20 måter å muntre noen opp

Når noen er nede på dumper, er det naturlig at du vil hjelpe dem. Enten det er kjæresten din, mor eller beste venn, er disse teknikkene måter du kan oppmuntre noen på. Fra ekstra klemmer til en fin middag, er disse ideene en fin måte å spre litt glede på i verden.

Klem

1. Start Hugging

Forskere har klinisk vist kraften i menneskelig berøring. Et håndtrykk eller kort klapp på ryggen fører til bedre tips for servere og forbedrede forhold for par. Hvis du vil lyse en vennedag på et øyeblikk, gi dem en skulder til å gråte på og en god klem.

2. Hør virkelig

Når du er på datamaskinen eller ser på fjernsyn, er det altfor lett å avvise hva noen andre sier. Din venn kan prøve å snakke, men du vil egentlig ikke høre hva de prøver å si. I stedet for å ignorere dem (forsettlig eller utilsiktet), ta litt tid ut av dagen for å lytte. Å trekke opp en stol, brygge en pottete te eller bare være stille for et øyeblikk er alt det egentlig tar. Du trenger ikke å løse alle eller noen problemer i livet. Bare hør.

Merk

3. Gi dem et håndskrevet kort

Selv om du kan velge mellom skrifter som Arial eller Calibri, er det fortsatt noe upersonlig om å sende en e-post. Det mangler den enkelte personable kvaliteten på et håndskrevet notat. Alle kan sende en e-post fra sin telefon - du kan være på din celle, i pendling eller kjedelig hjemme. Egentlig håndskrift ut et kort er en ekstremt meningsfull gave. Det viser at du tok deg tid til å vurdere hva du skal si og at du virkelig bryr deg om personen. Hvis du virkelig vil at vennen din skal muntre opp, legg beskjeden din i håndskrift istedenfor en tekst.

gave

4. Alle elsker presenterer

Du trenger ikke en liten formue for å gi noen en gave. En god gave kan være så enkelt som noen håndplukkede blomster, tegninger eller en tallerken med informasjonskapsler. Det som betyr noe for noen andre er den tid og krefter du legger inn i å plukke ut en gave. Det viser at du virkelig elsker vennen din og vil at de skal være lykkelige. Hvis du har penger, kan du bruke den på en kvalitetsgave. Generelt betyr kvaliteten mindre enn den omsorg du brukte i valg av nåtiden.

5. Ta dem ut på byen

Plasseringen du tar dem ut av, vil avhenge av hvem de er. En kjæreste vil kanskje gå på en dato med deg eller treffe filmene. Hvis du prøver å oppmuntre en venn, kan du besøke en park eller gå til et naturskjønt område. Situasjonen kan også gjøre en forskjell. En venn som mistet jobben sin vil kanskje bare gå for en billig tur i Great Outdoors. Hvis vennen din nylig har brutt opp med en betydelig annen, kan en natt på byen være akkurat det som læreren bestilte. Ved å ta din venn, mor eller kjæreste ut på byen, hjelper du med å fjerne tankene sine på dysterhet.

latter

6. Begynn å lure

Dette høres ut som et åpenbart problem. Hvis noen kan le, så trenger de ikke å bli jublet opp - ikke sant? Ikke helt. Noen som er deprimerte eller i sorg har en generell dysterhet om dem. Denne generelle depresjonen hindrer dem ikke fra å le av Charlie Chaplains kjærlighet eller en valpes kjærlighet. Selv om deres tristhet returnerer umiddelbart, kan selv en kort latterlig periode forbedre deres utsikter litt. Du kan prøve å lage en vits eller bare tilbringe litt tid sammen. Hvis du ikke er sikker på din egen evne til å få dem til å le, prøv å se en favoritt komiker sammen eller sette inn en morsom film. Generelt er det gamle ordtaket om latter å være den beste medisinen sant.

7. Hjelp din venn ut

Noen ganger kan sorg, depresjon eller tilbakeslag gjøre det umulig å holde seg på ærend og oppgaver. Hvis du er bekymret for å miste jobben, er det siste du kan fokusere på å kjøpe melk til husholdningen din. Når din venn har problemer med å få alt gjort, kan du ta skritt for å hjelpe dem ut. Fra barnevakt til løpende ærend, kan du gjøre vennenes liv litt enklere.

middag

8. Lag middag

Som det forrige tipset, er å lage middag en utmerket måte å øke vennens humør på. Det lar deg dele litt tid med dem mens de spiser og gir dem også mulighet til å få andre ting gjort mens de lagker mat. Enten du tilbereder hjemme eller hagen, må måltidet ikke være spesielt dyrt.

9. Vennlige ord

Noen ganger er den beste løsningen det enkleste. Hvis vennen din har behov for litt jubel, er alt du trenger å gjøre, å tilby noen hyggelige ord. Når livet er vanskelig, kan de trenge noen til å fortelle dem at alt kommer til å bli bra. Det er altfor lett for mennesker å obsessere over de negative som skjer og glemme alle de positive endringene. I stedet for å fokusere på den mørke siden av alt, kan du prøve å fokusere på det positive. Noen få hyggelige ord eller et kompliment kan hjelpe deg å slå vennene dine hele dagen helt.

gå

10. Ta en tur

Utallige studier har vist de emosjonelle og mentale fordelene ved trening. Visste du at å ha en følelse av fellesskap kan også øke levetiden og personlig velvære? Kombiner disse to livsstilsendringene til én aktivitet og ta en tur med vennen din. Begge vil nyte en stemningsforhøyelse fra treningsinducerte endorfiner. Som en ekstra fordel kan den personlige samspillet også hjelpe deg til å føle deg glad. Når vennen din har tid, ta dem på tur med deg. Det kan være ekstremt beroligende for nerver og gir kroppen din en sjanse til å slappe av.

11. Oppmuntring er Må

Selv superhelter har sidekicks! Selv om vennen din må ha selvmotivasjon og selvtillit som er nødvendig for å oppnå ting i livet, er det nødvendig med litt ekstra støtte til tider. I stedet for å la vennen din forbli fast i en rut, kan du bidra til å øke oppmuntringen og inspirere dem til å komme tilbake på sporet. Fra å introdusere dem til en favoritt tidsfordriv for å planlegge en gruppeaktivitet, kan du gjøre mange ting som kan oppmuntre din venn til å oppmuntre og komme tilbake til å leve livet deres.

film night

12. Planlegg en filmkveld

Når du har tid, prøv penciling på en kveld brukt å se på en film. Hvis din venn nylig brøt opp med kjæresten sin, kan du alltid leie noen romantiske komedier. Noen ganger, sterkt, selvsikker folk nekter å gråte etter en oppbrudd eller en død i familien. Ved å se romantiske komedier, gir du din venn en sjanse til å gråte i et mer støttende miljø. Hvis du føler at dette ikke virker, kan du alltid leie noen komedier eller dramaer. Uansett hva, filmene du velger kan bidra til å lette vennens sinn og gi dem noe annet å fokusere på.

13. Kjærlighet er alt du trenger

Kort tid? Prøv å sende en e-post eller en tekstmelding til din venn. Bedre enn, se tidlig tips om å lage et håndskrevet notat. Uansett hva du gjør, fokuserer på å skrive inspirerende, munterte meldinger. Disse teksten eller e-postene tjener som en påminnelse til din venn som de har betydning for. Selv om livet kan være deprimerende eller sorgsslag i øyeblikket, vil det ikke være slik for alltid. De har deg til å stole på og dine meldinger til dem bevise det.

spa

14. Spa Tid er den beste tiden

Hvis du har de ekstra pengene som ligger rundt, hvorfor planlegger du ikke en spa dag? Uansett hva problemet er, er det litt tid på spaet akkurat hva legen har bestilt. En ansiktsbehandling, spabehandling eller spauna kan hjelpe din venn til å føle seg vakker innvendig og utvendig. Mens en massasje slapper av sine muskler, gir de beroligende opplevelsene sinnet en sjanse til å gjenopprette. Når spa-dagen er gjennom, kan din venn komme tilbake til det normale livet litt mer avslappet og forfrisket.

15. Ring henne

Det kan virke åpenbart, men noen ganger er de mest åpenbare tingene de enkleste tingene å glemme. Hvis du ikke har prøvd det ennå, ring din venn. En telefonsamtale viser at du bryr deg om dem og er der for å lytte til deres problemer. I tillegg gir det dem en sjanse til å lufte. Noen mennesker trenger bare et par minutter eller timer for å laste sine frustrasjoner. Når det skjer, kan de komme tilbake til hverdagen uten vanskeligheter. Hvis vennen din er et av disse, kan en telefonsamtale eller noen timer lytte til dem være en av de beste tingene du kan gjøre. Bare vær sikker på at du lar vennen din vite at du alltid er der for å høre på dem.

16. Frivillig!

Det kan virke counter intuitivt, men å hjelpe andre kan faktisk hjelpe deg selv. Studier har vist de emosjonelle fordelene med frivillig arbeid. Ved å tilbringe timer på din tid som hjelper noen i nød, får du faktisk en mental og følelsesmessig boost. Når du eller din venn trenger en stressavlastning, prøv å planlegge et par timer på et suppe-kjøkken eller et hjemløst ly. Denne typen aktivitet har vist seg å forbedre søvnkvaliteten, øke selvtillit og gi deg et nytt perspektiv i livet.

17. Vær der

Planleggingstimer på spaet, middag, løpende ærend, frivillig arbeid og turgåing kan være utmattende. I stedet for å prøve å gjøre alt på denne listen, prøv å gjøre bare en ting. Bedre ennå, bare sørg for å være der. Enkelt, ikke sant? Din venn er trist og trenger noen rundt dem. Alt du trenger å gjøre er å være der for å høre om de trenger å snakke eller ha en filmkveld hvis de trenger å slappe av. Det beste du kan gjøre er å være der for hva din venn trenger eller ønsker.

18. Stay-kationer er fantastiske

For overachiever med litt ferie tid, kan en staycation med din venn være en ideell løsning. En endring av natur er en av de enkleste måtene som du kan få vennene dine til å tenke på alle sine problemer. En ettermiddag kan brukes til å ta en piknik, gå på tur eller vandre gjennom et lokalt museum. For lengre helger er camping turer i en nasjonalpark eller en shoppingtur gode muligheter.

oppussing

19. Remodel hennes hus

Med mindre hun planla å ombygge huset hennes, bør du sannsynligvis lagre dette trinnet for et alvorlig tilbakeslag som en skilsmisse eller en død i familien. Hvis en kjære dør, kan et par dager med å rive ned vegger og rive opp gulvbrett, være den perfekte løsningen. Med fysisk arbeid kan hun miste seg i arbeidet. Om natten kan hun sovne lettere fordi hun er for utmattet for å holde seg våken. Remodeling et hus er ikke en langsiktig løsning på sorg, men det fungerer bra midlertidig. Generelt fungerer denne teknikken for å få vennen din over det opprinnelige sjokk og sorg. Etterpå vil uker og måneder fortsatt bli brukt til å gjenopprette fra et stort tap.

hage

20. Start Hagearbeid

Det er noe ekstremt terapeutisk å jobbe med planter. Fra lukten av bladene til jordens følelse, synes alt om å være ute å lindre stress. Hvis vennen din trenger litt jubel, prøv å tilbringe litt tid i hagen sammen. Dette vil bidra til å forbedre miljøet og gjøre huset sitt bedre. I stedet for å låse seg bort for å håndtere tristhet, vil hun kunne gjøre noe konstruktivt med hver time av hennes tid. I tillegg kan det være en fin måte å få fysisk trening på å jobbe utendørs. Enhver øvelse du gjør øker endorfiner. Dette øker søvnkvaliteten samtidig som det øker personlig lykke. For de beste resultatene, la din mobiltelefon ligge bak, slik at du både kan oppleve utendørs. Borte fra distraksjoner av den moderne verden, kan hun til slutt være i stand til å helt oppmuntre seg.

Leave A Comment

16 − 7 =