CAPRICORNS Egenskaper

Stenbukken kalles ofte for å være tegn på konstans, ro og mellowness. Personer født under dette dyrekretsen er ganske fornuftige, sikre og innsiktsfulle, komfortable i sin egen hud. De tar aldri hastige og uinnsiktige beslutninger, samtidig som de vil ta godt tidsbestemt og beregnet risiko, for å få ting gjort sin egen vei. Her ser vi på noen negative og positive Steinbukken egenskaper.

zodiacs4

Positive egenskaper:

Praktisk og pragmatisk:
Steinbukken er kjent for sin realistiske tilnærming til livet, Steinbukken vurderer situasjonen og tar nøye hensyn til alle fakta før du går videre med planen.

Go-getting, Determined and Ambitious:

 

Stenbukker er svært selvsikker personligheter, som har en tendens til å sikte seg høyt mot sitt mål og legger alt i sitt arbeid for å nå målet. Deres svært ambisiøse natur kan være akkreditert til deres ambisjon om å bygge, en bedre fremtid for seg selv og deres kjære.
Forsiktig og langt syn:
Steinbukken er forsiktig, dømmende, stygge, hovede og aldri over-the-top. Folk stoler på deres instinktive og sunne dømmende egenskaper, og de fleste søker etter deres verdifulle og verdige råd.
 

Ryddig og disiplinert:
Steinbukken er høyt disiplinert og holder med esteem, de menneskene som er svært fokusert og omhyggelig. De kan absolutt aldri være uforsiktig om de saker som er viktige for dem.

Tolerant

 

Når de har satt et mål for seg selv, vil de sette opp for å nå sitt mål. De har all tålmodighet i verden, som de trenger for å nå sine mål. De forstår fullt ut drømmene og ambisjonene, tar grundig tid og krefter for materialisering.

Vigilant

Stenbukker er ekstremt forsiktige og bevoktet av sine egne. Ukalkulerte risikoer og tankeløse beslutninger er bare ikke deres kopp te.

Negative egenskaper

Kynisk
Den Steinbukken-fødte oftest har en tendens til å bli veldig pessimistisk. De mangler også motet og evnen til å bekjempe konsekvensene, og går mot tidevannet. Uansett hvor langt de kommer i livet, vil de alltid betrakte seg selv under prestene.
Ubøyelig

Stenbukker har en tendens til å være veldig sta og tror at deres oppfatninger om ting og deres handlinger er perfekt begrunnet, slik at de blir svært ufleksible.

Innadvendt
Steinbukken er i utgangspunktet veldig sjenert og tilbøyelig og trenger tid til å åpne opp

Self-fokusert

 
Steinbukken er veldig egoistisk og selvopptatt og mer interessert i å male sine egne akser.

Emosjonelt frittliggende
Stenbukken virker ofte som følelsesmessig blottet og frittstående personer, som ikke vil kunne komme nær mennesker utover et bestemt punkt.
temperaments
Steinbukken kan være ekstremt morsom til tider, men de fleste har en tendens til å bli gretten, irritabel og kortherdet.

Leave A Comment

− 4 = 1