9 parasta Key Locket-mallia naisille ja miehille

Joskus, jotta olisivat erilaiset, ihmiset olivat epätavallisia tyyppisiä locket ja yksi niistä on Key locket. Avaimet ovat trendikkäitä malleissa ja nuoret haluavat kokeilla tällaista ainutlaatuista tyyliä. Tässä erilaiset avaimen mallit on ripustettu ketjulla, ja ne olivat pääntietä. Erilaisia ​​luovuutta on tehty antamaan erilaisia ​​muotoja avainlenkille.

Paras ja tyylikäs avainlohko:

Löydämme täältä näytetyillä avaimenkiinnityssuunnitelmilla, jotta saat uuden ilmeen tyylillesi.

1. Vintage Style Key Locket:

vuosikerta Style Key Locket

Tämä avainlenkki on vintage-muotoinen messinkista. Keskimmäisissä kihareissa muotoja annetaan avaimille. Pyöreillä reikillä tehdään sydämen välissä. Muinaisessa ajassa rikkaat ihmiset käyttävät tällaisia ​​avaimia heidän kaappiinsa.

2. Skeleton Key Style Locket:

Luuranko Key Style Locket

Tämä lukkoavaimella on luuranoteema. Avaimissa on kolme lukkosäilytystä ja avaimen pää on koristeltu kaarevilla muodoilla. Tämä avainlenkki etsii antiikkia ja kallista. Näyttää siltä, ​​että sillä on oltava jonkin verran painoarvoa.

3. Floating Locket -ketjun malli:

Kelluva Locket Key Chain Pattern

Se on rannerengasväri-avaimenperä, jota voit käyttää ripusttamalla avaimia. Tämä kelluva rengas on varustettu valkoisilla pienillä timanteilla, jotka on kiinnitetty koko ympyrän päälle. Kaksi renkaita on kytketty pieneen ketjuun. Tämä avaimenperä näyttää upealta.

4. Henkilökohtainen avainrengas Locket:

yksilöllinen Key ring Locket
Tämä kuva lukko avainrengas on sydän muoto laatikko sen kanssa. Voit lisätä kuvan sydänlaatikkoon. Tämä avainlenkki on hopeaa ja näyttää yksinkertaiselta. Tämä lukko houkuttelee huomiota yksinkertaisuudellaan ja on hämmästyttävää.

Katso lisää: Cross Locket Kuvat

5. Lock & Key Structure Locket:

Lukko & Key Structure Locket

Tämä on kuohuviini avain locket kaulakoru, jossa on kaunis vaaleansininen väri timantti kiinnitetty. Tämä timantti on kiinnitetty lukitusmuotoon ja erillinen pieni avain on roikkuu sen kanssa. Tämä hopeinen lukko levittää loistettaan tällä timantilla.

6. Näppäinlukko ja puukotus:

avain Locket with Puppy Paw

Tämä lukkoavain on niin hauska. Sydämen muotoinen avaimen päällä on söpö koiran tassu. Teräksen avaimella on kullanvärinen koiranpentun muoto, joka on ristiriitainen. Tämä pieni puppy-tassu lisää kauneutta lukkoon.

Katso lisää: Best Friend Lockets

7. Kompassin avaimen ketjukuljetin:

Kompassi Key Chain Locket

Se on kompassin avainrenkainen lukko ja se on tieteellinen muotoilu. Tämä pyöreä kompassi avaimenperällä on tilaa sisällä, johon voit lisätä oman tai rakastetun kuvan. Avaimenrenkaiden osa on riittävän suuri asettamaan kaikki näppäimet yhteen.

8. Key to My Heart Locket:

avain to My Heart Locket
Se on yksinkertaisesti upea avaimenperän lukko hopealla. Yksi iso ja pieni avain ovat roikkuvat ja molemmat ovat sydämen muotoisia. Yksi pieni aakkoset "e" on myös roikkuu ja siellä on myös iso pehmeä helmi roikkuu. College menossa poika haluaa kokeilla tätä tyyliä locket hänen säännöllisen käytön. Tämä koko locket-yhdistelmä on houkutteleva.

Katso lisää: Lasten lukot

9. Heart Key Style Locket:

sydän Key Style Locket

Nämä avaimet ovat sydämen muotoisia. Sydämessä on kiviä kiinnitetty. Yksi valkoinen timantti ja yksi topasi on myös kiinnitetty. Näin voit lisätä minkä tahansa muun haluamasi jalokivi. Se on fancy locket cum jalokivi myös. Tämä lukko on suunniteltu tytöille, jotka haluavat käyttää vähän valoa ja hurmaa.

Tämä avainlukko on nykypäivän kysyntä ja se tarjoaa nuorille viileää ja rokkaavaa asennetta. Nämä tyylikkäät lisävarusteet tekevät sinusta tuntuu kuin rock-tähti. Se lisää glamouria viehättävä persoonallisuuttasi ja kiehtovaa. Kokeile jotain ainutlaatuista tyyliä tämän tyyliin avainlenkkien vaikutuksesta rakkaaseen. Valitse täydellinen ottelu, joka sopii vaatteeseesi, jos sinulla on pyörä, valitse sitten vähän raskasta avaimen tyyliä, jotta voit kiinnittää ystäväsi huomion.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

34 − 27 =