10 mest interessante jobber

Det er mange jobber tilgjengelig i arbeidsstyrken som spenner fra å være en regnskapsfører til å teste ut videospill. Ideelt sett vil du finne en jobb du kan gjøre, og som du egentlig liker å gjøre. Avhengig av dine interesser, vil du kanskje ha en eller flere av jobbene på denne listen. Hvis vi har glemt noen av dine favoritt, mest interessante jobber, vennligst legg igjen en kommentar nederst på listen!

spion

1. Spion

Lønnsats: $ 55,470 til $ 104,140

Krav: For å bli ansatt som spion, vil du sannsynligvis trenge en høyskole grad. Ofte spioner major i fag som historie, økonomi, lov, politikk og geografi. Uansett hvilket land du er i, må du ha pass og et statsborgerskap fra det landet. Når du søker, vil du bli oppdaget gjennom en rekke intervjuer og bakgrunnskontroller. På grunn av dette kan ansettelsesprosessen ta seks måneder eller lenger.

Beskrivelse: Kjent som en etterretningsoffiser, kan en spion jobbe bak en dataskjerm i USA eller i utlandet. Hvis du er spion, må du være utmerket til å holde hemmeligheter og lyve. Hvis du er stasjonert i utlandet, kan du bli plassert i diplomatkontoret eller i en bedrift som din forsiden. Inntil du går i pensjon (og selv da sier mange spioner aldri), du vil ikke kunne fortelle vennene dine eller familie hva du egentlig gjør. I stedet bruker du livet ditt til nasjonen din og gir intelligens om sikkerhet, økonomiske og forsvarsspørsmål.

disney

2. Disney karakter

Lønnsats: Rundt $ 54,995

Krav: Du trenger ikke å få en høyskole grad å bli en Disney karakter. I stedet trenger du riktig utseende og personlighet. Du bør også ha mye erfaring med å handle eller danse. Avhengig av skolen din, kan du til og med kunne få nok erfaring på videregående skole for å bli med i Disney-selskapet.

Beskrivelse: Dette er en av de mest interessante jobbene for folk som har et talent for å handle eller danse. For å bli ansatt må du gjøre en audisjon som tester din holdning, bevegelse og fysiske evner. Disse audisjonene blir vanligvis gjennomført i Orlando, Florida eller Anaheim, California av Disney-selskapet. Hvis valgt, vil du ende opp med å sette inn mange timer og få barn til å smile.

hagebruk

3. Gartneri

Lønnsats: $ 76 940

Krav: For å få en jobb som gartneri, må du registrere deg på et gartneri på et universitet. Avhengig av de nøyaktige jobbkravene, kan du kanskje bruke gartnerapi-programmer på nettet. Praktikopphold og feltopplevelse vil bidra til å forbedre ditt CV og sikre at du faktisk får drømmejobb.

Beskrivelse: Når du er en hagebruksterapeut, kommer du til å jobbe med planter og mennesker. Ulike rehabiliteringsklinikker, psykologiske behandlinger og sykehus bruker planting som en måte å behandle fysiske og psykologiske problemer på. For å finne ut mer om dette spennende karrierefeltet, finn et høyskoleprogram som spesialiserer seg på emnet og arrangere en campus-tur.

Kunst

4. Art Restorer

Lønnsats: Rundt $ 50.690

Krav: Forbered deg på å oppleve Da Vinci-koden i det virkelige livet som en profesjonell kunstgjenoppreder. For å få en jobb i dette feltet, kan det hende du må ha en grad i kunstemner som restaurering eller tekstiler. Noen personer med erfaring og kunstnerisk talent kan være i stand til å jobbe rundt graden. I tillegg må du forstå historien og betydningen rundt kunsten du gjenoppretter. Siden dette er et høyt spesialisert gradfelt, vil du ha lærling med et av de store navnene i bransjen når du lærer tauene.

Beskrivelse: Normalt jobber kunst restauratører i museer, kunstgallerier eller med private samlere. Hele jobben er å gjenopprette kunsten slik at den ser ut som den er i sin opprinnelige tilstand. Siden kunst forverres gjennom årene, må du legge mye arbeid i å fikse det.

feng shui

5. Feng Shui konsulent

Lønnsats: Rundt $ 44.000

Krav: Generelt må du lese bøker og få formell opplæring for å lykkes på dette feltet. I vest er mange konsulenter faktisk selvutdannet om emnet.

Beskrivelse: Hvis du elsker kunst og holder livet i balanse, er Feng Shui det rette programmet for deg. Denne gamle kinesiske vitenskapen bidrar til å balansere verden rundt deg, slik at du kan leve et sunnere, lykkeligere og mer velstående liv. Når du har kunnskap om at du må være en Feng Shui konsulent, vil du begynne å bygge din virksomhet gjennom visittkort, markedsføring og opprettelse av et kontor. Ord-til-munn referanser vil gå langt i retning av å forbedre fortjenesten.

brygge

6. Brew Master

Lønnsats: Rundt $ 49, 536

Krav: For å komme i gang som brygemester, kan du studere på skoler som American Brewers Guild eller Siebeel Institute of Technology. Mange mikrobryggerier starter også som garasjobaserte operasjoner, slik at du alltid kan jobbe deg opp ved å oppnå egen erfaring.

Beskrivelse: Hvis du liker å blande ting og drikke øl, er dette jobben for deg. Fra å lage konsepter, teste ut øl og markedsføre et produkt, får brygmesteren å gjøre et bredt spekter av aktiviteter. Vestkysten stater som Oregon, California og Washington har noen av de høyeste tettheter mikrobryggerier, så disse områdene vil være noe av det beste å gå til når du starter din karriere.

kropp

7. Kroppsmaler

Lønnsats: Fra $ 18 000 til $ 102 000

Krav: Du trenger ikke å få en grad til å være en kroppsmaler. Alt du trenger er kunstnerisk talent, en profesjonell holdning og kreativitet. Siden du sannsynligvis må kjøre den som din egen bedrift, vil du også trenge noen forretningsmessige ferdigheter.

Beskrivelse: Kroppsmalerne jobber på festivaler, messer og skolearrangementer for å male ansikter eller kropper. I noen tilfeller jobber de beste kroppsmalerne i Hollywood hvor de forbereder skuespillere for øyeblikket på sølvskjermen.

video game

8. Videospilletester

Lønnsats: Rundt $ 71.685

Krav: Kravene til denne jobben er minimal. Åpenbart må du være god på videospill hvis du skal teste det ut. En grad i spilldesign eller datavitenskap kan også hjelpe.

Beskrivelse: Når du er en videospilletester, kommer du til å eksperimentere med funksjonaliteten til hvert spill. Til tider må du kanskje undersøke konkurransespill, slik at bedriftens spill er det beste.

parfyme

9. Fragrance Chemist

Lønnsats: Rundt $ 60.000

Krav: Selv om det høres ut som en lett nok jobb, blir det mye arbeid å bli en duftkemiker. Du må være god i kjemi og biokjemi, så de fleste søkere har en bachelor, mastergrad eller doktorgradsutdanning i ett av disse feltene.

Beskrivelse: Duftkemister bruker dagene sine til å teste ut blandinger av forskjellige molekyler og formler for å skape de beste parfymer. Disse duftene kan brukes i lotion, såpe, cologne eller parfyme.

vulkaner

10. Volcanologist

Lønnsats: Fra $ 30.000 til $ 50.000

Krav: Hvis du vil leve et liv på kanten, er det en volcanologist som jobber for deg. For å bli en volcanologist, må du få minst en lavere grad i geografi, geologi, kjemi eller jordfag. De fleste stillinger i dette feltet vil også forvente en mastergrad eller doktorgrad, og en avansert grad vil øke sjansene for å bli ansatt.

Beskrivelse: Personer i dette feltet test og se vulkaner for å se om de vil bli aktive. De reiser verden og ser på sovende, utdøde og aktive vulkaner, og de kan forutsi utbrudd. Noen vulkanologer jobber også på feltene som undervisning, forskning eller for regjeringen.

Leave A Comment

+ 49 = 57