9 Tyylikäs Owl Locket Design Ideat Tyylit elämässä

Sydän- ja peacock-muotoisten lukkojen ohella pöllöt ovat hyvin trendikkäitä nykyään. Se antaa ainutlaatuisen mutta muodikas ulkoasu. Näitä voi käyttää lahjana tai viestinä myös erityisissä tilaisuuksissa.

Lukuisat pöllönlaskettimallit ja riipukset ovat muotoillut kuten kynnetyn pöllön, seisova pöllö, pöllö, jossa on oksia, pöllö, jossa on viesti ja paljon upeita malleja.

Paras ja tyylikäs Owl Locket-mallit:

Kaikkein laajalti valitut owl-lukkomallit kuvataan lyhyesti seuraavassa:

1. Split Owl Locket:

Jakaa Owl Locket

Upeat kaksi sinistä kiveä, jotka visualisoivat kaksi rohkeaa silmää pöllöstä pyöreällä muotoisella lukolla, antaa hurmaavan ilmeen. Se on suunniteltu siten, että se voidaan jakaa pitämään valokuvia tai viestejä rakkauden, huolehtimisen tai inspiraation symbolina. Näitä käytetään enimmäkseen henkilökohtaiseen ja lahjoitustavoitteeseen.

2. Origami Owl Custom Locket:

Origami Owl Custom Locket

Kauniisti muotoiltu origami-pöllö-lukko, joka on suunniteltu erityisesti kertomaan ja kertomaan tarinoita. Tällä mallilla on aina ontto keskellä. Tässä muistikortin tai rakkauden symboli, joka on erikoinen ja unohtumaton, voidaan lisätä.

3. Muodikas Owl Locket:

Muodikas Owl Locket

Tässä on metallinen, tyylikäs ja muodikas pöllöhelmet kaulakoru. Nämä mallit on suunniteltu enimmäkseen nuoremmalle sukupolvelle. Ne on suunniteltu mukauttamaan kaikenlaisia ​​rento kulumista. Pyöräilijät tai Rangers haluavat kokeilla näitä tyyppisiä lukkoita.

4. Silver Owl Locket kaulakoru:

Hopea Owl Locket Necklace
Se on yksinkertainen, mutta suloinen hopeapöllönkipeä. Se on suunniteltu erityisesti päivittäiseen kulutukseen. Voit käyttää mitä tahansa asustasi. Hopea ystäville tämä riipus tyyli on paras vaihtoehto. Se sopii hyvin kaikenlaisiin vaatteisiin, ja sitä voi käyttää pidempään.

Katso lisää: Key Locket

5. Golden Owl Locket kaulakoru:

Kultainen Owl Locket Necklace

Yksinkertainen ja suloinen kultaisen pöllön lukko kultaketjulla lisää tyylikkyyttä. Siinä on jopa ontto keskellä täyttää se viesti. Jos budjetti on hyvä ja suunnittelet hieman korkealuokkaista lisävarustetta, kokeile tätä kultaista pöllötyyliä. Se sopii erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön tai mahdolliseen kulutukseen.

6. Nykyajan Owl Locket:

nykyajan Owl Locket
Tässä on kaunis värikäs nykyaikainen pöllölukko kaulakoru, jossa on kukka kuvioita. Se jopa antaa kuvaavan kynnetyn pöllön. Siinä on värikkäitä kivet kultaisella pyöreällä riipuksella, joka antaa hämmästyttävän ilmeen.

Katso lisää: Lukko ristillä

7. Owl kello riipus kaulakoru:

Pöllö Clock Pendant Necklace

Ainutlaatuinen ja ikuisesti tyylikäs hopea pöllökello kaulakoru näyttää hämmästyttävä. Suunnitelma on laajalti hyväksytty erityisesti sen syrjivän ulkoasun ja taskukellokuvion suhteen. Se on peräisin viime vuosikymmeninä ja sitä käytetään lähinnä ylellisyyksinä.

8. Whimsical Owl Locke:

Hassu Owl Locke
Inspiraationa kulta ja hopea lukko-teemasta, nämä ovat myös muotoillut eri fancy materiaaleja houkutteleva ja hauska tapa. Ne on suunniteltu monissa värikkäissä ja houkuttelevissa kuvioissa, joissa on vähemmän kustannuksia.

Katso lisää: Ystävyys Lockets

9. Trendikäs Owl Theme Locket:

muodikas Owl Theme Locket

Tässä on trendikäs owl-lukko, jossa on erikoiskokoonpanoja naisten naisille. Se on suunniteltu käymään pitkillä ketjuilla tai kaulakoruilla. Se antaa tyylikkään ilmeen. Tämä sopii naisille, jotka haluavat käyttää joitakin ainutlaatuisia tyyliin lisävarusteita.

On rajoittamaton upeita malleja ja kuvioita owl locket kaulakoruja. Owl-lukitukset ovat ikuisia muodikkaita lisävarusteita. Joskus tai päivittäin, gifting tarkoitukseen tai itse, pöllö lukko kaulakorut ovat hyvä idea. Se ei koskaan anna sinun tuntea vanhentuneita. Saat hyviä vaihtoehtoja ja malleja laajan kokoelman pöllön kuvioaiheista. Mene online-ostosmahdollisuutesi kanssa valitsemallesi pöllölaukusta.

Kuvat lähde; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 89 = 94