Top 9 Engagement Lahja Hänelle Tyylit elämässä

Hämmentynyt! Mitä lahjoittaa hänelle sitoutumistasi? Kaikki te tiedätte, että tytölle, joka valitsee lahjan, ei ole niin vaikea tehtävä. Mutta kun on kyse engagement lahjasta, suurin osa pojista sekaantuu nykyhetkeen. Muista, että lahja on ystävällinen ja sulkee huomaavainen ele. Sinun täytyy lahjoittaa hänen ainutlaatuinen ja ihana lahja yleisellä huomaavalla eleellä eikä tarkasti yllätys-kasvot-arvoinen.

Tästä syystä tässä kirjoituksessa olen huomannut, että hänellä on paras 9-palkkio lahja, joka auttaa sinua valitsemaan paras.

Kaunis engagement lahja hänelle:-

1. Locket kaulakoru:

sitoumus gifts for her

Kaulakoru on yksi tytön yleisimmistä ja suosituimmista lahjapakkauksista. Mutta olet tehnyt kaulakorun kauniimpaa sijoittamalla kuvan sinusta toiselle puolelle ja hänen kuvansa toisella puolella lukkoa.

2. DKNY kristalli kullattu riipus rannerengas:

sitoumus gift for her2

Tämä on kiiltävä julistuskappale, joka on paksu klassinen kiillotettu kullattua ranneketta, joka on koristeltu kristallilla kyllästetyllä riipuksella, leimattu DKNY-nimen ulkoisella reunalla tuntuvaa tyylikästä.

3. Sydän Ocean Titanic innoittamana Sapphire CZ Stud korvakorusta:

sitoumus gift for her3

Kuten tiedät, että "Titanic" on ehkä kaikkein romanttisin elokuva kaiken aikaa, plus tämä pari korvakorut on ihanteellinen sille poikkeukselliselle jollekulle muuten erityinen nainen joka rakastaa hyvin suunniteltu sydämen muotoinen muotoilu Rose riipus kaulakoru.

4. Infinity riipus kaulakoru timantteja Sterling hopea:

sitoumus gift for her4

Tämä on vain yksi sen tyyppisestä äärettömään muotoiluun liittyvästä riipusta, ja hän näyttää hehkuvan väsyttäen tämän äärettömän muotoilun riipuksen. Se loistaa timantteja samaan aikaan kuin antaa hänen tunnistaa rakastat häntä kuun ja takaisin. Tämä on pala, jonka hän aartaa tulevina vuosina.

5. Henkilökohtainen sydänkuori täynnä rakkautta Sydän-makeiset:

sitoumus gift for her5

Tämä upea räätälöity levy on käsintehty yli puun ja on täynnä noin 45 minipakettia Love Heart-makeisia. Alustan pohjaa voidaan muuttaa myös irrotettavalla kortilla, joka sopii alareunaan, jopa 28 merkin sanomalla, ts. Antaa sinulle runsaasti tilaa ilmaista tunteitasi! Suljettu kaunis, sekoitettu vaaleanpunainen sydänreuna tämä kortti täydentää tätä kaunista lahjaa! Sen paino on 650 g, korkeus on 17 cm ja leveys 21 cm

6. Kullattu Kun Rannekoru Valkoinen Kivi:

sitoumus gift for her6

Tämä rannerengas on kullattu valkoinen kivi lehti malli. Tämä rannerengas valmistetaan messingistä sekä kuparista. Tämä rannerengas on saatavana eri kokoisina. Tämä sopii parhaiten perinteiseen, kulttuuriseen sekä houkuttelevaan lahjaan hänelle.

7. Rakkaan persoonallisen kirja:

sitoumus gift for her7

Tämä on ainutlaatuinen tapa havainnollistaa tunneasi hänelle. Hämmästytä hänet tämän rakkauden kirjan kanssa; söpö ja romanttinen röyhelö, joka on varmasti nautintoa. Tämän rakkauden kirjan sisällä saat 15 tyyppistä sivua pienistä asioista, jotka luovat rakastat naista niin paljon, luo sille suuren lahjan, joka antaa lahjaksi lahjaksi! Tämä kirja on kirjoitettu värilliseksi päällystetyllä kovalevyllä. Sen koko on 15 x 10.5cm.

Katso lisää: Engagement Lahjat Hänelle

8. Henkilökohtainen muki lahjasetti:

sitoumus gift for her8

Tämä on kaunis muki, joka on valmistettu ylimmästä laatukankaasta, ja sinua muistutetaan jatkuvasti siitä, että olet sitoutunut johonkin aikaan, kun sinulla on juhla. Muki on 10 x 10 x 7 cm. Molemmissa tassissa voit asettaa kuvan sinusta ja vaimollesi.

9. Henkilökohtainen puinen trinket-laatikko:

sitoumus gift for her9

Tämä on valmistettu koivu-puusta ja männyksestä, joka on hyvännäköinen muotoiluun, ja se näyttää silmiinpistäväksi millä tahansa pukeutumispöydällä, muuten senkki, poistavat kaikki hämmentyneet korut, myös rihkamaa! Sen koko on 17,8 cm leveä, 11,8 cm syvä ja 6,8 cm pitkä. Puutavara on taitavasti kiillotettu, värillinen plus vaha ennen kuolevaa, joka on henkilökohtaisesti viimeistelty käsin. Jokaisessa laatikossa on myös erittäin persoonallinen alumiinilevy, joka näkyy kansiin, jota voit muokata vastaanottimella jopa 24 merkkiä!

Katso lisää: Kulta Rannekorut naisille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =