9 suosittua intialainen morsiamen hihansuunnat Tyylit elämässä

Nilkkakoruissa on nilkan ympärillä kuluneet korut. Lähes kaikki pienet tytöt, nuoret naiset ja ikäiset naiset käyttävät nilkkakoruja, jotka tunnetaan nimellä payal ja pajeb Intiassa. Aiemmasta menneisyydestä, jos ylitämme taaksepäin, saamme tietää, että ihmiset myös käyttivät nilkkakoruja jumalan ja jumalatarien epäjumalille. Sen jälkeen naiset käyvät myös kaikkialla Intiassa ja kuluneet maailmassa.

Nilkkojen uusi ulkonäkö ja muoto vaihtelivat eri maista ja käsityöläisiltä eri puolilta maailmaa. Morsiuspuvut ovat yksi kalliimmista nilkkakoruista, joissa näet mahtavaa käsityötaitoa, kiinnitetty pieniä kelloja, jotka soi aina, kun kävelee, jalokivet ja helmet, jotka näyttävät awesome vaatteillesi.

Intialainen morsiamen hihansuunnittelu:

Nilkan korujen viehätysvoimaa ei voida sivuuttaa. Jotkut morsiamen nilkkarannekkeet, joita voimme riviin parhaiden joukossa ovat täällä.

1. Morsiamen nilkkakoru, jossa riikinkukon muotoilu kulta:
morsiamen-nilkkakoruissa-malleja
Morsiamen ilman koruja ja että liian ilman palkkaa ja pieniä kelloja ei ole täydellinen morsian. Brides kulkee hitaasti heidän avioliittonsa ja morsiusneuleen nilkkakorenkaiden kynsilelu tekee hänen askeleistaan ​​niin erikoisen. Tämä kultainen nilkkarengas on suunniteltu minakari-teoksella, pienellä riikinkukkakuvulla siihen kiinnitettyihin ketjuihin.

2. Bridal nilkkaset hopeaa:

morsiamen-nilkkakoruissa-morsiamen-nilkkarengas-in-hopea

Nilkkakoruista näkyy useimmiten hopea ja ne ovat yleisesti kuluneet päivittäisessä elämässä. Tämä morsiamen nilkkaremppu on kaunis esimerkki hopeisten nilkkakoruista, joissa on pieni timantti ja kerros pienillä kelloilla, jotka tuovat äänen kun morsiamen kävelee.

3. Bridal nilkkakoruissa Polki Diamond Design:

morsiamen-nilkkakoruissa-morsiamen-nilkkakorut-in-polki-timantti-suunnittelu

On tullut uusi muotoilu polka timantteja korumuoto. Pyöreän leikkauksen omaava timantti on kullalla ja hopealla ja monta kertaa myös muilla metalleilla. Polka-suunnittelu on niin näinä päivinä, voit nähdä bridal korut pitkälti hyväksytty fuusioista.

4. Pearl ja Kundan Anklet:

morsiamen-nilkkakoruissa helmi-ja-Kundan-nilkkaremmi

Kundan-koruja on koristellut uudella sukupolvella laajamittaisesti. Kundan-työ on metalleille pinnoitettuja muotoiltuja peilejä, jotka tekevät erinomaisia ​​koruja edullisin ehdoin. Bridal korut on suurelta osin valittu tehdä kundan suunniteltu koruja. Tässä on bridal nilkan rannekoru tehty kundan työtä.

Katso lisää: Vauvojen nilkkakoruissa

5. Joustamaton morsiusnahka:

morsiamen-nilkkakoruissa-joustamattomat-morsiamen-nilkkaremmi

Nilkkakoruista tulee joustavia ja joustamattomia malleja. Joustavat nilkkakoruompelumallit voivat olla helposti siirrettävissä nilkassamme, kun taas joustamattomat nilkkaketjut ovat jäykkiä. He ovat raskaita myös suunnittelussa ja työssä. Käytä näitä nilkkakoita suunnittelijat ovat tehneet ruuvi kiinnittää nilkkaketjut oikein nilkkakoruissamme.

6. Fancy morsiusnahka rintakoruilla:

morsiamen-nilkkakoruissa-fancy-morsiamen-nilkkaremmi-with-rintakoruja

Bride rakastava raitis mallit varmasti rakastavat yksinkertaista nilkkaremppua. Yhden ketjun kengät ja kauniit rintakorut tekevät siitä erittäin ihastuttavan. Morsian on mehendi heidän jaloillaan, jotka näyttävät mahtavilta näiden raittiisilta suunnitelluilta nilkkakoruilta.

Katso lisää: Suunnittuneita nilkkakoruja

7. Värikäs morsiusneulat:

morsiamen-nilkkakoruissa-värikäs-morsiamen-anklets

Nilkkakorut värikkäillä timantilla ovat myös kuuma suosikki morsiamen koruja. Nilkkakoren väriset timantit sopivat morsiamen kulumiseen. Tytöt haluavat käyttää korujaan Dandiya-iltoina. Tämä muotoilu ja paljon muuta täyttävät vaatimuksesi oikein.

8. Bridal nilkkakoruissa ripustettavat ketjut:

morsiamen-nilkkakoruissa-jossa roikkuvat-ketjuja

Nilkkakoruissa on monia malleja. Nilkkakorenkaan pääketjuun kiinnitetyt kiinnitysketjut ovat hyvin tuttu muoto nilkkaketjuissa. Tässä nilkkaraketju on houkuttelevampi eri pituisilla tukiketjuilla värillisten timanttien kanssa lopussa. Se tekee kauniita jalka-koruja.

Katso lisää: Yksinkertaiset nilkkakorot

9. Bridal nilkkakoru kanssa Toe rengas:

morsiamen-nilkkakoruissa-morsiamen-nilkkaremmi-with-varvas-rengas

Bridal nilkkaremmi näyttää awesome ja täydellinen kanssa varvasrengas kiinnitetty siihen. Morsiamen jalat on peitetty kauniilla mehendillä, ja nilkkakoru, johon on kiinnitetty sormus, tuo mahtavaa vaikutusta morsiamen kauneuteen.

Morsiuspuvut ovat tärkein osa morsiamen koristeena. Perinne intialaisista koruista tekee morsiamen kauniimpaa. Perinteinen ilme on hyvä hetki, kun kulta, kullatut ja hopeiset tai hapettuneet korut ovat kuumia suosikkeja. Bridal nilkan rannekkeet ovat myös laajalti nähdä inlaid kivet, helmet ja helmet, jotka tekevät niistä houkuttelevampia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 9.

Leave A Comment

58 + = 63