100 spørsmål å spørre folk rundt deg

Enten du vil bli bedre kjent med en date eller bare få innsikt i en venn, vil disse spørsmålene hjelpe deg med å avdekke svarene. Utover de grunnleggende "ja" og "nei" spørsmålene, er disse spørsmålene utformet for å grave dypere inn i hvem noen er. Du kan bruke disse som samtale forretter og å bryte isen. Å stille et spørsmål er det første skrittet mot å være god til å snakke. Det neste trinnet er å virkelig lytte til svaret. Pass på at du tar deg tid til å lytte til hva vennen din har å si - svarene kan overraske deg.

spørsmål

1.) Spørsmål: Hvilken lærer gjorde en forskjell i livet ditt? Hvem hadde størst innvirkning på hvem du er i dag?

Hvorfor fungerer det: En lærer spiller en sentral rolle for å danne hvem vi er. De kan hjelpe oss med å oppdage en lidenskap og utvikle våre ferdigheter. Ofte vil en bestemt lærer spille en rolle i det vi velger å gjøre senere. Svaret på denne spørringen vil avsløre hvordan de kom til deres nåværende sted i livet.

2.) Spørsmål: Hvis du vant lotteriet, hva ville du gjøre med pengene?

Hvorfor fungerer det: Dette er et morsomt spørsmål for å få en samtale i gang. Gjennom samtalen vil du finne ut mer om deres mål, syn på penger. Ville de forlate karrieren deres? Reise? Slå seg til ro? Med ubegrensede midler er valgene som noen gjør dypt avslørende.

3.) Spørsmål: Hva er ditt favoritt barndomsminne?

Hvorfor fungerer det: Noen barndom er svært åpenbarende om hvem de er som en person. Svaret kan være humoristisk eller avsløre et dypt holdt håp eller drøm. Å vite om hvordan noen vokste opp, viser mye om hvem de er som en person.

4.) Spørsmål: Hva vil du ha din gravstein å si?

Hvorfor fungerer det: Selvfølgelig må du ha litt forhold utviklet før du spør dette eller det vil virke ekstremt rart. Denne spørringen avslører hva noen forventer og ønsker ut av livet. En person som vil ha en gravstein til å si "God kone og mor" vil ha annerledes enn noen som vil ha en gravstein å si, "Noble prisvinner."

5.) Spørsmål: Hvis du kunne gjøre en ting i livet ditt, hva ville du gjøre annerledes?

Hvorfor fungerer det: På et tidspunkt har alle minst en anger. Svaret på dette spørsmålet vil indikere hva de ønsket å gjøre bedre og deres sårbarheter. Ut av spørsmålene å spørre folk på denne listen, er dette et av spørsmålene du bør vente på senere i forholdet å spørre. Det kan være ekstremt personlig, så det er ikke et spørsmål å springe på noen umiddelbart.

6.) Spørsmål: Hva er du mest stolte av?

Hvorfor fungerer det: Noens største prestasjon er ikke alltid det de er mest stolte av. Noen ganger føler folk seg sterkere om en beslutning om å starte en familie eller oppnå et mål enn de gjør om en pris.

7.) Spørsmål: Hva gjør du på fritiden din?

Hvorfor fungerer det: Alle må jobbe, og de fleste av våre arbeidstimer styres av en sjef. For å virkelig se hva noen liker, må du vite hvordan de bruker fritiden sin. Denne delen av dagen er når de virkelig får sjansen til å være seg selv.

8.) Spørsmål: Hva skremmer deg mest?

Hvorfor fungerer det: Svaret på dette kan være ekstremt opplysende. Vår frykt er basert på barndomsopplevelser, sårbarheter og våre personlige lidenskaper. Hvis de er redd for å miste en elsket, indikerer det en historie med sterke relasjoner. Siden dette er et alvorlig spørsmål, bør du svare medfølelse og lytte til svaret.

9.) Spørsmål: Hvordan møtte du?

Hvorfor fungerer det: Hvis du snakker med et par, er dette en fin måte å få samtalen påbegynt. Glade par elsker å snakke om hvordan de kom til å være sammen. I tillegg til å lære om fortiden, vil det tillate deg å få samtalen å flyte.

10.) Spørsmål: Hvordan beskriver vennene dine deg?

Hvorfor fungerer det: Dette gir høyttaleren en sjanse til å vurdere hvordan de ses fra et utsidesperspektiv. Det indikerer også deres personlige nivå av selvbevissthet.

11.) Spørsmål: Hva er din favoritt stil av musikk?

Hvorfor fungerer det: Selv om dette spørsmålet kanskje ikke er spesielt avslørende, er det en god samtale starter. Hvis de har et ekstremt merkelig musikkvalg, kan du prøve å spørre om hva som forårsaket kjærligheten til sjangeren. Ofte er et nært familiemedlem eller venn den personen som fikk dem interessert i en slags musikk.

12.) Spørsmål: Vil du helst besøke Europa eller Mexico?

Hvorfor fungerer det: Det du virkelig spør om er om de er festerende, morsom kjærlighet eller den klassiske eventyreren.

13.) Spørsmål: Hvis du kunne reise til et hvilket som helst land eller stat, hvor skulle du gå?

Hvorfor fungerer det: Dette spørsmålet er en fin måte å finne ut hvem de er. Du kan også bruke dette som utgangspunkt for at dere begge deler dine reiseopplevelser og historier.

14.) Spørsmål: Hvilket øyeblikk har definert livet ditt?

Hvorfor fungerer det: For yngre mennesker kan dette være en akademisk konkurranse, sportsbegivenhet eller familiemedlem. Eldre individer kan ha dypere og mer utsatte definerende øyeblikk. Ofte definerer en skilsmisse, død eller langrennsflyt hvem vi blir.

15.) Spørsmål: Hva er den skummeste tingen du noensinne har gjort?

Hvorfor fungerer det: I tillegg til å avsløre en potensiell horrorhistorie, vil dette spørsmålet også indikere om de er typen person som liker å ta risiko.

16.) Spørsmål: Hvis du bare kunne beholde fem av dine eiendeler, hva ville det være??

Hvorfor fungerer det: Selv om de fleste ser dette som et overfladisk spørsmål, er det faktisk utrolig avslørende. De fem eiendelene de beholder, viser hva de verdsetter og hva som virkelig betyr noe for livet deres.

17.) Spørsmål: Hvis du skrev en bok, hva handler det om?

Hvorfor fungerer det: Nesten alle har en roman eller ikke-fiksjonsbok ide. Det de vil skrive, viser hvem de er og hvilken type bok de liker å lese. Avhengig av den nye ideen, kan det gnist en ekstremt interessant samtale.

18.) Spørsmål: Hva er ditt nåværende yrke?

Hvorfor fungerer det: Hvis de jobber for tiden på McDonald's, ikke gi opp ennå. Selv om de kanskje ikke er i deres valgte yrke, kan de være i ferd med å studere eller jobbe mot et nytt mål.

19.) Spørsmål: Hva gjorde at du valgte jobben din?

Hvorfor fungerer det: Hvis de allerede er i deres valgte karrierefelt, kan det spørre om det virkelig trekke dem ut av deres skall. Et valgt yrke indikerer hva noen bryr seg om, deres motivasjoner og mål. Siden de fleste av oss bruker 30 til 50 timer i uken på jobb, betyr dette spørsmålet mye om verdiene våre.

20.) Spørsmål: Hvem beundrer du mest i livet ditt?

Hvorfor fungerer det: Ofte vil folk prøve å modellere sine liv etter en rollemodell. Ved å lære om hvem de beundrer, kan du forstå hvor vennen din vil gå i livet. Dette spørsmålet avslører mye om deres sanne karakter.

21.) Spørsmål: Hva er din største styrke?

Hvorfor fungerer det: Dette avslører to ting: hvor nøyaktig deres selvbevissthet er og hva de verdsetter. Noen forsøker å ha sterke sider som er i tråd med deres personlige verdier. Enten de oppnår dette eller ikke, er opp til den enkelte.

22.) Spørsmål: Hva er din største svakhet?

Hvorfor fungerer det: Selv om det kan høres ut som et stillingsspørsmål, er dette en annen avslørende ting å spørre. Du kan også spørre dem hvorfor de ser noe som en svakhet eller hva de gjør for å forandre det.

23.) Spørsmål: Hva er dine tre beste favorittbøker? Hvorfor?

Hvorfor fungerer det: Hvis du vil finne felles grunnlag, er dette et utmerket spørsmål å spørre. Dette lar deg lære om den andre personen. Det kan også gi deg sjansen til å lære noe nytt eller få et annet perspektiv på saker.

24.) Spørsmål: Har du vært i en bilulykke? Hva skjedde?

Hvorfor fungerer det: Død, skatter og bilulykker er de eneste tingene de fleste har til felles. På et tidspunkt vil nesten alle komme inn i en bilulykke. Deling av ulykkeshistorier eller kjørshistoriehistorier kan være en utmerket måte for dere å binde.

25.) Spørsmål: Hvilke ferier feirer du?

Hvorfor fungerer det: Mange feirer samme ferie. Avhengig av vår etniske, religiøse og kulturelle bakgrunn, kan måten vi feirer være annerledes. De kan ha en gammel ferie tradisjon som kan være interessant å høre om.

26.) Spørsmål: Betrakter du deg selv som en religiøs person?

Hvorfor fungerer det: Dette spørsmålet bør behandles med stor sensitivitet. Hvis du er en døhard ateist, forteller en kristen kristen at Gud ikke eksisterer, ikke tjene deg noen venner.

27.) Spørsmål: Hva er din favoritt ting om din personlighet?

Hvorfor fungerer det: Noen mennesker vil føle seg ubehagelig å svare på dette spørsmålet. Hvis de kan få sin beskjedenhet ut av veien, vil dette spørsmålet indikere hva de verdsetter om seg selv. Det kan også vise selvtillit nivåer. Hvis det ikke er noe de liker i personligheten, lider de sannsynligvis av lav selvtillit.

28.) Spørsmål: Liker du å lese på Kindle eller på paperback?

Hvorfor fungerer det: Det kan ikke være det mest spennende spørsmålet, men du vil bli overrasket over hvor sterkt noen føler. Tradisjonister mener at en paperback-bok er den eneste måten mens teknologilærere er entranced av de digitale alternativene. Fra dette spørsmålet kan du starte flere samtaler om favorittforfattere, bøker og sjangere.

29.) Spørsmål: Hvis du kunne gå tilbake i tid eller til fremtiden for å være vitne til noe, hva ville det være?

Hvorfor fungerer det: I tillegg til å være et veldig morsomt spørsmål å spørre, er dette spørsmålet også en fin måte å begynne en interessant samtale på.

30.) Spørsmål: Hva er det beste komplimentet du noen gang har mottatt?

Hvorfor fungerer det: Det kan ikke være det mest spennende spørsmålet, men det kan avsløre hva de verdsetter. Noen som verdsetter et intelligensbasert kompliment er iboende annerledes enn noen som likte et kompliment om hvordan de ser ut.

31.) Spørsmål: Har du danset i regnet før?

Hvorfor fungerer det: Dette spørsmålet er morsomt å spørre og viser om de er en bekymringsløs person. Det kan også tyde på en hemmelig kjærlighet til klassiske filmer som "Singin 'in the Rain".

32.) Spørsmål: Hvis du var USAs president, hva er det første du vil velge å gjøre?

Hvorfor fungerer det: Under begynnelsen av et forhold, bør du stille politiske spørsmål alltid gjøres nøye. Denne spørringen vil vise noen av deres politiske verdier uten å måtte spørre sin stemmeoppføring. Du bør imidlertid alltid være forsiktig. Hvis du reagerer med latter eller kritikk, vil de bli fornærmet.

33.) Spørsmål: Hva er nummer én ting du alltid har ønsket?

Hvorfor fungerer det: Svaret kan være et mål, ambisjon eller tilhørighet. Etter å ha spurt det opprinnelige spørsmålet, bør du følge opp med, "Fikk du det?". Hvis de er en målrettet person, kan de allerede ha fått sitt hjertes dypeste ønske.

34.) Spørsmål: Hvilke handlinger eller ord føler at du elsker deg?

Hvorfor fungerer det: Alle har forskjellige forholdsstiler og et personlig kjærlighetsspråk. Disse ordene og atferdene utgjør hvordan hver enkelt uttrykker sin kjærlighet. Denne spørringen er ideell for en potensiell kjæreste, ektefelle eller romantisk partner.

35.) Spørsmål: Liker du å reise?

Hvorfor fungerer det: Noen som liker å reise, liker vanligvis å dele sine historier. Ved å starte en samtale med dette, kan du også fortelle om de er en homebody eller en reisemutter.

36.) Spørsmål: Vil du helst ha ferie i Alaska eller Hawaii?

Hvorfor fungerer det: Dette kan avsløre flere ting. Mens Hawaii er en tradisjonell, populær, solrik beliggenhet, er Alaska et vanlig valg for den kaldt elskede eventyreren. Det er opp til deg å stille flere spørsmål og avgjøre hvilke kvaliteter din venn har.

37.) Spørsmål: Hvilken alder føler du akkurat nå? Hvorfor?

Hvorfor fungerer det: Blant den eldre generasjonen kan svaret på dette spørsmålet avsløres. De fleste over 50 år føler ikke at de faktisk er så gamle. Svaret er opplysende fordi det viser hvordan noen føler seg på innsiden, selv om de ser annerledes på utsiden.

38.) Spørsmål: Hvem er din favorittforfatter?

Hvorfor fungerer det: Dette er en sjanse for deg å binde over delte forfattere og erfaringer. Det er også en mulighet for deg å lære om en ny forfatter eller sjanger.

39.) Spørsmål: Hva er en ferdighet du er interessert i å lære?

Hvorfor fungerer det: Mange tar tid for selvforbedring. Andre personer liker å lære nye ferdigheter fordi de nyter det. Svaret på dette viser hva noen ønsker å gjøre. Følg det opp ved å spørre om de noen gang har lært ferdighetene. Livshendelser eller barrierer som hindrer noen fra å oppnå et mål kan være like åpenbarende som målet selv.

40.) Spørsmål: Vil du helst bo i et herberge, hotell eller med en venn?

Hvorfor fungerer det: Så langt som spørsmål går, er dette ikke det mest spennende av disse spørsmålene for å spørre folk. Bruk dette som en måte å få samtalen på igjen. Også spør vennen din hvorfor de valgte et bestemt alternativ. Liker de alene tid? Eller ville de foretrekke å møte folk på et herberge?

41.) Spørsmål: Hva anser du for det mest pinlige øyeblikket du skal være?

Hvorfor fungerer det: Vi kan prøve å forbinde over felles interesser, men latter er generelt en bedre måte å forholde seg til. Hvis de deler sin dypeste, mørkeste hemmelighet med deg, må du sørge for at du gjør det samme. En morsom historie gir deg sjansen til å le av noe. Hvis den pinlige historien er spesielt smertefull, bør du uttrykke empati for det de gikk gjennom.

42.) Spørsmål: Har du noen gang vurdert å vedta?

Hvorfor fungerer det: Folk adopterer av mange grunner. Annet enn en manglende evne til å få barn, er en av de vanligste grunnene fordi de faktisk bryr seg. Noen som ønsker å adoptere et andre eller et tredje barn vil generelt være en ekstremt medfølende, empatisk person.

43.) Spørsmål: Hvordan ser din perfekte dag ut?

Hvorfor fungerer det: Dette kan være en perfekt dag som de har hatt eller noe de håper på. Foruten å starte samtalen, vil dette spørsmålet også bidra til å øke vennens humør. Dagdrømmer om en perfekt dag eller husker en god begivenhet er alltid en lykkelig opplevelse.

44.) Spørsmål: Vil du helst gå til en film, spille eller musikalske?

Hvorfor fungerer det: Å spørre dette viser hvordan kultivert individet er. Kanskje deltok de i teater på videregående skole eller så mange Moulin Rouge. Uansett svaret, vil det vise noe nytt om bekjennelsen din.

45.) Spørsmål: Hva var det siste bildet du tok på telefonen din?

Hvorfor fungerer det: Svaret på dette er en grunnleggende måte å få samtalen på. De kan ha tatt et bilde fra en nylig tur eller av datterens første skritt. Uansett det oppriktige øyeblikket var det mest sannsynlig den siste semi-store hendelsen i livet deres. Som sådan er det en fin måte å starte en samtale på.

46.) Spørsmål: Vet du om din arv?

Hvorfor fungerer det: Familiehistorier og tradisjoner er alltid interessante. Å vokse opp, en av mine lærere pleide å samle med familien hennes hvert år for å lage pølse. Fra standard til uvanlig, kan disse historiene være svært opplysende.

47.) Spørsmål: Liker du sladder?

Hvorfor fungerer det: Blant kvinner er det vanligste svaret ja. De fleste damer vil ikke innrømme det, men det er noe hyggelig å dele hemmeligheter om medarbeidere og venner.

48.) Spørsmål: Hva var den siste gangen du løy?

Hvorfor fungerer det: Det er faktisk mennesker i verden som aldri har løyet. Din venn kan være en av disse personene, eller han / hun kan ha en engasjerende historie å fortelle om sin siste løgn. Blant voksne er den vanligste tingen å lyve om en sykdom. Å ringe i "syk" til arbeid er så vanlig at det er et populært tema i tegneserier.

49.) Spørsmål: Hva er noen av dine favorittfilmer?

Hvorfor fungerer det: Dette spørsmålet kan ikke være spennende, men det gir deg mulighet til å binde over felles interesser.

50.) Spørsmål: Hva er blodtypen din??

Hvorfor fungerer det: I USA er det mange som ikke egentlig kjenner blodtypen deres. Blant japansk, antas en persons blodtype å indikere deres personlighetstype.

51.) Spørsmål: Har du noen gang hatt en maraton? Hva er noen av dine treningsmål?

Hvorfor fungerer det: Et overraskende antall mennesker har en maraton som er oppført på sin bøtte liste. Hvis du deler de samme øvelsesmålene, kan du til og med ha en ny trenings kompis.

52.) Spørsmål: Hva er din favoritt type øl?

Hvorfor fungerer det: Er de en hipster som liker mikrobryggerier eller en fratgutt som går for Natural Ice? Dette spørsmålet kan avsløres på så mange nivåer. Hvis du ikke er sikker på hvordan du karakteriserer en drikkepreferanse, kan du alltid spørre din lokale barbud for en stereotype.

53.) Spørsmål: Hva førte deg til å komme inn i ditt nåværende karrierefelt?

Hvorfor fungerer det: Noen mennesker faller bare inn i en karriere. For de fleste arbeidstakere ble det valgt en karriere med utgangspunkt i en modell, tidligere erfaring eller en unik mulighet.

54.) Spørsmål: Har du noen gang blitt trukket av en politimann?

Hvorfor fungerer det: Som bilulykkeproblemet, har de fleste trolig blitt trukket over på et tidspunkt. Del historiene dine om den siste tiden du ble trukket over.

55.) Spørsmål: Hva gjør du for moro skyld?

Hvorfor fungerer det: Selv om du allerede har spurt om deres hobbyer, kan dette spørsmålet fortsatt få et annet svar. Noen kan nyte sin hobby, men deres ide om en morsom aktivitet kan være helt annerledes.

56.) Spørsmål: Er du gift??

Hvorfor fungerer det: Hvis dette er en dato, bør du allerede vite om de er gift. Med en ny venn er dette et godt spørsmål å spørre. Du kan spørre om sin ektefelle eller dele historier fra ditt eget forhold. De vil kanskje også dele historien om hvordan de møtte sin ektefelle.

57.) Spørsmål: Hva er en ting du har lært i livet?

Hvorfor fungerer det: Svaret på dette kan vise om de ser glasset som halvtomt eller fullt.

58.) Spørsmål: Har du noen barn?

Hvorfor fungerer det: Dette er et must-have spørsmål for en hvilken som helst dato. Enten du elsker eller hater barn, bør du være advart om noen barn som din dato har. Du må vite om du vil være en surrogatmor før ting begynner å bli alvorlig.

59.) Spørsmål: Vil du anbefale din karriere til noen andre?

Hvorfor fungerer det: Noen kan velge en karriere som de er lidenskapelige om og blir brent ut senere. Du kan spørre om å finne ut om de er glade for deres karrierevalg og hvordan de for øyeblikket føler seg om deres arbeidslinje.

60.) Spørsmål: Hva ville du være når du var barn?

Hvorfor fungerer det: Etter det forrige spørsmålet kan dette være et flott oppfølgingsforespørsel. Når vi lærer mer om livet og begrenser vårt fokus, kan en karriere drøm fra barndommen forsvinne. Disse spørsmålene vil belyse hvem de var og hvordan det sammenligner med hvem de har blitt.

61.) Spørsmål: Hvilken kultur er det mest interessante for deg?

Hvorfor fungerer det: Annet enn å avsløre et potensielt reisemål, vil dette spørsmålet vise deres nåværende interesser. Du bør også spørre hvordan de utviklet den interessen. De kan ha tatt en klasse på skolen eller hatt en venn fra den kulturen.

62.) Spørsmål: Hvem vil du møte??

Hvorfor fungerer det: Ikke alle kan møte sin favorittkjendis, men det er alltid interessant å finne ut hvem noen vil samhandle med.

63.) Spørsmål: Hva er din merkeligste vane?

Hvorfor fungerer det: Kanskje vennen din er OCD og kraner dørhåndtaket tre ganger. De kan ha spesielle håndkle-folding krav, en uvanlig pre-bed tradisjon eller en merkelig quirk. Dette spørsmålet bidrar til å humanisere dem og lar deg forholde seg til vennen din på et mer personlig nivå.

64.) Spørsmål: Vil du helst være stygg og leve for en evighet eller dø vakkert i løpet av året?

Hvorfor fungerer det: Morsomt å spørre, dette spørsmålet viser sine narsissistiske tendenser. En endring av dette spørsmålet ville være å spørre: "Vil du helst leve til 90 med perfekte mentale evner og en gammel kropp, eller avtagende mental funksjon og kroppen til en 50 år gammel?"

65.) Spørsmål: Hva er noen av tingene som gjør deg glad?

Hvorfor fungerer det: Du bør vite hvordan du gjør en venn, date eller partner glad. Når noen har en dårlig dag, kan du gjøre det bedre hvis du vet svaret på dette spørsmålet. En favoritt cupcake, en overraskelse fjellklatring tur eller et annet kjennskap til kjærlighet er alt som trengs for å snu noen dag rundt.

66.) Spørsmål: Har du noen gang prankkalt ringt noen? Hva sa du?

Hvorfor fungerer det: Nesten alle pranker kalles som tenåring eller barn. Noen av de bedre pranks er vel verdt å fortelle.

67.) Spørsmål: Hvem stoler du på livet ditt? Stoler du på noen?

Hvorfor fungerer det: Selv de fineste av mennesker kunne ha tillitsspørsmål. En manglende evne til å stole betyr ikke at du ikke kan være med en fyr. Det betyr bare at du må jobbe litt vanskeligere når du tjener tillit.

68.) Spørsmål: Er det noen du vil dø for?

Hvorfor fungerer det: Dette er et veldig alvorlig spørsmål. De må kanskje aldri leve opp til svaret ditt, men du bør ikke ta svaret lett. Hvem din venn ville dø for indikerer de menneskene de bryr seg om.

69.) Spørsmål: Kommer du sammen med familien din?

Hvorfor fungerer det: Alle sier at de har en gal familie, men noen faktisk gjør det. Når du blir kjent med noen ganske bra, kan du stille dette spørsmålet for å finne ut hvor sterk deres familieforhold er.

70.) Spørsmål: Er det en situasjon hvor du vil torturere noen? Hvem ville det være og hvorfor?

Hvorfor fungerer det: Vitenskapelige studier har vist at den gjennomsnittlige personen kan og vil torturere hvis den blir satt i en bestemt situasjon. Selv uten å være i dårlig situasjon, er det tilfeller der en normal, omsorgsfull person kunne gjøre uutslettelige ting. Vanlige svar inkluderer torturering for et familiemedlem eller for å beskytte et stort antall mennesker. Vær forsiktig med dette spørsmålet fordi det kan forvandles til en oppvarmet debatt.

71.) Spørsmål: Du oppdager at barnet ditt var blandet opp ved fødselen, gjorde det til en sykehusfeil. Vil du ha det biologiske barnet ditt eller det du har vokst til å elske?

Hvorfor fungerer det: Hvis du har problemer med å lage samtaler, snakker du om unike, rare situasjoner som dette kan bidra til å katalysere en interessant samtale.

72.) Spørsmål: Vil du være villig til å spise en bolle med crickets for $ 5000? En million dollar?

Hvorfor fungerer det: Igjen, dette er et annet spørsmål som bare er ment for moro skyld.

73.) Spørsmål: Vil du ligge i retten for å redde en venn fra livet i fengsel?

Hvorfor fungerer det: Dette spørsmålet avslører hvor sterkt de verdsetter etter reglene og er ærlige. Det indikerer også kvaliteten på deres personlige forhold. Vil du ligge i retten og risikere skadeutgifter for å redde en venn?

74.) Spørsmål: Hva er det første du tenker på når du våkner? Hva er ditt morgenritual?

Hvorfor det fungerer: Er vennen din en morgenperson? Skriver de en roman før de går på jobb? Eller er de typen person som ruller ut av sengen før de dash ut av døren?

75.) Spørsmål: Hvis du kunne ha noen supermakt, hva ville det være?

Hvorfor fungerer det: Ifølge drømanalytikere, viser våre drømmer om natten hvordan vi føler. Folk som ønsker å fly, søker etter frihet eller rømning. Personer som ønsker super styrke føler at de mangler empowerment i sitt normale liv. Enda viktigere, bør du spørre hva de ville gjøre hvis de hadde sin drøm supermakt.

76.) Spørsmål: Hvis du kunne gjøre noe akkurat nå, hva ville det være?

Hvorfor fungerer det: Hvis du er på en dato, vil svaret forhåpentligvis være at han vil være der med deg. Annet enn dette corny, romantisk svar, kunne andre svar belyse noons mål eller deres favoritttid.

77.) Spørsmål: Tror du at barn skal være skjermet fra tristhet?

Hvorfor fungerer det: Å svare på dette spørsmålet er ganske tøft. Selv om barn skal beskyttes mot tragedier og misbruk, er det ikke alltid mulig. I tillegg må de lære å føle seg med negative følelser en dag. Å bestemme når den dagen kommer, kan være vanskelig for selv de beste foreldrene.

78.) Spørsmål: Hva er spørsmålet du virkelig hater å svare på?

Hvorfor det fungerer: Gode nyheter: Ved å stille dette spørsmålet, forhindrer du deg fra å spørre den de faktisk hater å svare på. Som en sidevinst, vil de mest sannsynlig svare på det hatede spørsmålet.

79.) Spørsmål: Hvis du kunne våkne opp i andres kropp, som er kroppen ville du velge?

Hvorfor fungerer det: Vi blir stadig bombardert med mediebilder som forteller oss hva vi skal se ut og hva vi skal gjøre for å være attraktive. Hvis vi skal tilbringe mange av våre liv for å bekymre seg om utseende, kan vi like godt ha det gøy med det ved å bruke spørsmål som dette.

80.) Spørsmål: Hvis du var på en øde øy, hvem vil du medbringe med deg?

Hvorfor fungerer det: Dette kan være et vanskelig spørsmål å svare på. Du vil ha noen morsomme og interessante, men avslappende nok til å være rundt 24/7.

81.) Spørsmål: Hva har vært din største utfordring?

Hvorfor fungerer det: Igjen, dette er en utmerket måte å oppdage sine mål på.

82.) Spørsmål: Hvis du skulle spise det samme måltidet for resten av livet ditt, hva ville det være?

Hvorfor fungerer det: Når du sitter fast for noe å si, er slike spørsmål morsomme.

83.) Spørsmål: Hvis du hadde alle pengene i verden, hvordan ville du bruke tiden din?

Hvorfor fungerer det: Hvis de allerede bruker tid på hvordan de vil, har du møtt en ekstremt velbalansert person.

84.) Spørsmål: Tror du at høyskole eller livserfaring forbereder deg bedre til jobb?

Hvorfor fungerer det: Akademikere kan argumentere, men det er noen poeng å bli gjort til fordel for livserfaring.

85.) Spørsmål: Hva er ditt favorittminne?

Hvorfor fungerer det: Deling av favorittminner er en utmerket måte å finne ut mer om dem.

86.) Spørsmål: Hva var din favoritt ting å gjøre i gymklassen?

Hvorfor fungerer det: Hvis du er på en dato, kan dette spørsmålet være en god ide for en fremtidig dato. Klatring, noen?

87.) Spørsmål: Hvis du var kunstner, hva ville være ditt medium?

Hvorfor fungerer det: Er de mer av en oljemaleri eller en skulptur? Eller, selvfølgelig, er det kunstneren som gjorde Jomfru Maria ut av elefantmusk ...

88.) Spørsmål: Hva er en ting du mener skal undervises i skolen og ikke?

Hvorfor fungerer det: Dette svaret kan utvikles fra deres livserfaring eller klassene de tok på college. Det moderne utdanningssystemet trenger en overhaling, så det er mange svar tilgjengelig.

89.) Spørsmål: Spiller du et instrument?

Hvorfor fungerer det: Mange spilte et instrument som barn eller var i et band. Å dele historier og spille sammen kan være morsomt for dere begge.

90.) Spørsmål: Hva sier ditt nåværende liv om hvem du er?

Hvorfor fungerer det: Våre beslutninger, uunngåelige hendelser og kjære spiller en viktig rolle i hvem vi er. Ut av disse faktorene er det våre beslutninger som er mest interessante.

91.) Spørsmål: Hva er det lengst som du har gått uten søvn? Hvorfor?

Hvorfor fungerer det: De fleste mennesker elsker søvn og vil aldri velge å slutte å sove. Lære hvorfor de holdt seg så sent er like viktig som det faktum at de gjorde det.

92.) Spørsmål: Hvis noen ga deg en hjernevaskemaskin, hvem ville du bruke den på? Hvorfor?

Hvorfor fungerer det: Gjennom årene har de kanskje hatt et pinlig øyeblikk, en dårlig oppbrudd eller en tragedie som de vil slette fra deres sinn. For pinlige øyeblikk, vil de kanskje slette det fra tankene til noen andre også.

93.) Spørsmål: Hva er den merkeligste tingen du noensinne spiser?

Hvorfor fungerer det: Dette spørsmålet kan deles inn i de merkeligste matvarer fra barndommen og som voksen. Barn spiser ofte bugs eller lignende, men voksne velger hva de spiser. Et skudd av slangegift eller en bit av blekksprut har sannsynligvis en uvanlig historie.

94.) Spørsmål: Hva skryter deg når du er trist?

Hvorfor fungerer det: I tillegg til å lære hva de liker, vil dette svaret vise hvordan du kan oppmuntre dem på en dårlig dag.

95.) Spørsmål: Hva er den eneste tingen du alltid mister.

Hvorfor fungerer det: Denne listen vil trolig bli toppet av nøkler og mobiltelefoner.

96.) Spørsmål: Fortell meg om noe som skjedde med deg at du ikke har noen forklaring på.

Hvorfor fungerer det: Du kan ikke tro på spøkelser, men det er alltid uhyggelige ting som oppstår uten en merkbar grunn. Samle rundt leirbålet og forberede seg på å bli fascinert.

97) Spørsmål: Hva er ditt favorittord?

Hvorfor fungerer det: Bibliofiler og grammatikere elsker slike spørsmål.

98.) Spørsmål: Er det noen som går til deg for å få råd?

Hvorfor fungerer det: Hvis du løper ut av ting å spørre, kan dette være et anstendig spørsmål.

99.) Spørsmål: Hva gjorde du på din siste bursdag?

Hvorfor fungerer det: En bursdag er en av de få dagene som nesten alle kan komme seg av arbeid og bruke hvordan de vil. Hva noen velger å gjøre på bursdagen deres, viser hva de bryr seg om. Hvem de tilbringer sin bursdag med viser hvem de bryr seg om.

100.) Spørsmål: Er det noe jeg burde vite?

Hvorfor fungerer det: Dette er en god tid for en dato for å dele noen barn, farlige sykdommer og kriminell historie. Det betyr også at du kan minne dem om fremtiden som du spurte om deres fortid. For et nytt bekjentskap er dette spørsmålet en sjanse for at de skal fortelle deg noe du aldri trodde å spørre.

Disse spørsmålene til å spørre folk rundt deg er utformet for å få samtalen til å gå. Alt fra morsomme til seriøse emner, vil disse spørsmålene hjelpe deg med å finne ut mer om menneskene rundt deg. Hvis du har en favoritt eller en ide for et spørsmål som vi har glemt å liste, legg det inn i kommentarseksjonen nedenfor!

Leave A Comment

89 − 82 =