malerier av Vladimir Kush

Hva fisken var stille om

En vakker illustrasjon av en gull fisk hale. Bare denne gullfisken holder en hemmelighet, selv om den skal oppfylle tre ønsker ...

Malerier av Vladimir Kush

Voyager

Insinuasjonen at hvert hus er en pose, betyr at den evige reiseleder alltid bærer sitt hjem med ham. Alle eiendelene er innenfor en liten pose, stadig på veien.

Se nettsiden

Leave A Comment

18 − = 10