Viimeisimmät Timanttisormukset mallit Tyylit elämässä

Timantti on osoittautunut ikuiseksi tunnusmerkkiseksi rakkaudeksi ja perinteiseksi kauneudeksi ikuisella kimalluksella ja voimalla, koska se symboloi poikkeuksellista koruosaa jokaisen vaatekaapin kokoelmassa. Kauniilla ranteillasi mikään ei voi olla ansaitsevampi kuin timanttibändi -mallit. Kun otetaan huomioon, miten kulta ja timanttisormukset muuttuivat hinnoittelun korkealaatuisiksi koruiksi, tärkeä tarve käyttää Bangleja ja sen pääsy muotimaailmalle on vain kasvattanut arvoaan.

timantti rannerengas-malleja

Timanttikauluksen tyylikkyys ja tyyli yksinkertaistaisivat yksinkertaisesti persoonallisuutesi kauneutta ja viehätystä! Sanotaan, että timantit ovat ikuisesti tai timantit ovat tytön paras ja rakastettava ystävä! Tyylikkäät ja tyylikkäät timanttikorut, kuten timanttisormukset, tekevät suuren lisävarusteen kaikkiin tilanteisiin ja sopivat kaikenlaisiin asuihin.

Muotoilut Diamond Bangles:

Bangles yksilöllisesti määritellä Intian perintöä ja kulttuuria ja nämä ovat melko perinteisiä koruja ja mieluummin käytettävä pareittain. Nämä timantti-intialaista mallia käyttävät naiset useaan otteeseen monien aikojen ajan merkiksi avioliitosta tai yksinkertaisesti etnisen ilmeen ilmentämisestä. Hanki ihastuttavat ja top 15 viimeisimmät mallit Diamond Bangles täältä.

1. Karkeat timanttisormukset Ruby Stonesillä:

leikkaamattomat timantti--renkaat-with-Ruby-stones1

Timanttikuvio kuvaa sen arvoa ja vaikuttaa merkittävästi sen iloisuuteen, tuikelevuuteen ja selkeyteen. Siksi timantin leikkauksella on valtavasti vaikutusta tapaan, jolla timantti-syyt valotetaan tanssimaan. Muuten, valitsemalla edellä esitetyt mallit timantti Bangles kanssa leikkaamatonta ja ruby ​​kiviä on syytä molemmat on työtä tyylikäs näköinen.

2. Diamond Cubic Zirkonia Design Bangles:

Diamond-kuutio-zirkoniumoksidi-suunnittelu-bangles2

Jos aiot perinteisen ulkoasun ja korostuksen korostamiseen, erityisesti timanttisormukset indian kenkiä, menossa kuutiomainen Zirkonia malli Bangles voisi varmasti olla hyvä ja viisas valinta. Nämä rannekkeet ovat monipuolisia ja pitävät arvokkaan paikan naisten sydämessä, erityisesti Intian alkupuolella.

3. Kukat American Diamond Bangles:

kukka-muotoilu timantti-bangles3

Kukka-suunnittelu Amerikkalaisista timanteista tehdyt timanttiketjut haluavat piristää ulkonäköä semi-perinteisellä asuilla, joka sekoittuu hyvin moderniin ulkoasuun, joka näyttää molemmat sivut leikkiseltä itsestään. Tämän rintaneulan meneminen on helppo valinta, koska tämä näyttää aikaiselta.

Katso lisää: Naisten rannerengas rannerenkaita

4. Galaxy Broad Diamond Ruby Bangles:

galaxy-laaja-timantti-Ruby-bangles4

Galaxy-leveät timanttikorkit rubiinin ja smaragdin kivillä ovat varmasti helppo valita muotia, sillä ne ovat täydentäviä värejä, jotka ovat melko hyvin ja jotka jäävät hienoiksi lisävarusteiksi, kun ne kuluvat fuusioryhmien kanssa.

5. Laadukkaat Diamond Chic Bangles:

laaja-timantti-tyylikäs-bangles5

Chic-rannekkeet ovat kaiken ikäisten naisten hyvin haettuja malleja, kun he haluavat kevyemmät korut uusimmissa kuvioissa. Varmista kuitenkin, että viittaat kokoon, joka sopii sinulle, koska se on kaikkein tärkeimpiä asioita.

6. Eksoottinen kokoelma Diamond Bangles:

eksoottisia-kokoelma-of-timantti-bangles6

Nainen, joka pukeutui tähän eksoottiseen timanttikorkkakokoelmaan, voisi tuntea tyylikkään, koska nämä rannerenkaiset smaragdin timantilla eksponentiaalisesti parantavat koko kaunista kaunia,.

7. Designer Diamond Bangles:

designer-timantti-bangles7

Suunnittelija timanttisormukset näyttävät erinomaisilta kauniilta ja korostavat herkän ranneesi kauneutta. Tätä ei voi korvata toistensa kesken, sillä se kipisee ja ylpeilee naisen kauneutta.

8. Yhden rivin timanttisormukset:

yksilinjainen-timantti-bangles8

Yksittäiset vuoratut timanttisormukset ovat kaikkein ihastuttavia malleja, joissa useimmat naiset etsivät tätä yksinkertaista mutta tyylikästä muotoilua, jolla on vakio muotoilu yhdellä rivillä timanttikiviä, jotka on muotoiltu kukkakuvioon.

9. Solitaire Cut Diamond Bangles:

Solitaire-cut-timantti-bangles9

Solitaire Cut timanttisormukset, jotka on valmistettu timantti- ja ruby-kiviyhdistelmästä, johtavat kahteen sävyyn ja kolmeen sävyyn, joissa on timantti ja rubiinit. Kivet on järjestetty siististi helmirakenteella molemmissa päissä.

Katso lisää: Intian helmikorvakorut

10. Perinteiset timanttisormukset:

perinteinen-timantti-bangles10

Perinteiset timanttiketjut, joissa on kaksi vinokiviä, ovat täydellinen valinta naisten pukuun. Mitään muuta muotoilua kauneutta ei voi korvata perinteisellä timanttisormilla, koska niitä on käytetty poikkeuksetta aikakauden jälkeen.

11. American Styled Diamond Bangles:

American-tyylistä-timantti-bangles11

Timanttikiviä ympäröivät amerikkalaiset timanttisormukset ovat erinomaisesti suunniteltuja ja houkuttelevia, kun ne kuluvat, ja tämä on tehnyt runsaasti naisia ​​ylpeänä. Tämä on täydellinen kokoelma häät ja kaikenlaiset osapuolet, koska tämä sopii kaikenlaisiin asuihin.

12. Upea perinteinen Ruby Emerald Designer Bangles:

upea perinteisiä-Ruby-Emerald-designer-bangles12

Näiden hämmästyttävien perinteisten Ruby Emerald -suunnittelijoiden timanttisormukset ovat unohdettu houkuttelemalla suurempaa yleisöä, koska tämä on eräänlainen solitaire-muotoilu, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

13. Studded Stones Diamond Bangles:

nastoitettu-kivet-timantti-bangles13

Tämä rannekoru on valmistettu timantilla ja kulta, jossa zerkon kivet on asetettu erittäin kauniisti kukka suunnittelu ja tämä rannerengas asetetaan 4 kappaletta timantti Bangles eri kokoja, kuten 2,4, 2,6, 2,8 ja päällystetty hopea kultainen ja hopea rodium pinnoitus kutsutaan ganga yamuna pinnoitus. Nämä timanttisormukset ovat laadukkaita ja tämä on yksi uusimpia muotoja sääli timantti jalokiviä.

Katso lisää: Hopea Bangles mallit

14. Surat Diamonds Perinteinen Two Tone Indian Style Designer Bangles:

Surat-timantit perinteiset-kaksiväriset-intialaistyylinen-designer-bangles14

Surat Diamonds perinteiset kaksi sävyä Intian tyyliin suunnittelija Bangles ovat paras kohteliaisuus tai kaikki asusteet tekevät täydellisen lisävarusteen. Näiden timanttikaramellien mallit antavat ulkoasu taitaville ja komeille joko perinteisillä tai trendikkäillä asuilla.

15. Collaborative Kada Diamond Bangle:

yhteistyöhön-kada-timantti-bangle15

Yhteistyökykyiset timanttisormukset ovat uusimmat timanttisormukset ja suosituin tyyli timanttisormuksista, koska se on laajempi ja laajempi muotoilu, jossa on kaksi riviä timanttia ja neulotaan rubiinin kiviä kukkakuvioon sisäpuolella, mikä tekee täydellisistä väriyhdistelmistä antaen suuren ja elegantin ilmeen.

Kauneus sivulle, timanttisormusten ostaminen voi olla pelottava yritys, jos et ole varma siitä, että olet perehtynyt siihen, mitä ostat sen arvoisena. Yleensä, kun ihmiset ajattelevat timantti koruja, ne välittömästi liittää sen fanciest kappaletta, jotka sopivat vain muutamia kertoja. Mutta todellisuudessa naiset, jotka rakastavat timantti tietää, että on olemassa tonnia malleja timantti Bangles saatavilla, jotka ovat vähemmän ja ovat täydellisiä rento joka päivä kulumista.

Kun ostat kalliita asioita, sinun on oltava todella huolissaan laatutekijästä. Nykyään useimmilla yrityksillä oli omat räätälöidyt muotikorujen kokoelmat. Sanoen, että kaikki raivotaineiden osto on siirtynyt digitaaliseen tilaan viime vuosina ja oikein, jotta voit saada miljoonia ja miljardeja malleja, joista voit valita, kun ostat Bangles-verkkoa. Internet on nyt tulossa suosittu alue tehdä ostoksia ja tietenkin ostaa Internetin kautta on nopea ja ongelmaton erityisesti timantti Bangles.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 4