30 Gratulerer med dagen med fadder i himmelen

Når du mister din far, føles det uutholdelig. Mens du kanskje ikke lenger kan se eller snakke med ham personlig, kan du fortsatt feire sin spesielle dag. Denne gratulerer med dagen med fadder i himmelens budskap, hjelper deg med å finne ordene for å feire denne dagen og hans minne. Du kan bruke dem i et Facebook-innlegg, skrive dem på et kort for graven eller si dem blant venner mens du feirer bursdagen sin. Denne gratulerte fadderen i himmelens budskap kan hjelpe deg med å vise verden at faren din kan være borte, men han blir aldri glemt.  lykkelig birthday dad in heaven messages

1. Hver gang jeg tenker på deg, rives tårene nedover kinnene mine som regn. Jeg vet at du er på et bedre sted, men jeg kan ikke hjelpe deg å savne deg forferdelig. Gratulerer med dagen i himmelen, pappa.

2. Hver bursdag er enda en påminnelse om hullet du forlot i mitt liv. Jeg skulle ønske at jeg kunne skru tilbake klokken for å gjenoppleve alle minnene fra barndommen med deg. Jeg håper at englene i himmelen feirer bursdagen din så mye som vi er på jorden. Gratulerer med dagen far!

3. Det gjør vondt vondt når jeg tenker på hvordan du ikke lenger er med oss. Selv gjennom mine tårer smiler jeg når jeg tenker på alle de verdsatte øyeblikkene vi har hatt sammen på jorden. Jeg ønsker bare at du fortsatt levde for å gjøre flere minner med oss. Jeg savner deg pappa. Ha en herlig bursdag i himmelen.

4. Hvor enn du er nå, pappa, jeg vil bare at du skal vite at jeg savner deg. Selv når vi hevdet eller hadde misforståelser, elsket jeg deg alltid og hørte i hemmelighet at du hadde rett. Gratulerer med dagen far. Jeg savner deg.

5. Det spiller ingen rolle hvor ofte vi så eller hvor lenge vi var sammen, og ditt råd hjalp meg alltid til å holde fast i den rette veien i livet. Selv når vi ikke kunne snakke hver dag, visste jeg hvor mye du elsket meg. Gratulerer med dagen i himmelen, pappa.

6. Da jeg var barn, virket det som om jeg hadde en million måter å irritere deg på. Som tenåring fant jeg en million grunner og måter å tro på deg. Senere hadde jeg millioner av muligheter til å gjøre deg stolt av meg. Mens jeg prøvde mitt beste, føler jeg at jeg savnet alle de millioner sjansene jeg måtte si jeg elsker deg mens du levde. Jeg savner deg så mye og elsker deg fortsatt. Ha en fantastisk bursdag.

7. Pappa, siden du lar, tenker jeg hele tiden på deg. Det har vondt meg så mye at du ikke er her hos meg. Jeg ville gi noe bare for å gjenoppleve en av de spesielle minner som vi hadde sammen. Jeg savner deg virkelig. Gratulerer med dagen i himmelen.

8. Jeg sender over beste bursdagen min ønske til den beste pappa jeg kjenner. Han kan ikke være her nå, men han er for alltid i mitt hjerte. Gratulerer med dagen far!

9. Her er å ønske deg en fantastisk bursdag i himmelen. Jeg håper at din spesielle dag er full av kjærlighet, fred og lykke. Jeg savner deg så mye og kan ikke vente til jeg kan se deg igjen.

10. Hvordan kan himmelen være et vakkert sted når det tok bort den kjære personen i mitt liv? Englene må være lykkelige nå fordi de har den beste engelen fra jorden på deres side. Jeg elsker deg pappa. Gratulerer med dagen!

11. Det virker helt urettferdig at jeg er igjen her alene for å takle sorgens sorg. Du var den eneste personen som forsto meg for hvem jeg er og hvem som kunne trøste meg når jeg var nede. Nå er jeg igjen for å plukke opp brikkene alene. Jeg savner deg så mye, pappa. Gratulerer med dagen.

12. Vi kan være langt borte fra hverandre nå, men jeg føler meg fortsatt som du er med meg. Helt siden du først holdt meg som barn, har det følt meg som om du har dusjet meg med din kontinuerlige kjærlighet og omsorg. Hver dag føler jeg meg bedre å vite at du ser ned på meg. Ha den beste bursdagen, pappa.

Vakker Happy Birthday in Heaven Wishes

13. Kjære pappa, takk for at du alltid lærer meg å være sterk og vise meg den rette måten å leve med ditt eksempel. Jeg er bare lei meg for at jeg la deg ned da vi sa farvel. Ærlig talt tror jeg ikke jeg vil nok være sterk nok til å akseptere det faktum at du har forlatt meg. Ha en herlig bursdag i himmelen, pappa.

14. Fra det øyeblikket du først holdt meg i armene din til dagen du sendte meg til skolen, hadde jeg fantastiske, verdsatte minner fra deg. Alle disse fantastiske minner gjorde meg til den personen jeg er i dag. Gratulerer med dagen i himmelen. Jeg savner deg.

15. Døden kan ha stjålet deg bort, men det skjønner ikke at det har klart å bringe oss nærmere sammen. Nå vet jeg at du lytter og ser meg alltid. Takk for at du hørte alle mine bønner. Ha en fantastisk bursdag, pappa.

16. Pappa, jeg vil ikke forsøke å udødeliggjøre deg i stjernene fordi de til slutt vil falme bort. Jeg vil ikke skrive om deg i et dikt fordi det til slutt vil bli glemt en dag. Jeg vil bare holde deg kjære i mitt hjerte, slik at du er med meg på alle måter. Gratulerer med dagen - jeg savner deg.

17. Livets største grusomhet er at jeg ikke var med deg lenge nok til å lære alt om deg og alle dine livsleksjoner. Heldigvis hadde jeg nok tid med deg til å elske deg helt og savner deg høyt. Jeg vil gjøre mitt beste for å leve opp til ditt eksempel i alle ting. Gratulerer med dagen i himmelen, pappa.

18. I dag ønsket jeg bare å ønske deg en fantastisk bursdag. Jeg håper at du kan her alle mine beste ønsker i himmelen. En dag vil jeg komme til å være med deg igjen og å se smilet ditt mens jeg går opp. Gratulerer med dagen far.

19. Når jeg blir eldre, vil jeg alltid være pappas lille jente. Jeg kan bli eldre og forandre, men jeg holder alltid minnet med meg. Gratulerer med dagen far.

20. Den beste pappa i verden kan ikke lenger bli funnet på jorden. I stedet ser han og leder alle fra himmelen. Gratulerer med dagen far. Jeg håper du og englene har en blast sammen på din spesielle dag. jeg savner deg så mye!

21. Nå har dine minner omgjort til hjerteslagene mine. Jeg tenker på deg med hvert slag i hjertet mitt og husker alle minnene vi hadde sammen. Fra nå til alltid vil jeg verne om alle de fantastiske minner vi hadde sammen. Jeg savner deg så mye, men jeg vet at du ser ned på meg fra himmelen. Gratulerer med dagen!

22. Om det er en stille garasje på søndag morgen eller et tomt sted på sofaen, savner jeg deg på alle måter. Ingenting har vært det samme siden du dro. Jeg mistet min største supporter, min kjære fortrolige og min favoritt mentor. Gratulerer med dagen i himmelen, pappa!

23. Det er så ironisk at jeg har brukt min barndom og voksenliv ikke å høre på alle dine råd. Nå som du har forlatt meg, er det veldig ironisk at jeg lever akkurat slik du ville. Jeg ønsker bare at jeg fortsatt kunne henvende deg til råd. Ha den beste bursdagen i himmelen, pappa!

24. Din død er et uklart minne for meg, og jeg tror ikke at tankene mine aksepterer det. Heldigvis har livet ditt vært et levende minne. Du har eksemplifisert hvilken sann storhet, kjærlighet og offer som i denne verden. Jeg savner deg pappa. Ha en fin bursdag i dag.

25. Å snakke med gravestonen mens du stirrer på bildene dine, er bare så veldig vanskelig. Jeg prøver å overbevise meg selv om at du fortsatt er her, men gravstenen er kald og bildene beveger seg aldri. Jeg savner deg så mye. Gratulerer med dagen, pappa-jeg elsker deg.

lykkelig birthday dad in heaven from daughter

26. Livet ditt kan være over, men du har etterlatt seg en arv av mod, visdom og integritet. På grunn av dette vil minnet fortsette for alltid. Jeg savner deg - ha en fantastisk bursdag i himmelen, pappa!

27. Kjære far, jeg vet at jeg ikke kan snakke med deg personlig nå, men jeg vet også at du er oppe i himmelen og lytter til meg. Jeg håper at du er stolt av alle de tingene jeg har gjort i livet og er i fred, uansett hvor du er. Jeg ville bare ønske deg en god bursdag og å si at jeg savner deg forferdelig.

28. Jeg sluttet å se på himmelen om natten fordi skjebnen stjal bort min lyseste stjerne. Noen dag håper jeg å være med den skinnende stjernen i himmelen. Inntil da er alt jeg kan gjøre, savner deg og håper at englene feirer bursdagen din så godt som vi gjorde da du var på jorden. Gratulerer med dagen far. Jeg elsker deg.

29. Jeg håper englene feirer bursdagen din i himmelen med mye glede og god hurrarop. Gratulerer med dagen far!

30. Jeg ønsker at jeg kunne få en klem fra deg enda en gang. En dag vil jeg kunne klemme deg igjen i himmelen. Inntil da vil jeg bare savne deg forferdelig. Gratulerer med dagen far.

Leave A Comment

49 + = 54