Hva betyr det når du drømmer om edderkopper?

Skumle crawlies kan la huden titte etter at du ser dem i en drøm. Selv om edderkopper kan være skremmende, er de ikke alltid et tegn på noe negativt. Hvis du drømmer kontinuerlig om edderkopper, er følgesvennene de vanligste drøminterpretasjonene.

Du føler deg fanget

Edderkopper er best kjent for nettene som de vever. Når et insekt flyr gjennom nettet, blir de fanget og ikke i stand til å bevege seg. På grunn av dette kan drømme om edderkopper bety at du føler deg fanget av noe negativt i livet ditt. Det kan også bety at du sitter fast i forholdet ditt eller føler at noen er spesielt klossete i ditt normale liv. Noen ganger kan dette bli positivt tolket som følelsen av å bli fortryllet eller forlevert av noen. Tilstedeværelsen av en web i drømmen gjør denne drømmen enda mer sannsynlig.

Forbered deg på din fremtid

Webs er fantastiske ting. I motsetning til fuglens reir er nettene skapt helt fra edderkoppens egen kropp. De vever en web som gir dem et hjem og mat. Dette aspektet av webbygging er en metaforisk representasjon av livet og livets web. På en måte spiller vi alle en rolle i å skape våre individuelle futures. Selv om du ikke kan kontrollere alt som skjer med deg, har du en sterk rolle i hvordan du reagerer på hver hendelse. Når du drømmer om en edderkopp, kan det symbolisere at du begynner å bane vei mot fremtiden. Det kan vise at du er klar til å jobbe og bli belønnet for din innsats.

Under drømmen, vær oppmerksom på hva som skjer. Hvis du ser på edderkoppespinn på nettet, kan det være symbolsk for tiden. Denne drøftolkningen er vanligvis et tegn på at du venter på noe i livet ditt for å skje før du kan handle.

Frykt

En frykt for edderkopper er en av de vanligste fobier som folk har. Det er mest sannsynlig en evolusjonær grunn til at folk lærte å frykte edderkopper, siden noen edderkopper er giftige. På grunn av denne fobi kan drømmer om edderkopper være en skremmende, fryktelig opplevelse. Når dette skjer i drømmen din, kan det bety at du er bekymret for hvordan ting kommer til å vise seg i fremtiden.

Hvis du drømte om at du ble bitt i drømmen, kan det tyde på at du har noen form for åndelig, følelsesmessig eller psykisk sår. I ditt normale liv er det vanlig å bli skadet av noen andre. Selv om du prøver å komme over denne smerten, kan minnet om det forbli i ditt underbevissthet og føre til drømmer om det fra tid til annen. Selv om en edderkoppbit er normalt et tegn på at du har et følelsesmessig sår, kan du også drømme om en edderkoppbit hvis du faktisk ble bitt av en mygg mens du sov.

Andre drømmetolkninger:

En klatring edderkopp Dette er et tegn på at dine ønsker vil gå i oppfyllelse.
En baby spider: Et nytt forhold begynner.
En edderkopp som faller fra taket: Du føler deg ikke i stand til å bryte fri av forholdet ditt.
Spist av en edderkopp: Du føler at en kvinnelig påvirkning som en mor fortærer din personlighet i hennes.
Du spiser en edderkopp: Du har fått kontroll over situasjonen eller forholdet ditt.

Leave A Comment

7 + 1 =