Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Huulipuna pysyy aina päällä useimpien naisten naamari kaavion ulkopuolella. Tämä johtuu siitä, että me kaikki haluamme lisätä ylimääräiset oomph, väri ja pout meidän huulet. Haluamme näyttää täydelliseltä päivälle, o yöelämää koko ajan. Avon-huulten sävyt ovat todella värikkäitä, kermanvärisiä ja edullisia. Nämä huulet ovat täydellisiä college-tytöille. Seuraavat ovat Avon-huulipunan yhdeksän parhaan sävyn.

1. Avon Ultra Color Rich: Country Rose:

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Tämä on kaunis Avonin punertava koralliväri. Punainen tavallisesti tulee mieleen, kun menemme puolueelle. Mutta useimmat meistä pelkäävät, että käytämme punaista sävyä. Tämä on vaaleampi punainen ja on kiiltävä. Tämä huulten sävy on hinnoiteltu Rs: llä. Vain 129.

Katso lisää: Loreal Lipstick Shades Intiassa

2. Avon Ultra Väri Rich: Instant Mocha

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

On totta, että nimet voivat joskus olla harhaanjohtavia. Vaikka huulen värin nimi on instant mocha, se on kaukana ruskean / kahvin väristä! Huulipunan todellinen väri on maun vaaleanpunainen. Tämä on dramaattinen ja syvä vaaleanpunainen väri. Vaikka se on todella pigmentoitunut ja syvä sävy, sitä voi silti käyttää joka päivä, jos haluat, voit myös sävyttää värin huuliharjalla. Tämä on kermainen ja shimmer-vähemmän sävy. Tämä huulen väri on hinnoiteltu Rs: llä. 239

3. Avon Beyond Color huulipuna: Twig

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Ruusu on vaaleanpunainen sävy ja tulee pieneen pakkaukseen. Se on syvä pigmentti, kiiltävä vaikutus, kun sitä käytetään huulilla. Tämä huulen väri on todella sekoitus vaaleanpunaista ja ruskeaa ja on erittäin kermainen. Tämä huulen väri sopii kaikille ihon sävyille ja varmasti kirkastaa tylsää päivää. se on helppo kuljettaa ja tulee hintaan Rs. Vain 239.

4. Avon Ultra Color Rich: Fuksia Flirtta

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Jos rakastat huulillesi kirkkaan vaaleanpunaisia ​​ja fuksiaisia ​​sävyjä, näet varmasti tämän Avon-huulipunan värin. Se on rohkea sävy ja siinä on kermainen rakenne. Tämä kuuma väri antaa hedelmäinen tuoksu, kun sitä käytetään huulilla. Huulen väri on hinnoiteltu Rs: llä. Vain 239.

5. Avon Ultra Color Rich: Racy Punainen

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Tämä on Avonin hieno väri, jos haluat, se voi olla suosikki punaisen sävyn koskaan. Tämän huulipunan väri on tomaatinpunan sävy. Se on rohkea ja myös ilmaisee vaaraa! Tämä väri on hieman hohtava, kermainen ja sisältää hedelmäinen tuoksu. Tämä huulipuna hinnoitellaan Rs: llä. Vain 239.

Katso lisää: Paras Coral Lipstick

6. Avon yksinkertaisesti Pretty Color Bliss: Whisper Pink

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Tämä on kuuma suosikki keskuudessa kävijöitä ja pieniä tyttöjä. Tämä ei varmasti ole harmaa tai alastomainen ruskea. Se on kermanvärinen huulipuna, jonka väri on vähäinen ja joka voidaan helposti käyttää kiiltona muiden huulten varjoon! Tämä huulen väri tuo parhaan luonnollisen värin huuliltasi. Tämä huulten sävy on hinnoiteltu Rs: llä. Vain 129.

7. Avon Smooth Minerals: Crystal Coral

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Tämä on vaaleanpunainen koralliväriä Avonilta ja on täysin ohut. Mutta jos käytät oikein, voit antaa itsellesi hyvän median. Voit käyttää sitä huulirasvaisena ja on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön. Tämä ei varmasti ole pitkäikäinen väri. Tämä huulten sävy on hinnoiteltu Rs: llä. 1400

8. Avon Glazewear Silky Shine: Peach Silk

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Tämä on yksi Averonin parhaimmista huultenvihreistä. Jokainen silkki on kevyt vihje oranssista, jossa on hohtava silmänräpäys, joka näyttää täydelliseltä kaikilta ihon sävyiltä. Tämä huulen väri antaa kermainen, kiiltävä ja upea viimeistely huulille. Avon huulipuna sisältää vihje persikka-tuoksusta, joka tekee siitä voittajan! Tämä huulten sävy on hinnoiteltu Rs: llä. Vain 259.

9. Avon yksinkertaisesti Pretty huulipuna: Amber Glitters

Top 9 Avon huulipunat ja sävyt | Tyylit elämässä

Tämä huulipuna on ruskean sävy, jossa on pronssimerkki. Tämä Avon-sävy on runsaasti E-vitamiinia ja se tulee melko pakkaukseen. Tämä sävy antaa keskipitkän päällisen, kun sitä käytetään huulilla. Huulen väri on kermainen tekstuurissa. Tämä huultenväri on hinnoiteltu vain Rs.169: llä.

Katso lisää: Bourjois Lipstick Shades

Avon huuli värit ovat pakko ostaa erityisesti jos olet college goer. Avonin värit ovat kirkkaat ja antavat oikean pigmentin, kun ne kuluvat huulilla. Avon huulipuna on pehmeää iholla ja toimii huulirasvaisena!

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

21 − 13 =