Top 9 Intian hopea temppeliharrasteet | Tyylit elämässä

Ihmiset ovat menossa hulluksi perinteisistä, vielä kehittymässä olevista temppeliharjoista nykyään. Temppelikoru on suunnitellut temppelitaide ja se on muotoiltu käyttäen erilaisia ​​muotoja, malleja ja rakenteita. Hopean temppelin korut ovat yleensä mieluummin häät ja juhla-ajat.

Se täydentää täydellisesti perinteisiä tilaisuuksia ja näyttää siten täysin ihastuttavilta etnisten intialaisten asujen kanssa.

Intialainen hopeakorut:

Tässä on joitain äärimmäisen upeita ja ihastuttavia temppelihopeaketjuja Intiassa, jotka varastaisivat sydämesi.

1. Upea temppeli hopea koruja kaulakoru ja korvakorut:

upeat-temppeli-hopea-koruja-kaulakoru-ja-korvakorut

Hopean temppelin koru, joka on asetettu kukka-kaiverrettu muotoilu, on varsin houkutteleva perinteiseen näkemykseen. Vastaavat korvakorut saavat riikinkukon, jossa on pienet jingit. Vahva, rakennettu kaula-aukko antaa täydellisen silmän kaulaa upealle ulkonäölle erityisesti etnisissä sareeissä ja chaniya cholisissa.

2. Temppeli hopeakorut riipus:

Temple-hopea-koruja-riipus

Temppelikoruilla on periaatteessa kuva Jumalasta tai jumalattaresta sen kanssa. Koru on antaa riikinkukon muotoilu Natrajin tunnetulla paikalla, joka tunnetaan myös nimellä Shiva. Suunnitteluun kuuluu myös helmirakenne, joka on myös kohokuvioitu osa hopeaa. Se antaa loistavan haun perinteiselle kulumiselle ja enimmäkseen tansseille kuten Bharatnatyamille.

3. Silver Temple Korut Kaulakoru:

hopea-temppeli-koru-kaulakoru

Pitkä kaula-aukko, joka symboloi rakkautta ja iankaikkisuutta, on Radha Krishnan muotoilu. Pitkän kaulan koruissa on paksu lanka, joka antaa toisiinsa liuskekuvion. Kaunis riipus osoittaa loputtoman rakkauden. Se on paras läsnä rakastetuksi tekemään perinteisiä outoja, kuten sareeja.

4. Hopean vyötärönauhan temppelin korut:

hopea-vyötärö-vyön-temppeli-korujen

Etsitkö jotain erilaista ja hämmästyttävää erikoistapahtumaan tai festivaaliin! Kokeile tätä hopeaa vyötärövyö, jossa jumalattaren symbolit näyttävät erilaisilta ja kauniilta. Suunnittelu voi olla ylpeä festivaaleille kuten diwali, Lakshmi pujan jne. Kanjivaram sarees.

5. Hopeinen temppeli kaulakoru ja rannerengas asetettu:

hopea-temppeli-kaulakoru-ja-rannerengas-setti

Ei vain säännöllisesti tai festivaali kulumista, hopea koruja on nyt myös käyttävät morsiamet on lumoava ulkonäkö heidän erityinen päivä. Sarja koostuu keskikokoisesta kaula-suunnittelusta, jossa on useita pyöreitä charmia, korvakoruja, rannerenkaita ja vyötärönauhaa. Kaikki nämä antavat täydellisen kulumisen morsiuksille. Voit myös liittää maang tikka sen kanssa sarjan täydentämiseksi.

6. Hopea temppeli Korut haar helmet:

hopea-temppeli-korujen-Haar-with-helmiä

Jos rakastat pitkät ja klassiset kaulakorut, jotka perinteisesti tunnetaan haarsina, voit kokeilla tätä hämmästyttävää muotoilua. Tämä yksinkertainen ja tyylikkäästi helmillä varustettu kolmena kerroksena oleva nauha tekisi sinusta näyttävän upealta. Voit myös käyttää tätä haartaa perinteisissä ja rento tilaisuuksissa ja näyttää aivan tyylikäs ja trendikäs. Nykyään tällaiset haars suosiotaan ilman korvikkeita.

7. Kaunis hopeinen temppeli Korut pitkä ja lyhyt kaulakoru setti Peacock Design:

kaunis-hopea-temppeliin-korut-pitkän ja lyhyen

Perinteisesti ihmiset rakastavat käyttää pitkiä ja lyhyitä kaulakoruja. Jos rakastat myös kauniin lyhyt- ja pitkä kaulakorun yhdistelmää, voit kokeilla tätä upeaa helmi-temppelin koruja. Tämä voidaan kuljettaa perinteisillä sarkoilla ja muilla etnisiin vaatteisiin.

8. Hopeakorvakorut Suunnittele temppelikorut:

hopea-hiukset nastat suunnittelun-temppeli-korujen

Kaikki eivät ole suosittaneet hiusnauloja, mutta nämä erikoiset temppelityylit ovat rakkautta useimmilla naisilla. Ne sopivat erinomaisesti hääjuhliin, ja ne ovat useimmiten klassisten tanssijoiden ja morsiamet. Temppeli-koruja voi myös olla käsintehty, koska se antaa sille erilainen ja värikäs ulkonäkö.

9. Hopeakoristeinen temppeli Korut:

hopea-pyöreä-temppeli-korut

Rakkaus käyttää pitkiä malleja festivaaleille ja juhliin! Täällä on ainutlaatuinen hopeapylväät korutarjonta, jossa on useita pyöreitä charmia hopeaa. Riipuksella on viimeinkin myös pitkät jingle-säikeet, jotka tekevät siitä hienompaa. Se sopii parhaiten sopivien hopeakorujen muotoisten korvakorujen kanssa. Se on laajalti mukana puuvilla sarees.

Näin tämä hämmästyttävä hopeinen temppeli korut ovat viimeisimpiä trendikkäitä tekijöitä, ja sinun täytyy myös saada hämmästyttävä ja houkutteleva temppeli korut vaatekaappiisi. Tämä koru näyttää tyylikkäältä ja etnisestä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 + = 31