Hva å skrive i et sympatikkort

Når noen går bort, er det vanskelig å finne ut hva jeg skal si. Det er bokstavelig talt ingenting du kan gjøre eller si som ville gjøre det å miste en elsket en lettere å håndtere. For mange er det vanskelig å finne en måte å uttrykke dine følelser på og gi støtte. Denne listen over retningslinjer er laget for flere situasjoner, og kan tilpasses etter dine behov. Husk at du alltid skal være ærlig og oppriktig i skrivingen. Bruk disse sitatene til å fange dybden av dine følelser og få mottakeren til å føle seg elsket i sin tid av tristhet.

Grunnleggende retningslinjer for hva som skal skrives i et sympatikkort

Et sympatikkort er ikke din sjanse til å hente en gammel venn eller være søt. En enkel "Kjære ___" er alt som trengs for å starte kortet. Følg dette med noen korte, koncise setninger og hold det formelt. Med mindre personen er en nær venn eller familiemedlem, kan han prøve å være personlig, uformell eller ved hjelp av kallenavn. På samme måte bør du sørge for å bruke en blå eller svart penn fordi en blinkende farge som rosa er for mye for en høytidelig anledning. Du bør også huske på individets religiøse tro når du sender et kort - "Han er med englene nå", ville bare være en påminnelse om hva som har gått tapt hvis personen er en ateist. I det minste bør målet ditt ikke være å fornærme noen når du uttrykker dine hjertelige kondolanser.

Holde det enkelt

Det er umulig å si det rette eller virkelig uttrykke det tapet som nettopp har skjedd i vennens liv. Døden er aldri lett å håndtere, men du kan prøve ditt beste for å unngå en alvorlig faux pas eller andre problemer. Hold det enkelt, la dem få vite at du bryr deg og være kortfattet. Det kan føle seg kaldt å skrive bare en kort melding, men det kan fortsatt føles varmt og kjærlig hvis du skriver det godt. Noen ideer for enkle, korte meldinger inkluderer:

Dypeste sympati for tapet ditt.
Du og din familie er i våre bønner mens du sørger Johannes.
Jeg er lei meg for ditt tap.

Husk hva ditt forhold til den avdøde er. Hvis du aldri møtt familien, kan du legge til et notat om hvordan du kjente den avdøde.

Viser støtten

Hvis du er nær familie eller bare er spesielt skadet av tapet, kan du alltid tilby å støtte dem gjennom deres sorg. Husarbeid, matlaging og begravelsesarrangement er noen av de vanligste tingene som folk tilbyr å hjelpe med. Hvis du lager et tilbud, bør du sørge for at du har tid og evne til å følge gjennom på det. Familien kan ikke håndtere å bli skuffet på en så vanskelig tid, så bare gi et tilbud om støtte som du kan beholde.

Eksempel ideer:

Jeg vet at du går gjennom mye akkurat nå. Hvis jeg kan hjelpe på noen måte, vennligst fortell meg. Jeg er her for deg på hvilken måte du trenger.
Du er alltid i mine tanker. Nå ut til meg hvis du trenger noe.
Det ville være umulig å ta bort din sorg og smerte akkurat nå, men jeg kan være en skulder å gråte når du trenger meg.

Hva skal du skrive i et sympatikkort når du deler den samme troen

På noen måter kan deling av samme tro gjøre lettere å skrive et sympatikkort. Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke det riktige konseptet etter livet eller Gud når du tror det samme. Hvis dere begge deler de samme kjernenes tro, kan dere uttrykke dette på kortet uten å bekymre meg for fornærmende, og det kan gi familien litt trøst.

eksempler:

Jeg er lei meg for ditt tap. John er i Guds armer nå, og jeg vet at han fortsatt er hos oss.
Måtte Gud elske og støtte deg gjennom denne forsøket. Du er i våre bønner.

Snakker godt om de sykdommer

Når noen mister en elsket, kan det være trøstende å høre hyggelige tanker og minner om de syke. Du kan skrive en kort melding om dine minner, men gjør bare dette hvis du faktisk har positive minner eller et positivt inntrykk av den avdøde. Oppriktighet går langt i løpet av disse tider, og familien vil sikkert vite om du gjør et usant kompliment.

ideer:

John var en bemerkelsesverdig person som alltid var snill mot hver person han møtte.
Like vanskelig som det er akkurat nå, bør vi feire Johannes liv fordi han aldri var en til å dvele på tristhet.
Jeg deler i din tristhet - verden har mistet en original, vakker sjel.

Bruk et sitat

Hvis du ikke er sikker på hva du skal si, kan du alltid prøve å bruke et tilbud. Dette sitatet kan være et favorittord for den avdøde, eller det kan bare være en melding som fikk deg til å tenke på dem. Noen av de mest populære sitatene inkluderer:

«Kom til meg, alle dere som er trette og brent, og jeg vil gi deg ro.» - Matthew 11:28
«Minnet om det gode som vi har elsket, er den eneste trøst når vi har mistet dem.» -Demoustier
"Dødens liv er plassert i minnet om de levende." -Marcus Tullius Cicero
"Selv om jeg går gjennom dødenes dødsdale, vil jeg ikke frykte noe ondt fordi du er med meg." - Salme 23
"Det vi en gang har hatt glede av, vi kan aldri miste. Alt vi elsker dypt blir en del av oss. "-Helen Keller

Hvordan dele tristheten

Når du prøver å finne ut hva du skal skrive i et sympatikkort, bør du jobbe med å finne måter å koble til. La de berøvede vite at du ikke er alene, og at du forstår alt de går gjennom.

eksempler:

Jeg savner også John. Han var en fantastisk mann, og verden ble litt mørkere uten sjelens lys.
Jeg er trist av tapet av sønnen din. Han vil forbli i mitt hjerte - og hjertene til alle som kjente ham - for alltid.
Jeg savner Jane sammen med deg.

Gir komfort i et sympatikkort

Hvis du ikke har det riktige sitatet eller en personlig historie, kan du fortsatt trøste de berøvede i et sympatikkort. Bare send dem en oppløftende melding om håp og trøst. Dette kan gjøres alene eller som en del av en lengre melding.

eksempler:

Selv i denne tiden av tap er alle som kjente ham, trøstet av de mange gode minner som forblir.
Hjertene våre går ut til deg og alle som kjente henne.
Jeg er med deg i ånd og trodde i denne vanskelige tiden.

Husk å gjøre en oppfølging

Sende et kondolenskort er alltid en god start å trøste de berøvede, men det vil ikke være nok. De berøvede må håndtere de pågående konsekvensene og ensomheten av tapet deres. Etter noen uker og rundt helligdager, gå ut av din måte for å hjelpe dine kjære eller sende dem en snill beskjed. Noen potensielle ideer inkluderer:

Julen blir aldri den samme uten John. Jeg vil holde deg i mine bønner og tanker i ferien. Hvis du trenger noe eller bare vil snakke, er jeg alltid her.
Jeg tenkte på Jane i dag og ønsket at jeg kunne gjøre noe for å støtte deg. Et jubileum er aldri lett å håndtere, og jeg ville at du skulle vite at jeg bryr meg.
Selv om begravelsen er over, går smerten ikke så lett bort. Jeg vil alltid være der for deg når du trenger meg.

Leave A Comment

38 − 31 =