35 Takk brev til lærer fra foreldre

Når du har en fantastisk lærer, er det bare naturlig at du ønsker å sende et takknemål. Du kan ikke være med barnet ditt hele tiden, og noen må ta på seg rollen som å lære barnet ditt nytt informasjon. En god lærer kan gi stor innflytelse i barnets liv, så det er fornuftig at du ønsker å uttrykke din takknemlighet. Hver takkebrev til lærer fra foreldre kan hjelpe deg med å vise hvor viktig du tror at barnets lærer er i livet.

Enten det er en lærerestyrkingsdag eller du bare vil takke en lærer for ekstra arbeid, kan du bruke et takknemål til lærer fra foreldre for å finne ut hva du skal si. Du kan skrive disse i et brev eller bruke dem i et kort knyttet til en gave til læreren. En lærer jobber ofte uten takknemlighet, så sørg for at du lar barnets lærer vite hvor mye du setter pris på dem!

  Takke you Letter to Teacher

35 Takk brev til lærer fra foreldre

1. Som foreldre kan vi jobbe som ingeniører, leger og forskere, men ingenting kan virkelig sammenligne med offer som en lærer har gjort. Din jobb er ansvarlig for å pleie unge sinn og bidra mer til nasjonens utvikling enn vi noensinne kunne. Takk for alle de tingene du gjør - vår datter / sønn elsker virkelig din klasse.

2. Vi er så glade for at vårt barn elsker å gå så mye i skolen. Da skolen først startet, var vi så nervøs. Ville hun / han liker skolen? Ville hun / han ha venner? Da han / hun straks begynte å elske skolen og gikk til klassen, var vi så glade. Vi vet at vi har deg til å takke for at barnet nyter å gå på skole hver dag. Fra rommene du dekorerer til aktivitetene du planlegger, har du gjort at barnet vårt tror at skolen er morsom. Alt du gjør er så viktig for oss, og vi ville bare takke for det.

3. Takk for all din tålmodighet og tid. Når vi er for opptatt av å hjelpe barnet vårt, takk for at du er der for å hjelpe deg med leksene og veilede dem. Takk for at du har oppholdt deg for å hjelpe og alltid sørge for at han / hun gjør sitt beste. På grunn av deg, elsker vårt barn skolen, og vi kan ikke takke deg nok for det!

4. Etter hvert som vårt barn vokser opp, har han / hun lært en viktig livsleksjon. Fra din klasse har han / hun lært hvor viktig læring er og hvor mye han / hun elsker å lære nye ting. Denne ferdigheten vil overføre til en levetid for læring og utdanning, så vi kan ikke takke deg nok. Du har oppmuntret og støttet vårt barn på så mange måter. Gjennom ditt harde arbeid går barnet videre til neste klasse med så mange fantastiske historier å fortelle. Takk så mye for å fylle hver skoledag med entusiasme, moro og kjærlighet. Takk skal du ha!

5. Folk snakker alltid om hvor vanskelig å være forelder, men vi tror virkelig at vi har den enkle jobben. Vi blir stadig belønnet når vi ser på at vårt barn vokser til en sterk, selvsikker og intelligent kvinne / mann. Våre belønninger er ubegrensede. Vi tror at lærerne virkelig har den vanskeligste jobben. Du jobber så hardt i en kort stund, og du kan bare håpe at ditt harde arbeid har plantet visdomsfrøene i hvert barns sinn. Du ser kanskje noen av belønningene nå, men mange av fruktene i din innsats vil ikke være åpenbare i årevis. Ditt arbeid, visdom og lidenskap hjelper barn å bli bedre mennesker. Takk for alt ditt arbeid, ofre og energi!

6. Takk for vennskap, veiledning og disiplin. Vi kan ikke alltid være med barnet vårt, men vi vet at han / hun er elsket og omsorgsfull når han / hun er i din klasse. Vi har sett at han / han blir mer selvsikker og sterk i løpet av de siste månedene. Hver dag virker det som om han / hun alltid har noe nytt å dele. Når vi spør hvor han / hun lærte det, sier han / hun alltid at du lærte henne / han! Takk for at du tok deg tid til å lære barnet vårt og for å hjelpe ham / henne, bli det beste han / hun kan være!

7. Takk for at du var så god lærer. Vårt barn kan bare ha tilbrakt noen år i skolen, men vi skjønner allerede at lærere som deg er umulige å finne. Takk skal du ha!

8. Vi setter pris på all tålmodighet, tid og energi du legger til undervisning. Selv når emnet virker kjedelig og kjedelig, gir du studentene mulighet til å lære og ha det gøy. Du demonstrerer hver dag hva det tar å være en fantastisk lærer. Takk!

9. Kjærligheten som lærere som deg legger inn i deres arbeid, er den sanne forskjellen mellom bare utdannelse og undervisning. Et klasserom kan overleve uten en datamaskin eller en iPad, men det ville aldri være et læringssted uten en fantastisk lærer i den. Takk for at du alltid utdanner, gir og underviser i barnet vårt. Du er virkelig uerstattelig!

10. Jeg ville bare at du skulle vite hvor uerstattelig du er for vår student. Vi er så takknemlige for å ha en lærer som engasjerer barn og gjør hvert barn så spent på å lære. Vi elsker å se vår datter / sønn komme hjem fra skolen med så mange fantastiske ting å si om klassen. Han / hun er alltid så spent på å dele alt han / hun har lært. Takk!

Takke You Note to Teacher from Parent

11. Jeg vet at jobben din kanskje ikke alltid er lett, så jeg ønsket å fortelle deg hvor mye jeg setter pris på alt ditt harde arbeid. På grunn av deg har alle elevene et positivt, engasjerende læringsmiljø. Tusen takk!

12. Jeg håper du skjønner hvor fantastisk du er. Vi skjønte raskt at du var barnets favorittlærer. I løpet av de siste månedene har vi elsket å se alle de positive endringene du har gjort i hans / hans holdning, utsikt og kunnskap. Vi vet at vi har takk for alt dette. Takk for din kjære veiledning og hardt arbeid!

13. Ingen kort eller gave kan noensinne si hvor mye vi setter pris på å ha deg som mentor til et barn. Du er ikke bare en venn eller en lærer. Du er en mentor, en cheerleader, en lærer og et eksempel på hva en fantastisk person er som. Takk for alt du gjør!

14. Vi plukket denne gaven med forsiktighet for å takke for alt arbeidet du har satt inn for å hjelpe barnet vårt til å vokse. Takk for din konstante forståelse og din støtte. Du viser alltid vårt barn at du er der for dem og bryr seg om dem. Vi kan kanskje sette barnet vårt inn i den beste skolen, men det ville ikke være noe med mindre han / hun også hadde den beste læreren. Vi er så heldige at vårt barn har deg som lærer.

15. Jeg ville fortelle deg hvor mye jeg setter pris på all din innsats. Du har gjort en stor forskjell i livet hans. Vi kan ikke muligens fortelle deg alle endringene du har gjort. Takk for alt du gjør!

16. Du utdanner ikke bare barnet mitt. Du lærer henne / ham viktigheten av å lære og få en utdanning. Du er alltid så hensynsfull og snill, men jeg vet at du kan være streng når du trenger det. På grunn av deg blir mitt barn støpt til et godt menneske. Takk så mye, jeg er så takknemlig for deg.

17. En god lærer er en som ser ut som en forelder, tenker som en student og fungerer som en sjef. Du er en fantastisk lærer, og vårt barn er så heldig å ha deg i hans / hennes liv. Takk så mye!

18. Våre barn er beskyttet mot dårlige påvirkninger på grunn av lærere som deg. Ditt eksempel, kjærlighet og veiledning gjør hele forskjellen. Takk!

19. Jeg er så velsignet at barnet mitt har en lærer som deg. Hver dag oppdager jeg alle måtene du forandrer livet ditt til det bedre. Takk!

20. Jeg er uendelig lettet over at du er barnets lærer. Din næring, vennlighet, veiledning og intelligens støper barnet mitt til et fantastisk menneske. Tusen takk!

21. takk! Du gjør en forskjell i hvert barns liv som går inn i klasserommet ditt. Fordi du bryr deg så mye, hjelper du barnet vårt å stole på seg selv og å tro på sine drømmer. Takk skal du ha!

22. Det er så trøstende å vite at noen som deg er der for å veilede barnet mitt. Jeg vet at han / hun er underholdt, engasjert, glad og underholdt når jeg ikke kan være der. Takk for at du alltid går utover call of duty!

23. Hvis hver lærer i verden var som deg, ville verden være et bedre sted. Hvert barn vil ha riktige verdier og en utmerket utdanning. Takk for alt du gjør!

24. Jeg ville bare fortelle deg hvor mye vi setter pris på alt arbeidet du gjør. Jeg vet at vi aldri kunne si det nok, men du er den beste læreren som barnet vårt muligens kunne finne. Takk skal du ha!

25. Vi ser tilbake på dette året med så mye takknemlighet og takknemlighet. Du er en strålende lærer som rørt hver student liv på en fantastisk måte. Mens læreplanen var bare råmateriale, ga du det varme og liv. Tusen takk!

Takke You Message to a Teacher From a Parent

26. Hvert barn er et frø. Når de vokser riktig, vokser de til strålende, fantastiske mennesker. På grunn av medfølelse, intelligens og næring vet vi at vårt barn har den beste starten i livet. Takk skal du ha!

27. Vi er så takknemlige for deg som barnets lærer. Du er mer enn bare en lærer, og vi kan ikke takke deg nok.

28. Takk for all din innsats i år. På grunn av deg, elsker vårt barn skolen. Din dynamiske leksjon gjør henne / han spent på å lære og delta. Takk!

29. Takk for at du alltid har vært så utrolig lærer for barnet mitt. Vi visste at dette var en god skole, men vi forventet aldri å finne en slik fantastisk lærer som deg. Takk!

30. Kjære lærer, takk for at studenten ikke lærer hva du vil lære, men lærer henne / han å ønske å lære. Du er helt utrolig!

31. Vi er så takknemlige for at vårt barn har en så stor modell, mentor og lærer i livet. Takk skal du ha!

32. Det er umulig for meg å takke noen som har brukt så mye tid og energi til å hjelpe barnet mitt til å vokse. Jeg er så utrolig takknemlig for alt arbeidet du gjør. Takk!

33. De sier at en lærer planter frø av visdom som vokser for alltid. Takk for at du er en utrolig gartner!

34. Skoleåret kommer til en slutt, så jeg ville ta et øyeblikk å takke deg. Jeg er så takknemlig for tålmodigheten og dedikasjonen. Du har gitt barnet mitt et fantastisk år i klassen din. Takk!

!

Leave A Comment

− 2 = 6