7 spill å spille over tekst med en fyr

Når du kjeder deg og ikke vil ha en typisk teksting samtale, er det bare en ting å gjøre: spill et spill over tekstmeldinger! Ja, det er rett. Giggle og le og ha en blast med disse 7 fantastiske spillene for å spille over tekst med en fyr!

tekst games

1. 20 spørsmål

Vi har kjent dette spillet siden vi var små. Vi spilte det med broren vår under lange bilritt og spilte den med alle våre gal pals under et slumringsfest i femte klasse. Det er 20 spørsmål. Og det er en klassiker! For ikke å nevne det tar en god del av tiden og vil holde deg og din fyr interessert i minst 5, 10, om ikke 15 minutter. Ikke gjør det for vanskelig på ham skjønt, ok?

2. Jeg spionerer

Her er et annet klassisk spill som du utvilsomt har spilt minst et hundre ganger, og det er alltid en stor hit. Alle elsker at jeg spionerer! Men du lurer kanskje på: Hvordan spiller du Jeg spionerer over tekstmeldinger? Ved å sende bilder, selvfølgelig! Send denne fyren en tekstmelding og gi ham hint om hva han skal finne. Seriøst, dette spillet er tonn moro og hvem elsker ikke å få bilder i sin tekstmeldingsboks?

 3. Vil du heller?

Hvis det er et morsomt spill, elsker vi alle å leke med vennene våre, det vil du heller? Jeg mener, du kan gjøre opp noen virkelig galne og morsomme omstendigheter for å få vennene dine til å velge mellom. Hvis du ikke har spilt før, er det veldig enkelt. Bare kom opp med to forskjellige ting for dem å velge: vil du hellere spise peanøttsmør fra en bussbenk eller slikke en lollipop du fant i søppelkassen? Bare dumme tilfeldige ting som det!

 4. Gjett tegnet

Denne er veldig morsomt av et par forskjellige grunner, det viktigste er at du kommer til å etterligne noen andre i noen minutter! Send denne fyren noen linjer fra et tegn, og han vil gjette hvem du er på utkikk etter. Det kan være en kjendis, en basketballspiller, selv en felles venn av dere to!

5. Bygg en historie

Ok. Dette spillet er seriøst så mye moro og utfallet er alltid hysterisk. For å spille dette spillet, er alt du trenger å gjøre, å sende hverandre ett ord tekstmeldinger som danner en historie. For eksempel:

Du den

Han: banan

Du falt

Ham: Onto

Du din

Ham: Mor

Og så videre. Du kan komme opp med noen morsomme scenariske som vil få deg til å rulle på gulvet, ler!

6. Gjett forkortelsen

Jeg tror det er en ny forkortelse i tekstningsverdenen hver eneste dag, og du kan ikke fortelle meg at det har vært en tid eller to hvor du måtte slå opp de siste ordene som "YOLO" eller "WYD". For dette spillet kommer du til å komme med dine egne forkortelser! For eksempel: Han spør deg hva du gjør. Du svarer med "WTD" (går hunden). Han må nok gjette hva "WTD" står for. Du må kanskje gi ham et par tips, dette kan være ganske vanskelig!

 7. Dumme bilder

Ok, så denne er veldig dum og helt ung, men hei, det er gøy! De fleste telefoner er i dag koblet til internett på en eller annen måte. Når det er sagt, finn de morsomste bildene du finner på internett og send dem til din partner. De får en god latter, og du kan fortsette å sende dumme bilder frem og tilbake med hverandre i flere timer! Kanskje du kan velge en bestemt kategori for å gjøre det litt mer utfordrende?

Hvilke tekstmeldinger liker du å spille?

Leave A Comment

7 + 2 =