9 luovia ja kauniita käsintehtyjä korvakoruja ideoita

Käsintehdyt korut ovat osoittautuneet äärimmäisen suosittuja viime aikoina ja ihmiset todella mieluummin käsintehtyjä koruja kuin hopea- tai kultakorut. Käsintehdyt korvakorut ovat ajattomia muotiasusteita. Käsintehdyt korvakorut ovat sellaisia ​​koruja, jotka voivat lisätä luovan tyylin käyttäjän tyylille..

käsintehty-korvakorut

Eri tyyppisiä käsityönä korvakorusta kuvia:

Parhaat ja ainutlaatuiset käsintehdyt korvakorut saattavat olla hankala tehtävä. Joten, jos etsit itsellesi parhaita käsintehtyjä korvakoruja, jotka ovat käynnissä trendin kanssa, niin tässä luetamme listan top 9 käsintehdyt korvakorut sinulle.

1. Käsintehdyt tupsu korvakorut tytöille:

käsintehty tupsu-earrings1

Tassel korvakorut ovat hyvin kuuluisia naisten keskuudessa. Käsintehdyt tupsut korvakorut koostuvat langoista. Voit valita langan eri värit tupsut. Tanssit korvakorut voidaan käyttää minkäänlaisia ​​asuja.

2. Käsintehdyt korvakorut:

käsintehty-studs2

Nuoria tyttöjä käytetään laajalti ympäri maailmaa. Nämä käsintehdyt nastat on kauniisti suunniteltu kukka-muotoon, joka antaa ihan näköisen kasvosi. Nämä ovat paljon lajikkeita ja värejä on saatavilla käsintehtyjä korvakoruja.

3. Frivolite käsintehtyjä korvakoruja:

frivolite-käsintehty-earrings3

Jos haluat näyttää houkuttelevammaksi käsintehtyjä koruja, niin nämä Frivolite korvakorut ovat varmasti sinulle. Löydät eri värivaihtoehdot tässä korvakorusta käsin tehdystä suunnittelusta, joten valitse haluamasi malli ja olette valmiit uuden tyyliin.

4. Käsintehdyt helmet ja lasihelmet helmillä:

Pearl-lasi-helmillä-earrings4

Anna itsellesi suurta loistaa näillä helmi- ja lasihelmillä korvakorusta. Helmi- ja lasihelmet ovat kauniisti kudotut kultakaapelilla. Näiden helmi- ja lasikorvojen yhdistäminen mekkoasi voi hämmästyttää persoonallisuuttasi.

Katso lisää: Solitaire korvakorut

5. Käsintehdyt helmet:

käsintehty-helmillä-hoops5

Hoopit ovat aina suosikki jokaiselle naiselle, olipa kyseessä puolue tai rento retki, vanteet aina toimivat parhaiten. Jos haluat tehdä lisävarusteesi tyylin allekirjoituksen, voit käyttää näitä käsintehtyjä helmikorkeja. Teaming kanssa vastaavia asuista tekee sinusta erityinen tyttö päivän.

6. Käsintehdyt langat Drop korvakorut:

käsintehtyjä-kierre-drop-earrings6

Käsintehdyt pudotuskorvakorut on suunniteltu kauniilla langoilla, jotka voivat lisätä eri charmia persoonallasi. Nämä langat korvakorut, joissa on täydellinen yhteensopiva pukeutuminen, voivat saada sinut keskelle huomiota tapahtumassa.

Katso lisää: Sapphire korvakorut

7. Käsintehdyt keulan muotoiset korvakorut:

käsintehty-kaarevanmuotoiseen-earrings7

Haluatko kokeilla jotain uutta korvakoruilla? Lisää nämä keula muotoiset korvakorut käsintehty muotoilu teidän kokoelma. Nämä käsintehdyt keulapäät korvakorut parantavat kasvojesi kauneutta ja tekevät sinut nauttimaan kanssasi ympärillä olevista kiitoksista.

8. Käsintehdyt kangaskorvakorut:

kangas-earrings8

Kangasrenkaat ovat myös yksi käsin tehtyjen korvakorujen tärkeimmistä osista. Paras näistä kangaskorvista on, että ne ovat erittäin kevyitä, joten jos et halua ripustaa niitä raskaita korvakoruja, niin nämä kangas korvakorut ovat täydellinen valinta sinulle.

Katso lisää: Turkoosi ja kultaiset korvakorut

9. Käsintehdyt painikkeet Korvakorut:

käsintehty-painikkeet-earrings9

Olemme aina käyttäneet nappeja vaatteissamme, mutta nyt on aika muuttaa trendi ja kokeilla niitä myös lisävarusteissasi. Nämä käsintehdyt napit korvakorut eivät koskaan saa tunnustuksia ainutlaatuiseen tyyliisi.

Käsintehdyt korvakorut ovat tyylikäs, kestävä ja lupaavin lisävaruste, joka sopii vaatteisiin, ja näiden ominaisuuksien ansiosta käsityönä olevat korvakorut ovat valtavia vaatimuksia näinä päivinä. Koska käsityönä olevat korvakorut ovat laajalti suosittuja, ne tulevat suuren valikoiman ja malleja, ja sinun on vaikea valita paras niistä.

Mutta nyt olet käynyt läpi parhaan 9 käsintehdyt korvakorun mallit, jotka ovat yhtä tyylikkäitä kuin ne ovat trendikkäitä. Ainoa asia on jäljellä valita paras käsintehty korvakorut ajatus sinulle tästä luettelosta. Joten, valitse se, joka parhaiten sopii sinulle ja anna itsellesi ainutlaatuisen ja muodikkaan ulkonäön näillä suunnittelija käsintehtyjä korvakoruja.

Kuvat Lähde: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 1