Pearl Betydning

En av de vakreste tingene i verden som er fylt med en fargerik og stor historie er ingen annen enn den bemerkelsesverdige perlen. Det er produktet av mange ekstraordinære myter, et symbol for en rekke egenskaper og følelser, og er også en balanse, trøstende og beskytte dyrebare ting for de som bærer den.

Pearl Betydning

Pearl Farge Betydninger

Mens perler har en tilsynelatende endeløs definisjon med et bredt spekter av symboliseringer og betydninger, har hver perlefarge sin egen særskilte betydning.

Blå: Den som har en blå perle er bundet til å finne sann kjærlighet.

Rosa: Denne perlen er symbolet på suksess og berømmelse samt lykke.

Svart / Gull: En svart perle er symbolet på rikdom.

Brun: Brune perler viser praktiske, maskulinitet, ære og pålitelighet.

Hvit: Denne skjønnheten er symbolet for alle ting uskyldige, vakre, rene og begynnelsen av nye begynnelser.

Lilla: Lilla perler er symbolet på alt kunstnerisk og komplekst, samt adel og lidenskap.

Greens: Denne unike hued perlen er representasjonen av naturens skjønnhet, håp, vekst og balanse.

Gul: En koselig, gul hule perle er symbolet på optimisme og lykke.

Sjokolade: Dype, rike sjokoladefargede perler er veldig luksuriøse i sikte og sunn harmoni og pålitelighet, samt komfort og helbredelse.

Perler i religion

Pearl Betydning

Det er mange religiøse myter om perlen, men en av de tidligste regnskapene er absolutt påstanden om at Adam og Eva gråt en perlemål etter å ha blitt kastet ut av paradis for alltid. Denne innsjøen var fylt av sine tårer, de hvite perlene som tilhørte Eva og den svarte som tilhørte Adam. Kristne og hinduer tror nå at perlen er et symbol på renhet og regnes som "hellig", derfor er det en brud som skal ha perler på bryllupsdagen, og perlene over Helliggalen skaper hellig, rent vann.

Koranen har også stor respekt for perlen og sier at det er symbolet på fullkommenhet og en av de største fordelene som finnes i Paradiset.

Perler i kjærlighet og ekteskap

Pearl Betydning

En perle har vært et symbol på kjærlighet og forening siden begynnelsen, og den tidligste årsaken til dette kommer fra en hinduistisk folklore hvor Krishna håndterer datteren Pandaia en perle på hennes bryllupsdag. Det antas også fra de gamle grekerne at perler blir slitt på en brud, for å forhindre henne i å gråte på hennes bryllupsdag.

Perler i gamle myter

Pearl Betydning

-Gamle kinesiske sivilisasjoner mente at sorte perler ble opprettet inne i en dragehodet, og den eneste måten å samle denne hellige perlen på ville være å drepe dragen. Derfor trodde de sterkt at sorte perler var et symbol på visdom.

-Når det gjelder de gamle japanske sivilisasjonene, trodde de perler ble laget av mytiske skapninger 'tårer, inkludert men ikke begrenset til engler og havfruer.

-De gamle egypterne revered perler så sterkt at de ville bli begravet med dem. Faktisk på et tidspunkt løste Cleopatra en perle i vin eller eddik, drikker den for å vise at hun kunne fortære rikets rikdom umiddelbart.

-En legende som kommer fra Persia uttalt at perler ble dannet når en regnbue knytter seg til jordens overflate etter en stor storm, noe som gjør alle ufullkommenheter i etterkant av torden og lyn.

-En polynesisk myte beskrev Oro, hvem er fruktbarhetsguden og fred, kommer til jorden på 'The Ufi'. Ufien var en magisk østers som inneholdt en nydelig svart perle inni, hvor Oro ga Bora Bora som et symbol på sin utødelige kjærlighet til henne.

-En fortelling beskriver hvordan perler mottok sine forskjellige farger, og sa at de lyse månens lysstråler førte østersene til overflaten av havet, og over tid droppet dugg forskjellige farger på østers, og derved skapte de vakre fargerike perlene.

-Ancient Chinese trodde også at hvis en person hadde på seg en perle, var de helt beskyttet mot noe farlig, spesielt brann og drager.

Perler har utvilsomt vært en av de mest populære og elskede edelstenene i mange århundrer, enten de har blitt sendt med en brud på bryllupsdagen eller brukt som beskyttelse i gamle sivilisasjoner. En ting har ikke forandret seg, og det er den uendelige skjønnheten og respekten for denne edelstenen, som er et stilig, ærverdig produkt som også vil holde sin mystikk og betydning i samfunnet.

Hva synes du om perler? Hva synes du om deres utseende og enorme historie?

Leave A Comment

61 + = 63