Eye Twitching overtro

Har du noen gang trodd på noe virkelig overtroisk at alle dine venner lo på deg? Uansett om du er flau for overtro eller ikke, tror mange av oss på noen. Det kan være en svart katt som krysser veien, bryter et speil som er syv år med uflaks, eller til og med overtro knyttet til øyetrykket.

Hvis du noen gang har hatt et øye, vet du hva jeg snakker om. Hvorfor er det øyeviktet ditt tilfeldig når det normalt ikke ville gjøre det i det hele tatt? Det kan være litt nysgjerrig og få deg til å tenke på en rekke forskjellige ting - spesielt når det er en veldig lang historie om øyeforsynelse overtro.

Mange kulturer fra hele verden har overtro om når øyet ditt driller og hva det betyr. Det er tro på at du kan fortelle hva som skal skje basert på hva øyetrykk og når. Hvis du vil vite akkurat hvilke kulturer som forutsier fremtiden basert på øyepropper, her er de.

Eye Twitching overtro

 1. Kinesisk øyekryssende overtro.

Kineserne er kjent langt for deres overtro. Fordi deres kultur går tilbake lenger tilbake enn mange, er det en forferdelig masse forskjellige overtro til å huske, og øyetrykk er en stor der. Imidlertid er det ikke bare en ting som en øyeklokk kan bety i kinesisk kultur. Faktisk er det mange forskjellige ting du kan forutse basert på dine øyeforandringer og tidspunktet på dagen de skjer.

11.00 til 1.00 - Hvis ditt venstre øye drar, betyr det at du vil få besøk fra en adelsmann, men hvis ditt høyre øye gjør det, får du en invitasjon til en fest eller fest.

3 am til 5 am - ditt venstre øye betyr at du er i ferd med å se en vennlig gjest langt unna, ditt høyre øye betyr glede fra en kommende, glad begivenhet.

7.00 til 9.00 - hvis venstre øyekrok betyr det at du vil se en venn langt unna, hvis din rett betyr det å være forsiktig fordi skade venter på deg.

13:00 til 15:00 - ditt venstre øye betyr at planene dine vil gå tilsvarende, og ditt høyre øye betyr at du skal oppleve en lykkelig feiring.

17:00 til 19:00 - En vri i venstre øye betyr at du snart vil få en uventet besøkende, men hvis ditt høyre øye drar i løpet av disse tider, betyr det at noen fra veldig langt vil reise for å se deg.

9:00 til 11:00 - venstre øye betyr at en venn er i ferd med å besøke deg og ditt høyre øye betyr å være forsiktig da du snart kommer inn i juridiske problemer.

Kinesisk kultur har mange overtroisk som er knyttet til øyetrykk. Vær forsiktig med å legge merke til i hvilken tid tingene skjer og i hvilket øye for å forutsi hva som kommer.

 1. Indianers overtro.

Mange indiske overtroiske når det kommer til øyetrykk, ligner veldig på kineserne. Men de er litt bakover, vanligvis. Indiske overtroer avhenger også av hvilke øyetrykk, men det avhenger mer av kjønn enn tid på dagen.

For eksempel, hvis ditt høyre øye sniker, er det vanligvis et godt tegn. Det betyr at du har lykke til å komme opp. Derfor, hvis ditt høyre øye drar før en stor presentasjon, intervju eller livshendelse, vil det vise seg til din fordel. Det indikerer også at du har lykke til.

Twitching av venstre øye avhenger mest av hva kjønn er. Det er kjent at hvis en kvinnes venstre øye sniker seg, er det et godt tegn på positive nyheter. Men når en manns venstre øye rykker, ifølge den indiske kulturen, blir den tatt som en dårlig omen. Noe dårlig er i ferd med å skje.

Den indiske kulturen tar sine overtro til overtredelser veldig alvorlig. Av den grunn må du være forsiktig med å oppdage akkurat hvilket øye som strekker seg og ta hensyn til kjønn. Vær forsiktig, fordi å blande de to kan bety helt forskjellige ting.

 1. Hawaii eye twitching.

Vi vet alle hvor lidenskapelig den hawaiiske kulturen er. Så det er bare fornuftig at de har overtro om øyetrykk. Denne kulturen har generelt tre forskjellige overtroer når det kommer til at øyet ditt drar opp en storm.

Det antas at når du vender med venstre øye, vil du få et besøk fra en fremmed. Men hvis ditt venstre øye sniker seg gjentatte ganger og veldig ofte, kan det komme en død i familien. Dette er sett på som en dårlig omen og et tegn å bli tatt på alvor. Den hawaianske befolkningen tror også at når ditt høyre øye har kjørt seg, blir det et nytt barn født inn i familien.

Vær oppmerksom på disse forskjellene - spesielt innenfor de venstre øyekrokene - for å finne ut hva som skal skje og når.

 1. Afrika overtro.

Det er mange differnet kulturer i Afrika. Og mens mange har forskjellige overtro, er det to som først og fremst har overtro når det kommer til øyetrykk. De er kamerunerne og nigerianerne.

Den kamerunske befolkningen tror at strekking av venstre øyelokal vil føre til en hendelse som vil føre til at du gråter. Det betyr at tårer er på vei. Men hvis øvre øyelokk i det ene øyet ryker, betyr det at du får en uventet besøkende.

I Nigeria er det forskjellige oppfatninger. Deres tro ligner de indianerne som de tror på at hvis det venstre øye har kjørt mye, kommer de dårlige tingene til å komme. De kan være dårlige på noen måte. En død, et tap av penger eller et tap av lykke.

 

Ikke-overtroiske øyetrykkningsårsaker

Nå, hvis du er noen som ikke er i overtro, kan du tro at øyet ditt sniker av andre grunner, og du kan være riktig. Hvis du har spesielt dristige øyne, og du ikke har koblet dem til noen hendelser, kan det være på grunn av disse tingene.

 • Ikke får nok søvn
 • Å ha dårlig syn
 • Fokuserer øynene på en ting for lenge
 • Øyeinfeksjon
 • Et område med dårlig luftkvalitet
 • Overdriven drikker alkohol
 • Overdriven drikker koffeinholdige drikker
 • Vitaminmangler
 • Nerveskade
 • Emosjonell ubalanse

Måter å lette øyeforstyrrelser på

Hvis du hater tråkket i øyet, er det mange ting du kan gjøre med det. Ovennevnte grunner bør definitivt tas i betraktning og korrigeres. Her er noen måter du kan lindre på øyet, hvis det blir plagsomt for deg.

 1. Få nok søvn.

Pass på at du får minst 7-8 timers søvn per natt. Noen mindre og du kan ikke få nok. Dette kan føre til at øynene dine blir trette, tunge og kveler ofte.

 1. Ta pauser fra lese- eller dataskjermer.

Når øynene dine blir for slitne fra overarbeid, kan de begynne å rykke. Det beste alternativet er å ta små pauser mellom å lese eller se på en telefon eller dataskjerm.

 1. Få briller.

Hvis visjonen din er veldig dårlig, vil det forårsake øyeforstyrrelser fordi øynene dine jobber altfor hardt. For å fikse dette, får briller bare det. De vil hjelpe øynene dine til å slappe av, slik at de ikke vil rive så mye.

 1. Spis godt.

Hvis du mangler næringsstoffer, vil du definitivt føle påvirkningene i måten øyet ditt driller. Du bør gjøre ditt beste for å spise et balansert, næringsrikt kosthold som inneholder alle dine matgrupper.

 1. Hold deg unna forurenset luft.

Luften er i dag blitt mer og mer forurenset. Derfor må vi sørge for at vi holder oss borte fra den skitne luften. Du kan kjøpe bestemte planter og sette dem i hjemmet ditt som faktisk renser luften for deg.

Du vet aldri hva øyetrykkene dine egentlig betyr. Hvis du er den overtroiske typen, kan det hende at noen store betydninger bak øyet ditt blir galne. Hvis du er typen for ikke å tro på det, kan det være andre underliggende årsaker, øynene dine fortsetter å strekke seg.

Leave A Comment

+ 76 = 85