10 mest smertefulle steder å få en tatovering for jenter

Tatoveringer er unike mesterverk der en person kan uttrykke sin kreativitet og lidenskap, kanskje til og med hylle noen eller noe i livet. Men som du kanskje kan forestille deg, kommer de ikke helt smertefri. Selv om enkelte steder kan være helt tolerante med bare små mengder smerte utstrålet (sjekk ut denne listen over de 10 minst smertefulle tatoveringsstedene for jenter), er andre steder gut-wrenching og utrolig smertefulle - du vet, den typen smerte som forlater din øynene vanner og neglene dine graver inn i stolen. For å unngå situasjoner som disse - eller i det minste være forberedt på dem - har vi utarbeidet en liste over de 10 mest smertefulle tatoveringsstedene for jenter.

9a9496c37579429259867ffdb79543c8

1. Mellomarm / albue

Midten Arm Elbow tattoo

Ermer - enten halv eller full - er utrolig populære tatoveringer i både mannlige og kvinnelige samfunn. Og mens den øverste halvdelen av armen og den nedre halvdelen er en bris, er det midt på armen som gir deg mest mulig trøbbel. Midt i armens døde midtpunkt er du hvor du uten tvil vil føle deg mest smerte - både på armens arm (albuen) og på innsiden. Hvis du går på ermetruten, er det ingen måte å unngå dette. Men hvis du ikke og bare vil ha en enkel arm tat, anbefaler jeg å holde deg borte fra midten.

2. Mellomben / knute

Midten Leg Knee tattoo

På samme måte som du vil unngå midten av armen til enhver pris (hvis mulig), gjelder det samme for midten av benet ditt også. Nå vet jeg at kneet ikke er det vanligste stedet å sporte en tatovering - men hvis du søker en full bein, må du til slutt få kneet å komme i kontakt med nålen. Og la meg fortelle deg - det er INTENSE, så jeg håper du har en virkelig kul tat ide.

3. Bikini Line

Bikini Line tattoo

Du vet at forferdelig følelse du får når du går inn for å få din bikinilinje vokst? Yeah. Forestill deg nå at smerte ganger minst hundre, om ikke to hundre. Det er det du kan forvente hvis du bestemmer deg for å ha en tatovering som kommer hvor som helst i nærheten av bikinilinjen din. Heldigvis er dette ikke et veldig populært sted for en tat til å begynne med, men noe fulle ben tatoveringer går helt opp - som selvfølgelig når denne linjen. Hvis det er tilfelle, trenger du kanskje bare å griste tennene og bar med smerten for å fullføre din fred.

4. føtter

føtter tattoo

Feet tatoveringer har blitt utrolig populært i den kvinnelige tatovering samfunnet de siste årene. Ikke bare ser de utrosa søte ut med ditt favorittpar sandaler, men de er også gjemt av syne - noe som er et ideelt sted for de som ikke vil ha synlige tatoveringer. Men jeg må advare deg: Mens disse fottatoveringene kan være helt søte i alle ord, er de ganske smertefulle. Jeg mener, med den tynne huden og blodårene og beinene dukker ut hver eneste vei, er jeg sikker på at dette ikke kom som en stor overraskelse - riktig?

5. Butt

rumpe tattoo

Det er riktig - din rumpe håndterer ikke smerter veldig bra. Så hvis du er i markedet for en tatovering som er ute av syne, foreslår jeg at du velger en lettere plassering som magen eller ryggen. Men hvis du virkelig, virkelig trenger din rumpe merket opp med noe dumt eller strålende, bare vær forberedt på en svært ubehagelig tid.

6. Midtback

Midten Back tattoo

Har du noen gang lagt merke til at folk flest kommer opp med tatoveringer på den øverste halvdelen eller nederste halvdel av ryggen? Har du noen gang tenkt at det kan være en grunn til dette som ikke er rent kosmetisk? Ok, så tatoveringer på baksiden av skulderen, over ryggen, og over baksiden (trampstempel), se fint ut, det er mer til historien: midtbacken gjør vondt. Ganske dårlig. Så med mindre du går for et helt bakstykke, anbefaler jeg sterkt å bo på toppen eller bunnen - ikke midt.

7. Ryggraden

Ryggrad tattoo

Bare tenker på at en nål er narkotika nedover ryggraden, gir meg dristende - hva med deg? Dessverre for oss, er øvre nakke tatoveringer direkte på ryggraden stadig mer populær i den kvinnelige tatovering samfunnet. Og ja, jeg er helt enig i at de ser fine, feminine og bedårende - men er de verdt PAINEN? Ryggraden er et følsomt område. Med mindre du virkelig ønsker det, og det er ingen å snakke deg ut av det, foreslår jeg å velge et annet sted - eller ha noe praktisk å synke tennene inn i mens de blærer deg opp.

8. Hodet

hode tattoo

Så hodet er ikke et ekte populært sted å få en tatovering, men hei-noen jenter gjør det! Og hvis du har tøft å få tak i hodet tatovering, mer kraft til deg. Men som du kan forestille deg, har hodetatoer skadet seg ganske dårlig. Det er ingenting som vil få deg til å skrike i smerte eller gråte, men det vil definitivt forlate deg med knuste øyne og en ubehagelig følelse gjennom hele kroppen din. Oh, og den summende rett ved siden av øret ditt, og alt gjennom hodet ditt kan bli litt irriterende også!

9. Armpit

armhule tattoo

Armhulen? Hei, noen mennesker gjør det! Men mesteparten av tiden armhulene noen gang kommer i kontakt med en nål er hvis noe gjør en erme eller en stor tatovering nær toppen av arm / skulder. Hvis det er tilfelle, vil du egentlig ikke ha et valg, men å suge det opp og komme igjennom det.

10. Innerarm

indre arm tattoo

Har du noen gang innsett hvor følsom den indre huden på den øverste halvdelen av armen er? Det er ikke veldig tykt og det er nok av nerveender plassert der. Jeg antar det er derfor de fleste velger utsiden av armen for å få sine tatoveringer ferdig. Men igjen, for en hel eller halv erme, forlater den indre armen uten tilsyn er bare umulig. Det kommer til å skade - ikke så ille som noen av disse andre stedene - men vær forberedt på en veldig ubehagelig tid.

Husk alltid at alle har en annen smertetoleranse. Du kan se på noen av disse stedene og si, "Egentlig? Det gjorde ikke vondt i det hele tatt "! Men til andre kan det være FORFERDELIG!

Hva synes du er de mest smertefulle stedene for en tatovering?

Leave A Comment

54 − 45 =