9 Viimeisimmät Meenakari-mallistoesineet Tyylit elämässä

Kaikki tietävät, että Intia on monien uskontojen, kulttuurien ja kansojen maa. Kuitenkin jotain, joka kerää enemmän huomiota on ikuinen rakkaus kauniita koruja. Meenakari jewelleries on suunniteltu yksinkertaisella helmillä kaulakoru ja ainutlaatuiset mallit. Meenakarin korusuunnittelu luo taiteellista ainutlaatuista muotoilua, joka ajaa kullan rakkautta.

Meenakari jewellery

Monet ihmiset ajattelevat, että kaikissa temppelihyytetyissä koruissa on kuvauksia jumalista ja jumaluuksista. Jokainen kuvio tästä Meenakarin korukokoelmasta on innoittanut kansoja. Nämä mallit ovat yksityiskohtaisia ​​ja ne on koristeltu puolijalokivillä vihreänä ja punaisena. Se antaa sinulle perinteisimmät ulkonäkö vaatteihisi.

Meenakarin työkorujen mallit:

Hanki vaikutteita merkittävästi käyttämällä näitä koruja upeine Meenakarin teoksineen.

1. Meenakari Jewel Set:

meenakari-korut-mallien-meenakari-helmi-sarja

Meenakarin korut ovat perinnöllisiä käsityötaitoja, ja harvinaisia ​​on, että ulkopuoliset saavat hankkia minkä tahansa käsityön. Meenakarin kullan koruissa kulta on perinteisesti käytetty korujen tekemiseen, sillä siinä on emali paremmin. Tämä Meenakarin jalokivisarja, joka on emaloitu tummanvihreällä värillä, antaa silmiinpistävää ulkoasua. Peacock-muotoa voidaan käyttää laajalti tällaisten Meenakarin jalokuvamallien tekemiseen.

2. Meenakarin korvarengas Design:

meenakari-korut-mallien-korvakoru suunnittelun

Kun on kyse muotista, runsaasti tapoja pitää sinut tyylikkääksi ja kaiken kaikkiaan yksi suosittu tapa on ostaa kaunis pari korvakorusta. Tämä Meenakarin korvakoru antaa täydellisen silmänsä korville, kun olet väkijoukossa. Mikään lisävaruste ei tuota yhtä paljon eroa kuin täydellinen korvakoru; nämä korvakorut on suunniteltu tyylikäs riikinkukko valkoisia helmiä ja kullanvärinen kiviä.

3. Meenakari Bangles:

meenakari-korut-mallien-meenakari-rannerengas

Meenakarin korusuunnittelua käytetään laajalti häämallina. Morsian on koristeltu hienoilla koruilla päästä varpaisiin. Meenakari-muotoiset rannekkeet on koristeltu kukkasuunnittelulla, ja ne sisältävät pieniä helmi-iskuja. Kullanväristen kuvioiden suunniteltu reunus on täysin sopiva kaikenlaisiin tilanteisiin, sillä se tarjoaa trendikkäitä ilmeitä.

4. Meenakari Design Kaulakoru:

meenakari-korut-mallien-meenakari-suunnittelu-kaulakoru

Nykyään Meenakarin korut sopivat molempiin suuntiin ja muihin satunnaisiin tarkoituksiin. Kaulakorut ovat väkirjattuja koristeita häät kokoelma. Tämä kaulakoru on kolmivärinen ja sisustettu pienillä lyönneillä, monimutkaiset ja täydelliset mallit antavat perinteisimmän ulkonäön tällä kaulakorua käytettäessä.

Katso lisää: Korujen korit

5. Meenakari Design Anklets:

meenakari-korut-mallien-meenakari-suunnittelu-anklets

Yleensä joissakin heimoissa aviomiehet lahjoittavat vaimonsa nilkkaketjun jalkaisilla kelloilla, kun nilkkakoret antavat melodisen äänen, kun he liikkuvat. Tämä monivärinen nilkkakoru voidaan emaloida ruskealla, vihreällä ja kullalla, joka antaa perinteen ja arvokkaimman ulkonäön kuluneille kansoille.

6. Meenakari Ring Design:

meenakari-korut-mallien-meenakari-renkaat suunnittelun

Tämän Meenakari-renkaan kuluminen parantaa käyttäjän kauneutta. Renkaiden mallit on tehty siten, että ne antavat perinteisen ilmeen. Suurin osa häätkoristekokoelmista mieluummin miellyttää kaiken ikäisiä ihmisiä, varsinkin kun he ovat valinneet tämän Meenakarin korun kanssa.

Katso lisää: Panchalogam Korut

7. Meenakarin vyötäröavainketjut:

meenakari-korut-mallien-meenakari vyötärö-avain-ketjut

Meenakarin vyötäröiset avaimenperät ovat saatavilla eri väreissä, kokoluokissa ja malleissa. Tämä vyötäröketju voidaan koristella kaikenlaisilla materiaaleilla, kuten jalokivillä, helmetillä, loisteilla ja lyönneillä.

8. Meenakari Armlet Suunnittelu:

Meenakari Armlet Design8

Armletit ovat parhaita osia, jotka kuvaavat naisten kauneutta ja erityisesti hääjuhlia. Tämän käsivarteen pukeutuminen tekee heistä kirkkaamman ja kauniimman.

Katso lisää: Juuttikorut

9. Meenakari Nose Ring Design:

meenakari-korut-mallien-meenakari-nenä-ring-suunnittelu

Vanhasta ajasta lähtien ihmiset käyttivät tapana käyttää nenän rengasta, koska se hyödyttää heitä terveinä ja tekee myös kasvonsa katkeraksi. Meenakarin nenärenkaan päällä olevat naiset saavat kauneutensa persoonallisesti. Nämä nenärenkaat ovat edelleen eksklusiivisin kokoelma ympäri maailmaa.

Itse asiassa Meenakari on enamellingin taidetta, koska kuviot ja motiivit on käsin maalattu valmiiksi valmistettuihin kanaviin ja Grooves. Yleensä yllään nämä Meenakari-korusuunnittelut antavat sinulle kultaisen ja lasimaisen tekstuurin. Joo, voit käyttää mitä pinnoilla haluat ulkopuolelta! Koska nämä jalokivet tehdään jalokiviä ja jotkut muut jalokivet parantavat ulkoasua ja persoonallisuutta. Nämä mallit eivät koskaan mene vikaan sen käyttäjän kanssa. Voit saada lukuisia malleja vierailemalla online-sivustoja, mutta muista saada ainutlaatuinen joka tekee sinusta kaunis ja tyylikäs.

Kokeile Meenakarin Korut-mallistoilla, joissa on yhdistetty lukuisia dynastioita ja hallitsijoita, jotka tuovat esille ainutlaatuiset ja kauniit mallit, joita ei näy missään muualla maailmassa!

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 3 = 7