Vladimir Kushin maalauksia

Vladimir Kushin maalauksia

Afrikkalainen sonata

Vladimir Kush on nykyaikainen venäläisen syntyperäinen taidemaalari, joka löysi rajoittamattoman tyylisen inspiraation lähteen historiallisen surrealismin alueella.


Vuonna 1965 Moskovassa syntynyt Vladimir Kush esitteli luovan luonsa hyvin nuorena poikana ja 7-vuotiaana hän aloitti taidekursseja. Hän jatkoi taiteellista kiinnostustaan, mutta 17-vuotiaana hänen opintojaan keskeytti pakollinen asepalvelus. Palveltuaan maansa Vladimir Kush jatkoi opintojaan Fine Arts -instituutissa, missä hän valmistui.

Aikana hänen tiellemme hän työskenteli muotokuvana Arbat Streetillä saadakseen tuloja Venäjän kriisikauden aikana. Hän ei koskaan lakannut maalata, ja vuonna 1987 Kush alkoi esiintyä tunnetuissa näyttelyissä, jotka järjestivät taiteilijaliitto.

Elämäpolussa oli esillä Colburgissa Saksassa Kush toteutettu 1990-näyttely. Näyttely oli loppuunmyyty ja hänelle päästettiin matkustelemaan Los Angelesiin kahdenkymmenellä fantastisella maalauksellaan, jossa hän osoitti vielä 20 maalausta, jotka merkitsevät lähtökohtia hänen Amerikan matkansa.

Ensimmäiset päivät LA: ssa olivat vaikeita, koska taiteilija oli pakotettu luomaan pieni, vuokrattu autotallitila ilman paljon menestystä gallerian löytämisessä. Hänen yksinpalkkansa tuli Santa Monican laituriin, mutta jonkin ajan kuluttua hän onnistui ostamaan lipun Havaijille,.

Vladimir Kush löysi ranskalainen taidemyyjä vuonna 1993, joka järjesti ensimmäisen suuren näyttelyn Hongkongissa ja esitteli alkuperäisen lähestymistapansa surrealistiselle taidemarkkinoille. Näyttely oli menestyksekäs odotuksista, ja näyttelyitä seurattiin pian Hongkongissa ja amerikkalaisissa gallerioissa Havaijilla ja Seattlessa. Uusi vuosisata tuonut uuden yrityksen Vladimir Kushille, kun hän avasi oman galleriansa vuonna 2001 Lahaina, Hawaii nimeltään Kush Fine Art Gallery. Nykyään tällä onnistuneella taidemaalalla on neljä galleriaa ympäri Yhdysvaltoja ja aiotaan avata enemmän muissa maissa.

Vladimir Kush maalauksia

Vladimir Kushin tyyli on ainutlaatuinen lisäys nykytaiteeseen. Vaikka hänen ilmaisunsa on yleisesti kuvattu surrealistiseksi, hän mieluummin nimittää sen "metaforiseksi realismiksi", joka häivää pois historiallisista merkityksistä, joita surrealismin nimi saattaa kantaa. Hän ei kiellä suurta ihailua, jonka hänellä on Salvador Dalille, eikä vaikutusta Dalin työhön hänen oopperaansa. Kuitenkin Vladimir Kushin, kuten saksalaisen taidemaalarin Caspar David Friedrichin ja 16. vuosisadan hollantilaisen nero, Hieronymus Bosch.

Hänen ikonografiansa on täynnä kasvillisuutta ja eläimistöä, jossa esitetään perhosia, laivoja, siipiä, meren elämää ja kallisarvoisia yksityiskohtia, kaikki kuvitteellinen, Dalinin maisema, joka usein kuvaa luonnonvaraista ja luonnollista luonnetta. Virtausvesi on yksi Kushin maalauksen leitmotifeista sekä ihmis- ja eläinlukujen yhdistämisestä.

Hän maalaa pääasiassa öljymaalauksella kankaalle tai laudalle. Monipuolisena ja tuottavana taiteilijana Kush veistää myös. Hänen pienimuotoiset veistokset pronssihahmoissa ovat hänen maalauksellisesta työstään.

Vladimir Kushin maalauksia on usein kopioitu ja painettu kankaalle, ja hän myös julkaisee tulosteita ja julisteita, jotka kuvaavat hänen kauniita kuvia. Vladimir Kushin julisteita ja tulosteita on saatavilla hänen gallerioistaan ​​sekä alkuperäisistä töistään.

LUETTELO PAIKKEISTA

Giant tubas, jotka on maalattu elefanttien päällä, herättävät äänen, jota nämä jalot, jättiläiset eläimet tuottavat, kun taas eloisa maisema vie meidät Afrikan sydämeen.

Vladimir Kushin maalauksia

Syntynyt lentämään

Tämä maalaus esittelee kohtalon romanttisen esityksen. On tunnettua, että perhoset muuttuvat, ja kallis kerronta täällä esittelee optimistisesti pienen tai minkä tahansa sielun tulevaisuutta.

Vladimir Kushin maalauksia

Aamiainen järvellä

Ei ole mitään parempaa kuin nauttia upeasta maisemasta ensimmäiseksi aamulla. Tämä maalaus esittää metaforisesti täydellisen aamiaisen silmille ja sielulle käyttämällä mukautettua kuvaa perinteisesti valmistetusta muna.

Vladimir Kushin maalauksia

Crusaders

Illusio ja kaksinkertaiset kuvat herättävät tätä työtä. Kun ristiretkeläiset ovat nykyään menneisyyden muinaisjäännöksiä, samoin on kalan suuri luuranko, jonka he muodostavat heidän ruumiinsa kanssa.

Vladimir Kushin maalauksia

nykyinen

Puun ikä tunnetaan rungon renkaiden lukumäärän mukaan. Ihmisen todellinen ikä tunnetaan elämässään merkitsevien virtojen määrän ja dynamiikan perusteella, mikä on ihana rinnakkaisuus, jonka Kush teki tässä maalauksessa.

Vladimir Kushin maalauksia

Siipikuljetun aluksen lähtö

Yksi suosituimmista Vladimir Kushin maalauksista, sitä tuotetaan usein painettuna. Massiivinen, kolmiportainen purjealus purjehtii avoimiin meriin, jota ohjaavat valtavat perhoset purjeiden sijaan. Se tarkoittaa vapautta ja seikkailua, kuvattuna mielikuvituksellisella merimaisemalla.

Vladimir Kushin maalauksia

Neulan silmät

Toinen elämän metafora. Ihmisen elämä kulkee ajan kuluessa kuten karavaani aavikon läpi etsimällä vettä ja vaurautta, kun taas vaikeat vaikeudet kuvataan neulan suurella silmällä, jonka läpi jokainen meistä täytyy kulkea.

Vladimir Kushin maalauksia

Muodollinen silta

Cezanesque maisema muodostaa taustat melko pop artsy silta. Kauneuden symbolina, korkeakorkoiset kengät luovat kauniin linjan ihmisille ylittämään - toinen metafora yhden paremman elämän matkoille.

Vladimir Kushin maalauksia

Fauna la mancha

Yhtenäinen viittaus Don Quijoteon on kuvattu tyypillisen Kush-ikonografian avulla: turbulentti taivas, ohut hahmo ja suuret, elävät perhoset, jotka tekevät tuulimyllyn siivet.

Vladimir Kushin maalauksia

Unohtunut aurinkolasit

Joskus hylkäämme arkipäivän pienet esineet, unohdamme niiden merkityksen. Nämä lasit sisältävät näkymän ja muistin, joka on mystinen katsojalle, mutta yhtä herättävää.

Vladimir Kushin maalauksia

Kultainen vuosipäivä

Banaanilaiset ihastuttavassa maisemassa voivat olla vain hauska kuvallinen näytelmä Arcimboldon tapaamisessa, kun he ajattelevat elämän lyhyttä.

Vladimir Kushin maalauksia

satama

Olipa tiedämme sen tai emme, olemme kaikki osa flereä, joka kulkee jonkinlaiseen taivaaseen.

Vladimir Kushin maalauksia

Babelin sarvi

Tämä maalaus sisältää kommentaarin nyky-yhteiskunnalle, jota Babel uhkaava sarvi kuluttaa menneisyydestä.

Vladimir Kushin maalauksia

Minä pelastin sieluni

Dynaaminen sinfonia taiteilijan sisäisestä etsinnästä ja rauhasta, hänen elinikäisen syventämisen kautta.

Vladimir Kushin maalauksia

Metamorfoosi

Oletko koskaan pilvi katsellut? Jokainen pilvi muistuttaa jotain ja muuttuu muuksi. Tämä kaunis kuva on itse asiassa genre-kohtaus, paljon intiimimpi kuin ensisilmäyksellä.

Vladimir Kushin maalauksia

Metsän musiikki

Metsä on kiiltävä ja laulaa, kaikki värit, elämä ja kauneus. Kush maalaa luonnollisen gramofonin soittaneen metsälaulun, joka viittaa luonnon harmoniaan.

Vladimir Kushin maalauksia

Helmi

Planeetallemme arvokkain helmi on sen elämän lähde - aurinko, joka on täällä maalattu helmiin jättimäisessä simpuksessa, jonka asumme.

Vladimir Kushin maalauksia

Punajuoren leikkaus

Tämä maalaus edustaa massiivisen metsän leikkaamisen ympäristökommentaatiota ja kuvataiteellista esittäjää, jonka mukaan tämän tuhon pitäisi lopettaa.

Vladimir Kushin maalauksia

Auringonnousu meren rannalla

Synnyimme joka päivä Auringon ansiosta. Sisältää saman viittauksen kuin aamiaisen järvellä.

Vladimir Kushin maalauksia

Turvalliseen turvapaikkaan

Taiteilijan visio suuremmasta voimasta, joka aina seuraa ja pitää meidät turvallisena riippumatta myrskystä tai vaikeuksista, joihin voimme löytää itsemme.

Vladimir Kushin maalauksia

Mitä kala oli hiljaa

Kaunis esimerkki kullan kaloista. Vain tämä kultakala pitää salassa, vaikka sen on tarkoitus täyttää kolme toivomusta ...

Vladimir Kushin maalauksia

matkaaja

Sano, että jokainen talo on laukku, tarkoittaa sitä, että ikuinen vaunu kuljettaa aina kotiinsa hänen kanssaan. Kaikki omaisuus on yhden pienen pussin sisällä jatkuvasti tiellä.

Tarkastele verkkosivustoa

Leave A Comment

+ 58 = 62