15 jenter dag ut ideer

En dag ute med jentene? Hva kan bli bedre! Tilbringer hele dagen eller natten, og henger sammen med dine favoritt gal pals, giggling og ler om bokstavelig talt alt og har tiden av livet ditt mens alle stressene dine smelter bort - det er ganske mye himmel på jorden. Hvis du leter etter noen nye og morsomme ideer for å holde dere opptatt på din neste dag ute, har vi dekket deg med disse helt fantastiske 15 jentene, dagen ut ideer!

b67dd42a6ea55026225ab186d1dd9010

1. Road Trip!
Seriøst, hvem elsker ikke en god biltur? Det er ingenting som å rulle nedover vinduene (eller sette toppen tilbake hvis en av jentene har en konvertibel!) Og sprengning favorittlåtene dine mens du går gjennom uberørt og usett territorium. Slå veien med vennene dine og ha en blast å se nye severdigheter og fortelle morsomme vitser og historier underveis, med håret som blåser i vinden selvsagt. Du trenger ikke engang endelige destinasjon; ditt eneste reisemål bør være morsomt.

2. Dag på stranden
Itty bitty gul polka dot bikinis, solbrennende lotion og tærne i sanden; ærlig, er det noe avslappende og hyggelig på dette stedet? For ikke å nevne deg og dine galpalser, vil du få en sjanse til å sjekke ut alt øyekrem på stranden. Det er en vinn-vinn-situasjon for alle, og hver jente elsker å tilbringe en dag på stranden. Ikke glem å ta med noen smakfulle godbiter til en sen kvelds bål før du går ut!

3. Spa Day
Med jobb, skole og rikelig med guttedrama kan det definitivt føles som om du er litt opptatt. Og det er derfor en spa dag med kjærester er et av de absolutte beste valgene for jenter dag ut. Gå ut til ditt favorittspa og få arbeidene - en dyp vevsmassasje, en dukkert i leirebadet og en ansikts- eller bare få en super delikat pedikyr komplett med en fotmassasje og glitrende neglelakk som gjør at du føler deg glamorøs. Hvis du er tett på kontanter, kan du til og med sette sammen et lite mini-spa rett fra stuen din.

4. Ridning
Enten det er første gang du rider eller du er profesjonell i hestesportavdelingen, er ridning en hest en fantastisk måte å slappe av i naturen og nyte dype samtaler med din elskede gruppe jenter.

5dd077ea16318067805a08e3dba366e3

5. Shopping
Hvilken jente elsker ikke shopping? Lag en hel dag ut av det. Gå ut til det største kjøpesenteret du finner, tilbringe timer med å handle for de perfekte støvlene med matchende gensere, og ikke glem å hengi deg til den herlige restauranten du bare spiser tre ganger i året. Ikke bekymre deg for kalorier, ikke bekymre deg om klesstørrelser - bare slapp av, spis litt fantastisk mat og avslutt den med en stor kake kake selvfølgelig!

6. Hit theatre
Når du sliter med å finne noe å gjøre, men du er død satt på å henge med vennene dine, er det alltid kino! Last opp på popcorn drenket i smør og ta opp favorittkinoens godteri og gjør deg klar til å lene deg tilbake, slapp av og nyt showet.

7. Live Entertainment
Føles som å bli underholdt, men det er egentlig ingenting i kinoen som interesserer dine interesser? Hvorfor ikke velge noen liveunderholdning! Dette kan ta litt mer planlegging enn å bare gå inn i kino, men det er vel verdt det. Kanskje det er et fantastisk spill som går på sentrum, eller ditt favorittband kommer inn i byen. Kanskje du og jentene dine er sportsfanatikere, og vil ikke ha noe imot å tilbringe ettermiddagen å se på noen kjærester som spiller basketball. Det er så mange live underholdning alternativer - se hva som skjer i ditt område!

f190557910cc8d3b80b17949487051d7

8. Vinsmaking
Det er noe så feminint om å kle seg i din favoritt, små sofistikerte kjole, kaste på et par røde hæler, og få alle dolled opp med de fineste juvelene og peneste leppestift å gå ut med vinsmaking med dine gal pals. Det er en decadent, fancy anledning som vil forlate deg og jentene dine snakker i flere uker. Du kan til og med komme til å nyte litt beroligende jazzmusikk og herlige oster og kjeks for å fullføre dagen.

9. Øvelsesklasse
Jeg vet jeg vet. Du tenker "En øvelsesklasse? Tuller du med meg? Du kan ikke være seriøs! "Det er åpenbart ikke at du er konvensjonell jenters dag ut, men hør på meg: det er helt klart en god tid, og du og vennene dine vil le for lenge. Jeg sier ikke at du må registrere deg for den hardeste og tøffeste 30-mils syklingsklassen. Tenk mer på linje med aerobic, zumba, eller til og med yoga hvis du er i humør for en ekstremt avslappende og avslappende ettermiddag.

10. Gå Bowling
Ja, du har sikkert gått bowling med vennene dine til 8-årsdagen - men hei, du kan aldri vokse bowling! Bowling er seriøst så mye moro, og du og vennene dine finner det morsomt hvor ille du er i det (eller kanskje sjokkert på Becky som synes å få streik hver gang!) Hvis du er gammel nok, kjøp en ølkanne for bowling ettermiddag og ha en morsom, dum, drunken tid.

11. Fornøyelsespark
Så du og dine venner foretrekker spenning, va? Hvis det er tilfelle, er en fornøyelsespark et utmerket valg. Du kan enkelt tilbringe hele dagen på en fornøyelsespark, skrike hodene dine og nyte noen av de mest smakfulle og sprøeste godbitene som menneskeheten kjenner.

f4bc8b537ed44e2c85842793318450e0

12. Picknickdato
Picnics må reserveres for to lovebirds og deres piknikkurver fylt med sjokoladekledde jordbær og Chardonnay? Tenk igjen! Du og jentene kan like mye moro ha det i en deilig piknikkurv og dele historier, hemmeligheter og latter.

13. Downtown drinker
For mine over 21 jenter der ute som liker å ta en drink her og der, vet du hvor utrolig morsomt det er å få tips med dine beste venner sentrum. Det er egentlig ingen å fortelle hvilke gale antics dere vil komme inn og de gode tider slutter aldri. Bare vær sikker på at du alle ser ut til hverandre og ingen drikker for mye - det vil ødelegge en god natt ganske fort. Vær ansvarlig og ha en BLAST - det er lett å gjøre!

14. Gjør litt håndverk
Nei, du er ikke fem år gammel. Men seriøst, det er ikke noe morsommere enn å se på et søtt håndverk å gjøre på Pinterest, og å ha håndverket ditt som en hilarisk "Pinterest fail". Lag noen søte håndverk for sesongen eller prøv og bake noe deilig med jentene dine. Hvem vet hvordan sluttproduktet vil vise seg!

15. Prøv noe nytt!
Lei av samme ole, samme ole? Snakk vennligst dine kjærester til å gjøre noe dere har aldri gjort før. Det kan være noe så enkelt som å smake sushi sammen for første gang å gjøre noe opprørende som å klatre i fjellet. Jeg er sikker på at det er mange ting du ikke har prøvd i livet enda ennå - hvorfor ikke oppleve din første gang med noen av dine favorittjenter? Prøv noe nytt for din neste jenter dag ute!

Hva er din favoritt ting å gjøre med vennene dine når du har en jentagsdag ute? Har du gjort noen av disse aktivitetene? Gi oss beskjed nedenfor!

Leave A Comment

17 + = 22