Hva betyr det å beholde å se den samme personen i drømmene dine? | progressivenewsdaily.info

Hva betyr det å beholde å se den samme personen i drømmene dine?

Fortsetter du å se den samme personen i drømmene dine og ønsker å finne ut hva det betyr? Det er noen forskjellige tolkninger.

Hvis du begynner å forske på drømmer og folks teorier om dem, vil du snart finne ut at det finnes noen fellesheter, men det er også forskjellige tankegangskilder. Kort sagt betyr det at ingen virkelig er enig i det som drømmer, eller hvordan det skal tolkes. Men det er noen ganske fremtredende teorier, så la oss se på hva mulighetene er hvis du drømmer om noen igjen og igjen.

Hva betyr det å beholde å se den samme personen i drømmene dine?

Drømmer gir mening om vår dag og sorterer ut våre minner 

Jeg er ganske sikker på at du har gått i seng noen dager utmattet, forvirret og ulykkelig, bare for å våkne opp neste morgen med full klarhet, brimming med lykke og energi. Med andre ord har en god natts søvn tillat deg å behandle det som skjedde dagen før, og du har nå et klart sinn.

Hjernen vår er stadig å finne ut hva som er viktig å huske og hva som ikke er, og hvordan å tolke livet generelt. Mange tror at dette skjer overveiende når vi sover.

Det betyr at hvis noen har en daglig innvirkning i livet ditt, og du prøver å sortere gjennom dine følelser eller tanker rundt dem, kan du godt drømme om dem. Hjernen din behandler bare dagen.

Dette betyr ikke at personen har viktig betydning i livet ditt. Hvis du ser noen hver dag, er de bare mer sannsynlig å være i drømmene dine, da hjernen din sorterer hendelsene på dagen og legger puslespillene i orden mens du sover.

Drømmer fokuserer på det siste vi så

Har du aldri husket å drømme om noe du så / gjorde like før du sovnet? Jeg har. Mange ganger. Og ofte er det noe bisarrt, som en statusoppdatering fra en Facebook-venn. Ikke noe som har relevans i livet mitt, men noe som endte opp i drømmene mine, bare fordi det var det siste jeg så / gjorde før jeg gikk i seng. Jeg en gang før jeg sovnet med feberen, gjorde feilen i å lese noe som fortsatte å gjenta seg igjen og igjen i en slags hallusinatorisk drøm. Ikke hyggelig, men jeg tviler på ordene som har mye betydning for livet mitt - de skjedde akkurat som det siste min hjerne behandlet før jeg sovnet.

Punkt er: vær forsiktig hvis du ser på bilder før du sovner. Hvis du fortsetter å drømme om samme person, kan det bare være fordi du så ansiktet ditt kort før du sovnet.

Drømmer bringer bevissthet til undertrykt / glemt tanker 

Noen ganger i løpet av dagen er vi enten bevisst eller ubevisst utløst av noe. Dvs. Det skjer noe som får oss til å føle en bestemt måte fordi det bringer tilbake lignende hendelser / hendelser som fikk oss til å føle seg like.

For eksempel kan du kanskje ikke huske å være tre år gammel og falle i havet, men i ditt underbevissthet er frykten, fornemmelsen av kaldt vann, panikk av de rundt deg som drar deg ut av vannet, lagret et eller annet sted i ditt bevisstløse.

Hvis en dag i ditt voksne liv når du svømmer i havet, blir du slått av med en bølge, kan dette føre til at hjernen din husker hendelsen i fortiden din. Dette kan i sin tur få deg til å gjenoppleve følelsene, enten i øyeblikket eller senere når du drømmer.

Hvis en person i ditt nåværende liv gjør noe som er relatert til et barndomsskader, eller følelsesmessig sterk opplevelse, kan det være ubevisste å varsle deg om dette gjennom drømmer.

Du behandler undertrykkede følelser i nåtiden 

Har du noen gang prøvd å ignorere den pent oppet du føler for sjefen din, bare for å ende opp med å drømme om ham hver kveld? Eller som pent opp, elsker at du føler for noen andre?

Når vi ignorerer våre følelser, kommer de noen ganger opp i drømmer. Hvis du prøver å undertrykke det faktum at du virkelig trenger å snakke med kjæresten din om noe / avtale med noen ting i forholdet ditt, så kan det komme opp i en drøm i stedet. Problemet kan ikke komme opp i drømmen, men personen du har uløst følelsesmessig søppel med makt.

Folk i drømmer er et symbol

Noen mennesker i våre liv fungerer som symboler. For eksempel kan din første kjærlighet være hjernens symbol for kjærlighet. Det betyr at hver gang du finner ny kjærlighet, eller du virkelig lengter etter kjærlighet, begynner du å drømme om din første kjærlighet.

Noen mennesker fungerer som symboler på en annen måte. Hvis du for eksempel lenge har undertrykt et ønske om å bryte med din partner og reise verden og møte en person som bare gjorde det, kan du kanskje drømme om den personen gang på gang, til du anerkjenner ditt eget ønske å gjøre det de en gang gjorde.

Folk fungerer i symboler på alle måter. Noen ganger drømmer jeg om folk ikke fordi jeg savner dem, men fordi jeg savner byen der jeg pleide å henge med dem.

Så spør deg selv om drømmen din egentlig handler om personen, eller hva de representerer for deg.

Du går gjennom sterke følelser

De fleste av oss drømmer om menn, eller kvinner, vi er forelsket i på et eller annet tidspunkt. Når vi føler seg sterke følelser, om de er løst, eller ikke, drømmer vi om det.

Noen ganger i våre drømmer kommer også frykt og håp om en bestemt person ut. En natt kan du drømme at din forelskelse elsker deg, den neste at han er dating noen annen person. Og husk - hvis du har frykt som kommer ut i drømmer, betyr det ikke at frykten er ekte. Drømmer om at din forelskelse vil dømme noen andre er et tegn på at du må håndtere selvtilliten, ikke at de er forelsket i den andre personen. Ikke la din frykt bli bedre av deg - drømmer om at din nye forelskelse er en snydende bastard hvis du har en frykt, men snyder bastarder, forteller deg mest sannsynlig mer om deg selv enn om han.

Din intuisjon forteller deg noe

I løpet av dagen er vårt logiske sinn fullt slått på, som også er våre forstyrrelser. Hvis noen har lovet deg en god jobb og fortsetter å snakke om det og synlig gjør alt i deres makt for å få deg jobben, er det ingen grunn til at du ikke stoler på dem. Men du kan bli svekket av dine forhåpninger og den logiske konklusjonen om at de gjør alt de kan for å hjelpe deg som du ser dem gjøre det, og se bort fra din tarmfølelse som forteller deg at de ikke er ekte. Drømmer har en tendens til å kutte gjennom alt det og vise deg det andre bildet; Den du i dagslys kan ikke finne logisk, eller bare ikke vil se. Dette kan være en annen grunn til å drømme om noen - din underbevissthet prøver å fortelle deg noe.

At din underbevissthet kan fortelle deg disse tingene betyr ikke nødvendigvis at du er psykisk. Paul Edman jobbet ut at ansikter har mikrouttrykk som uttrykker forskjellige følelser. Hvis vi lærer å lese disse uttrykkene, vet vi hva noen tenker, men vi overser ofte det til fordel for det som logisk passer til situasjonen. Hvis noen smiler og sier de er glade for å se er, bør det bety at de er glade for å se oss, som hjernen vår låses på, selv om andre persons mikrouttrykk forteller en annen historie. (TV-showet Lie To Me er basert på Ekmans funn.)

Selvfølgelig er det også sjansen for at vi kan lese tanker telepatisk.

prekognisjon

Noen sverger at de kan forutsi fremtiden med noen av sine drømmer. Forskning har ikke funnet noe å bevise det; folk er tilbøyelige til å huske drømmene som ble oppfylt og se bort fra de som ikke gjorde det. Som drømmer er så vage mesteparten av tiden, tolker folk også dem fritt. Det er ikke å si at noen drømmer ikke tillater deg å se inn i fremtiden skjønt - kanskje de. Så hvis du drømmer om en bestemt person, i en viss situasjon, ta et øyeblikk for å reflektere om du vil at det skal være din fremtid. Hvis ikke, kan det hende du vil gjøre noe for å endre det. Ikke engang psykikerne tror at fremtiden er satt i stein.

For å konkludere

Drømmer kan bety nesten alt, men sjansen er at du vet hva de mener. Hvis du setter deg ned og mediterer på det og virkelig lytter til hjertet ditt, vil du finne ut hva dine drømmer betyr. Gå gjennom alt ovenfor og se hva som resonerer med deg - finn ut hva slags drøm du har.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map