60 moredatter Tatoveringer

prev2 av 2neste

31. Passende piler 

mor daughter tattoo_31

via Instagram / garyhessstudio

En pil og en baby pil er en perfekt ide for en mor-datter tatovering. Vurder den enkleste designen og gi en spesiell betydning bare du kan forstå.

32. Familie mor-datter tatovering

mor daughter tattoo_32

via Instagram / kaitlinkat_28

"Familie" betyr mest i denne verden, og noen ganger er en datter nærmeste familiemedlem hennes mor. Få en matchende tatovering og forsegl den i et evighetsmerke. Det bør gjøre kjærligheten du deler for din mor, føle deg så mye dypere.

33. "Til månen og baksiden"

mor daughter tattoo_33

via Instagram / aliciataylornyc

"Til månen ... og tilbake" er den typen tatovering som betyr evigheten. Det legger i utgangspunktet vekt på at det ikke er noe viktigere i verden enn kjærligheten som deles mellom en mor og en datter.

34. Hennes mor / hennes datter tatovering

mor daughter tattoo_34

via Instagram / disturbedone1715

Nå er det det vi kaller kjærlighet! Denne tatoveringen er så enkel, men likevel så kompleks. Det fremhever en klar sammenheng mellom en mor og en datter. Det utstråler renhet, kjærlighet og hengivenhet!

35. XO mor datter tatovering

mor daughter tattoo_35

via Instagram / mjksmom

En XO tatovering er helt fantastisk! Enkelt, diskret og nyskapende, designet er ideelt for kvinner som ikke liker synlige, slående tatoveringer, men vil fortsatt styrke båndet de deler med sine mødre eller døtre.

36. Mor-datter armbånds tatovering

mor daughter tattoo_36

via Instagram / vadersdye

En mor-datter armbånd tatovering er en fin måte å hylle den viktigste kvinnen i livet ditt. Pass på at det er noe diskret og delikat, akkurat som designet som presenteres i bildet ovenfor.

37. Fabulous Rose Tattoo

mor daughter tattoo_37

via Instagram / _jessiewright

Hvor mye elsker du roser? Hvis du og din mor er klare til å få en matchende tatovering, kan du enkelt velge en fabelaktig rose. Utformingen ovenfor kan fungere som inspirasjon.

38. Hjerte med Lady Bug

mor daughter tattoo_38

via Instagram / kaleymak1998

En lady bug har mange betydninger. Det antas å symbolisere beskyttelse, kjærlighet, lykke og vennskap. Alle disse egenskapene karakteriserer også forbindelsen mødre og døtre har.

39. Vakre hjerter

mor daughter tattoo_39

via Instagram / awatkinstattoos

Vi elsker disse kunstneriske hjerte tatovert på baksiden. De er grafiske og samtidig veldig diskrete. Bruk designen som inspirasjon og lag din egen mor-datter hjerte tatovering.

40. Crafty Heart Tattoo

mor daughter tattoo_40

via Instagram / the_turtle_girl

Denne tøffe hjerte tatoveringen er helt fascinerende. Fargerikt og virkelig kunstnerisk, det ser ut som det enkleste puslespillet i verden. Vi elsker frihåndskvinnen brakt til hjerteformen.

41. Funky "Jeg elsker deg" moredattertattoo

mor daughter tattoo_41

via Instagram / charli.brownrn

Denne funky matchende tatoveringen er ganske spesiell. Det er sannsynligvis fordi det ser så uvanlig ut. Mødre og døtre med sans for humor vil elske det.

42. sommerfugler

mor daughter tattoo_42

via Instagram / kaleidoscopekaley

Sommerfugler i en krukke! Det er ikke noe mer delikat i sin verden enn en sommerfugl. Vurder en interessant design og få den tatovert på håndleddet ditt; få din mor til å bli en og dele kjærligheten du har for hverandre på den mest unike mulige måten.

43. Heartbeat Tattoo

mor daughter tattoo_43

via Instagram / jadeybug05

Hun ga deg livet og nå er det din jobb å leve det. Men ikke glem å beskytte den også. En hjerteslag tatovering er fylt med følelsesmessige konnotasjoner du bør dele med din elskede mor.

44. "Mor, jeg elsker deg" 

mor daughter tattoo_44

via Instagram / squiiddd

Noen ganger er de tre enkle ordene - jeg elsker deg - alt moren din må føle seg spesiell. Få en tatovering sammen og få den meldingen stemplet på kroppen din for alltid.

45. Animal-inspirerte matchende tatoveringer

mor daughter tattoo_45

via Instagram / lexismarie15

Gi en vri på den gjennomsnittlige morsdatter tatoveringen og gå for en dyr-inspirert design. Hester er kongelige skapninger; de er klare og omsorgsfullt, men også ekstremt viet til barna sine.

46. ​​Precious Heart-Shaped Tattoo

mor daughter tattoo_46

via Instagram / pieceofcake

Denne ideen om en matchende tatovering er ekstraordinær. Den kongelige appell av hjertet, fargen, og til slutt, den kunstneriske allure av designet gjør tatoveringen til å se luksuriøst og slående. Ville du våge å ha den stemplet på brystet for alltid?

47. Thunderbird Matching Tattoo 

mor daughter tattoo_47

via Instagram / kait_hannah

The Thunderbird, et innfødt amerikansk symbol som betyr transformasjon, kraft, guddommelig herredømme og seier. Det er en imponerende tatoveringside som vil gjøre forbindelsen du har med din mor, blitt ubrutt.

48. Tribal Phoenix

mor daughter tattoo_48

via Instagram / mae_sullivan

Overvinne alle utfordringer av like og stige fra asken som en vakker Phoenix. Eller enda bedre, få en phoenix-tatovering. Denne fantastiske tribal designen vil øyeblikkelig ta oppmerksomhet, for ikke å nevne at den har en vakker betydning som bare mødre og datter kan forstå.

49. Kompass Tatovering

mor daughter tattoo_49

via Instagram / steffimckee

En mor - nærmeste person til hjertet - skal alltid være ved din side. En kompasstatovering vil minne deg om at uansett hvor du går eller hvor du er, vil hun være der for å støtte deg.

50. Faith Mor-Daughter Matching Tattoo

mor daughter tattoo_50

via Instagram / ehm33

En slik søt, inspirerende mor-datter tatovering! Vi elsker virkelig den delikate berøringen av skrivingen, størrelsen og selvfølgelig budskapet det formidler.

51. Artistisk Butterfly Tattoo

mor daughter tattoo_51

via Instagram / catmonster_official

Det er noe om kvinner og sommerfugler som ikke mange kan forstå. Sjekk ut denne fantastiske tatoveringen for mødre og døtre. Det ser fascinerende ut! Ville du våge å få en lignende?

52. Motivasjonell mor-datter tatovering

mor daughter tattoo_52

via Instagram / tory_dawson 

Motiverende tatoveringer er inspirerende. Når meldingen formidles refererer til din mor / datter, er effekten enda mer slående.

53. Trinity Knot Tattoo

mor daughter tattoo_53

via Instagram / jasminekeats

Treenighetsknappen er en kjent kunstform fra den keltiske perioden. Den åndelige betydningen unngår begynnelser og slutninger, men i andre kulturer utstråler evigheten.

54. Crescent Moon Tattoo

mor daughter tattoo_54

via Instagram / thecampinghippie

En månen-inspirert tatovering er elegant og moderne. Tenk på en vakker fargekombinasjon, og tilpass den i henhold til dine egne preferanser. Få din mor til å få en lignende og tenk alltid på henne når du ser på den.

55. Katt mor-datter tatovering

mor daughter tattoo_55

via Instagram / abbii_jean14

Er du og din mor glad i katter? Så kanskje du bør prøve ut denne fantastiske tatoveringsideen. Det er funky og kult, perfekt på håndleddet ditt.

56. Musikalsk tatovering

mor daughter tattoo_56

via Instagram / tat2s_by_rooster

Hvis både deg og din mor elsker musikk, så sett på denne friluftsfulle tatoveringen. Det er så lekende, fargerikt og imponerende. For å gjøre det unikt, skriv din mors / datters navn på toppen.

57. Geometrisk hjerteformet tatovering

mor daughter tattoo_57

via Instagram / harmony_nixon

Geometriske tatoveringer kan være utrolig allsidige og forlokkende. En hjerteformet diamantlignende tat for en mor og en datter kan bety uendelige ting, inkludert uvurderlig kjærlighet.

58. Tree of Life Tattoo

mor daughter tattoo_58

via Instagram / chelseamaser

Kjærlighetens mødre har for sine døtre er evig. Det er som en kilde til energi som aldri forbruker, akkurat som et tre av livet. Velg denne fantastiske tatoveringen og vær stolt av det.

59. Løvetann Tatovering

mor daughter tattoo_59

via Instagram / ashley_livelaughlove

Vi har sagt det før, løvetann er det kuleste. De er så delikate og interessante å se på. En matchende tatovering i en vakker farge som lilla vil øyeblikkelig sette deg og din mor fra hverandre.

60. Yin og Yang Tattoo

mor daughter tattoo_60

via Instagram / five_diamonds_studio

Mødre og døtre utfyller hverandre i alt de gjør. Når det blir sagt, vil en yin og yang tatovering gjøre bindingen enda sterkere. Tenk på en kul, diskret design og tenk på kvinnen du elsker mest i denne verden, selv når du er hundrevis av miles fra hverandre.

Hva synes du om våre 60 mor og datter tatoveringer? Har du noen favoritter?

prev2 av 2neste

Leave A Comment

− 3 = 3