50 små fingertattoer

Småfinger tatoveringer kan ha størst innvirkning. Utvalget av modeller man kan velge mellom, er uendelig; Dette betyr at du må bruke kvalitetstid som gjør den beste beslutningen. Fra søte hjerter og roser til meningsfulle meldinger og funky design, må det være noe å matche med din personlighet. Ta en nærmere titt på vårt utvalg av 50 småfinger tattos, og blekk deg selv i sommer med en modell som virkelig snakker til dine sanser.

1.Creative Wolf Design

liten finger tattoo_50

Sjekk ut denne kreative ulvdesignen. Det er så enkelt, men så utrolig. Ta tatoveringen inn på pekefingeren, og du vil gjerne gjøre et inntrykk. Din tatovering vil nesten se ut som en ring med ulvdesign!

2. Oppsiktsvekkende fjær

liten finger tattoo_49

Vi elsker små, funky tatoveringer, spesielt på langfingeren. Denne slanke designen med prikker og fjær er virkelig inspirerende. Få en med din beste venn, og feire vennskapet ditt!

3. Cat-inspirert tatovering

liten finger tattoo_47

Er forelsket i katter? La hele verden få vite ved å ha en katte-inspirert tatovering blekket på pekefingeren din. Velg en kul design, og dine nærmeste venner vil også få en.

4. Snøflak

liten finger tattoo_46

Snøflak er så delikat og minimalistisk. Modellene som presenteres ovenfor er virkelig fristende. Enkel, men likevel elegant! Har ringfingeren befolket av de beste designene, og alle øyne vil bli pekt på hendene uansett hvor du går.

5. Bittesmå delfin

liten finger tattoo_41

Den beste tatoveringen er noen ganger den minste. Delfiner spesielt, er fabelaktig! Få en klassisk design på hvilken finger du vil, og merk din kjærlighet til delfiner for alltid med den mest søte tatoveringen.

6. Evighet Finger Tattoo

liten finger tattoo_42

En tatovering kan noen ganger ha en bedre betydning enn en ring. Et evighetssymbol inked på ringfingeren er det beste bevis på kjærlighet du kan gi til den personen du elsker mest i dette livet - mannen din.

7. Matching Anchor Tatoveringer

liten finger tattoo_43

Ankre er berømte symbol tatoveringer. De legger vekt på stabilitet, lojalitet og beskyttelse. Få en med din bedre halvdel og feire kjærligheten du deler for hverandre.

8. Dog & Cat Tattoo

liten finger tattoo_44

Er forelsket i både katter og hunder? Sjekk ut denne sublime finger tatoveringen. Det er suggestivt, funky og ganske interessant. Unngå din beundring for dine furrige venner, og forsegl kjærligheten du har med den søteste lille tatoveringen.

9. Ugle Tattoo

liten finger tattoo_45

Uker symboliserer visdom og avansert utdanning. Designene er mange, så før du velger en tatovering for din finger, gjør du et fornuftig valg. Gå med en lekfull, morsom design og få det på ringfingeren din for større innvirkning på vennene dine.

10. Funky Musical Notes 

liten finger tattoo_40

Fremstil din beundring for musikk med denne elegante fingertatoen. Musikknotater som er blekket diskret på indeksen og langfingeren, kan få størst innvirkning. Du trenger ikke å gå stor - ta en hyllest til favorittlåtene dine med den enkleste, men mest slående musikknotatatatoen.

11. Cat Lover Tattoo

liten finger tattoo_39

En annen flott tatoveringside for kattelskere! Utformingen som presenteres ovenfor er barnslig, men morsom, enkel, men slående samtidig. Blekk ringfingeren din og la alle elske hvor mye du nyter din lure lille venn.

12. Libra Tattoo

liten finger tattoo_38

Tror du på astrologi og vil at hele verden skal kjenne ditt tegn? Tenk ikke mer og få en Libra-tatovering på en av fingrene dine. Unngå din friluftsfulle personlighet og stå over mengden med den mest originale og stilige tatoveringen!

13. Coffee Cup Tattoo

liten finger tattoo_37

Noen liker kaffe, andre elsker det! Så hvorfor ikke få den mest fantastiske kaffe-inspirerte tatoveringen på fingeren? Velg en enkel modell, men med en innvirkning. Det vil stadig minne deg om at du trenger en kopp kaffe for å starte dagen og føle deg bra.

14. Kamera-inspirert tatovering 

liten finger tattoo_36

Enkel, ren og med en innflytelse - denne vakre kamera-inspirerte fingertatoveringen er ideell for profesjonelle og aspirerende fotografer. Uttrykk din dype lidenskap for å ta bilder (eller selfies), og få det på pekefingeren din.

15. Hersker-inspirert tatovering

liten finger tattoo_35

Originale tatoveringer kan ha størst innvirkning. Hersker-inspirerte tatoveringer er ikke veldig felles; Det er nettopp hvorfor vi elsker dem. Geometrifreaks og matematikmisbrukere vil sikkert elske dem. Få en på pekefingeren, og det vil sikkert trekke folks oppmerksomhet!

16. Enkel Snowflake Tattoo

liten finger tattoo_34

Snøflak er så delikat og rent. Deres design er detaljert og virkelig inspirerende for vinterelskere. Ha en tatovering på langfingeren og ha den med stolthet. Alle vil vite hvor mye elsker snøen!

17. Giraffe Design

liten finger tattoo_33

Giraffer er fantastiske skapninger. Deres langtrekkende hals og vakre ansikter gjør oss til å tro at vi kan oppnå noe i livet - uansett kostnaden eller estimert tidsramme. Velg den mest tiltalende designen og skiller seg ut ved å ha en inked på en finger. Wow-effekten vil bli garantert.

18. The Owl & The Tree

liten finger tattoo_32

En ugle er hjemme i et tre! Få en matchende tatovering med noen du elsker mest, med noen hvem er ditt hjem. Velg et enkelt, men suggestivt design, og få tatoveringen på hver finger. Spesielt ringfingeren er hellig fordi den er reservert for vielsesringen. Hvor vakker din owl tatovering med match med et bryllup band!

19. Tro & Dove Tattoo 

liten finger tattoo_31

Tro at alt er mulig, og gjør det som er nødvendig for å oppnå drømmene dine. Det er hva tatoveringen ovenfor handler om; det skaper håp og lidenskap. Vi kan gjøre alt, men vi må våge å ta en sjanse.

20. Crown Tattoo

liten finger tattoo_30

En liten krone tatovering på pekefingeren kan si mye om din personlighet. Du er dronningen! Føl deg trygg på dine evner og elsk deg selv mer enn noe annet i denne verden. Denne tatoveringen vil gi deg selvtillit økningen du faktisk trenger å gjøre et enestående inntrykk; på dine kjære og på alle fremmede som går inn i livet ditt.

21. Minimale linjer

liten finger tattoo_29

Denne minimalistiske fingertatoveringen er virkelig unik. Det er noe om de linjene som gjør at hånden skiller seg ut. Faktisk vil denne typen genial tatovering få deg til å føle deg spesiell; Det er sikkert ikke noe du ser hver dag, så hvorfor ikke prøve det ut?

22. Rose & Spikes 

liten finger tattoo_28

Denne vakre og delikate rose med toppene tatovering er virkelig inspirerende. Designet er slank og delikat, og modellen snakker for seg selv. Du kan være den vakreste, men dine "pigger" kan ikke være like delikate som kronbladene dine.

23. Kjærlighet Tattoo

liten finger tattoo_27

En tatovering med en veldig enkel meningsfull melding - "kjærlighet". Velg en like fristende skrifttype og blekk hvilken som helst finger du vil utstråle din hengivenhet og tilbedelse for folk eller person du bryr deg mest om i dette livet.

24. Yin / Yang Tattoo

liten finger tattoo_26

Det er en yin for hver yang, og denne suggestive fingertatoveringen kan være akkurat det du trenger akkurat nå. Du kan være alene nå, og før og senere i livet finner du kampen din, og så blir sirkelen fullført.

25. "Mrs" Finger Tattoo

liten finger tattoo_21

En utmerket ide om en tatovering for fremtidige bruder, snart-å-være koner. Blekk en "Mrs" tatovering på ringfingeren, rett ved siden av forlovelsesringen, og la alle få vite at du har funnet The One.

26. Diamond er for alltid 

liten finger tattoo_22

De sier diamanter er en jentes beste venn; de er også evige steiner som utmerker ekstravaganse, overflod og høy klasse. Få en diamantlignende tatovering hvis du ikke har på seg ringer, og du klarer å trekke alles oppmerksomhet med din unike stilstilstand..

27. Seashell Tattoo

liten finger tattoo_23

En skjell tatovering markerer din kjærlighet og beundring for stranden og havet. De som er glad i sommersesongen, finner denne ideen om en tatovering som er ekstremt original. Velg den søteste modellen og få den på blekkfingeren din til å få et ekstra preg av originalitet.

28. Evig Lotus Flower Tattoo

liten finger tattoo_24

Med en dyp åndelig mening, er Lotusblom ikke bare kjent for sin skjønnhet. Det symboliserer fred og harmoni, samt skjønnhet og nåde. En lotus-inspirert tatovering er diskret, men den bærer en umåtelig betydning for åndelige mennesker.

29. Anker-, kompass- og havhesttattoo

liten finger tattoo_25

Få en av disse fantastiske tatoveringer eller alt om du vil, og legg vekt på din beundring for sjøen. Ankeret er et tegn på stabilitet, mens kompasset hjelper deg med å finne veien i livet og aldri gå seg vill igjen. Uansett hvor du er akkurat nå, får du før eller senere å få akkurat det du vil og trenger å være.

30. Delikat fjær-inspirert tatovering

liten finger tattoo_20

Fjær er utrolig delikat. De er berømte for deres renhet og renhet, og det er akkurat det som gjør denne tatoveringen så tiltalende.

31. Heart Tattoo

liten finger tattoo_19

Hjerte tatoveringer er virkelig inspirerende. De er delikate og interessante, for ikke å nevne at de holder den mest meningsfulle meldingen - hjerter symboliserer kjærlighet og tilbedelse. Enten du har noen som betyr verden for deg eller ikke, på et tidspunkt vil du og den hjerteinspirerte fingertatoen endelig ha en hensikt.

32. Båt & Anker Tatovering

liten finger tattoo_18

Har du seilt hele livet, har du ikke? Du har prøvd og prøvd å finne din plass og endelig gjorde du det. Papirbåt kan symbolisere reisen din, og ankeret er ditt hjem. Du er hjemme, det er ingen grunn til å vandre rundt lenger!

33. Mountain Lover Tattoo

liten finger tattoo_17

Noen mennesker elsker havet og stranden; andre elsker fjellet og dyrelivet. Enten du er en ivrig hiker eller bare en amatør trekker, kan denne tatoveringen bare ønske å formidle din lidenskap for de naturlige omgivelsene.

34. Palm Tree Tattoo

liten finger tattoo_16

Når vi er et palme, tenker vi på stranden, solen og den glatte kyststranden. En palmefinger tattoo bringer en hyllest til det du elsker mest - den eksotiske.

35. Dots og fyrverkeri 

liten finger tattoo_11

Denne funky tatoveringen kan ha endeløse betydninger. Dottene kan være et viktig nummer i livet ditt, mens fyrverkeri kan enkelt symbolisere et øyeblikk som hadde stor innvirkning på din eksistens. Velg og nyt fingrene dine med de enkleste, men mest beroligende tatoveringsideer.

36. Classic Rose Tattoo

liten finger tattoo_12

Er den delikate rosen din favorittblomst? Vel da, kan du ha det for alltid blekket på huden din. Gå med en fin design og velg en finger; Hold det enkelt, men klassisk å få andre til å gå wow!

37. Lucky Eye, Dots & Lines 

liten finger tattoo_13

De sier at det heldige øye holder hatere i sjakk. Et godt øye tatovering på en finger er en så original idé; utfyll det med noen punkter og linjer og forandre helt utseendet på dine vakre hender.

38. Saks kjærlighet

liten finger tattoo_14

Frisører vil elske denne ideen! Fremstil din beundring for hårstyling og få en saks tattoo på ringfingeren. Velg den fineste designen og når du vil bli påminnet om at du har lykkes i bransjen, bare ta en titt på det.

39. Solen og månen

liten finger tattoo_15

Vær månen og la din ektefelle lyse opp dagen din; la ham være solen. En matchende solmåne tatovering er utsøkt. Nylig weds, par som er dypt forelsket, ektemenn og koner vil elske denne ideen.

40. Dog Paw Tattoo 

liten finger tattoo_10

Hundens poter er super søte. Det viser akkurat hvor mye du bryr deg om din furre venn; designet vi nevnte ovenfor er fantastisk. Vi elsker enkelheten i tatoveringen; det formidler på utrolig mye kjærlighet.

41. Constellation Tattoo 

liten finger tattoo_09

Enten du har en Libra, Skorpionen, Vannmannen, Fiskene, etc., vil en konstellasjonsfinger tattoo la alle vite at du er en Zodiac fan. Velg ditt valg og velg et interessant design som virkelig snakker til dine sanser.

42. Kongen og dronningen 

liten finger tattoo_08

Matchende finger tatoveringer er utrolig romantisk. Få inspirasjonen din fra et bord med kort og velg en konge og dronningfinger tattoo. Så enkelt, men likevel så romantisk!

43. Kryssfinger tatovering 

liten finger tattoo_07

Når ingenting kan ødelegge din tro, og du tror at Gud er overalt, er en enkel kryss tatovering alt du trenger for å få et stativ. Det trenger ikke å være stort og lyst; liten og diskret fungerer noen ganger best.

44. Floral Tattoo

liten finger tattoo_06

Kvinner elsker blomster! Hvis det er en type du er spesielt glad i, må du ha det på fingeren. Det vil minne deg hver dag at du er ren og delikat.

45. prikker, prikker, prikker  

liten finger tattoo_05

Dots tatoveringer er i trend denne sesongen. De er utrolig enkle, men noen har den største betydningen. Tre punkter kan være nok til å vise verden at disse tallene er viktige for deg.

46. ​​Stiplede lag 

liten finger tattoo_04

Smakk fingrene dine i stiplede lag og velg en tatovering som utmerker delikatesse. Modellen ovenfor er diskret, men samtidig slående. Alle vil stirre på din vakkert "dekorert" finger.

47. Moon Tattoo

liten finger tattoo_03

La månen lede deg til lyset! Få en måneaktig tatovering på langfingeren og setter pris på sine skjulte betydninger. Alt starter med månen, og hvis du er en astrologi-fan, så vil denne tatoveringen sikkert bety verden for deg.

48. Skjult Lucky Eye 

liten finger tattoo_02

Vi har allerede nevnt at lykkeøyet har mange betydninger. Ha en tatovering på fingeren og føl deg trygg. tro at ingen kan skade deg, og de vil ikke. Bare ha en liten tro!

49. Tiger Tattoo

liten finger tattoo_01

Du kan være delikat og fornuftig på utsiden, men på innsiden er du en tiger. Exude din indre styrke med denne fabelaktige tatoveringen, og la alle få vite at du er sterkere enn du ser ut.

50. prikket ring

liten finger tattoo_51Denne ideen om en tatovering er nydelig. Hvis du ikke har på seg ringer, kan denne stiplede tatoveringen formet som en tynn ring bare være det du trenger for å få hendene dine til å skille seg ut. Velg design og få blekk!

Hva synes du om våre ideer? De 50 småfinger tatoveringene vi nettopp nevnte er absolutt inspirerende. Velg og velg modell og design som best snakker til deg og din personlighet.

Leave A Comment

18 − 9 =